PROMOTION

Anttolanhovi

Onnistuneen hääjuhlan salaisuus Anttolanhovissa on laadukas käsintehty lähiruoka ja kauniit kattaukset, räätälöidyt juhlapalvelut sekä ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Rantaravintola on erinomainen hääjuhlapaikka teille kun toiveenanne on yhtenäinen ravintolasali, jossa kaikki häävieraat nauttivat hääparin läsnäolosta. Voitte koristella salia itse tai juhlatiimimme avustuksella.

 

Rantaravintolaan mahtuu yhtäaikaisesti 140 henkilöä. Ravintolasalista avautuu Saimaalle 100-paikkainen kesäterassi, joka on myös käytettävissänne.

 

Kotaravintolassa juhlaa vietetään elävän tulen tai kynttilöiden ympäröimänä aivan Saimaan rantaviivan tuntumassa. Luonnonläheisyys, vuodenaikojen vaihtelut, elävä tuli ja uniikki tunnelma luovat ainutlaatuiset puitteet tärkeään päiväänne. Kesäaikaan lisätilaa tuo Kotaravintolan edustalla pöytäryhmät sekä tarvittaessa järjestämme myös juhlateltan Kotaravintolan yhteyteen.Kotaravintolaan mahtuu yhtäaikasesti 60 henkilöä.

 

Juhlan viettäminen on sujuvaa sillä häävieraat voivat majoittua juhlapaikan yhteydessä kodikkaasti Rantahotellissa tai laadukkaasti Art&Design -huviloissa.

Anttolanhovi
Hovintie 224, 52100 Anttola
www.anttolanhovi.fi
p. 030 4575 200
sales@anttolanhovi.fi

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top