PROMOTION

Ajattomia ja tyylikkäitä häämekkoja Kenneth Winstonilta

Häämekkoja, jotka koostuvat Swarovskin kristalleista, hienoista pitseistä ja kauniisti vartalonmuotoja korostavista silueteista.

PLBG Bridal Design House on perustettu vuonna 1984 ja yli 30 vuoden hääalan kokemuksen lisäksi he ovat saaneet useita tunnustuksia työstään. Kenneth ja Winston on näiden vuosien ajan jatkanut tasaista kasvuaan ja luoneet mallistoja, jotka yhdistävät modernia särmää vanhanaikaiseen charmikkuuteen. Jokainen morsian tahtoo loistaa. He haluavat säteillä. He haluavat erottua joukosta ja he haluavat tehdä upean vaikutelman.

Morsiamet aloittavat usein häämekkojen sovituksen konservatiivisista ja vaatimattomista tyyleistä. Mutta monet kerrat olemme saaneet todistaa kuinka morsian ei enää tyydy vähempään löydettyään upean luomuksen, jossa hän todellakin säteilee. Kauneus on yksityiskohdissa. Jokainen design-elementti, jokainen pitsiapplikaatio ja jokainen helmi, jonka mekkoihimme kiinnitämme on huolella harkittu.

Kaikki mekkomme 30,000 kristallilla koristellusta A-linjaisesta tanssiaismekosta saumattomaan merenneitomalliseen pitsimekkoon osoittavat osaamisemme erilaisten pintamateriaalien luomisessa. Meille on tärkeää, että kaikki sopii saumattomasti yhteen ja jokaisella luomuksen yksityiskohdalla on jokin tarkoitus. Näin ollen luomuksiamme on helppo kantaa ja voit morsiamena astella alttarille huoletta sillä tiedät, että me olemme pitäneet huolta pienimmistäkin yksityiskohdista.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top