PROMOTION

Calligraphen

Calligraphen tarjoaa kaiken tarvittavan suureen päiväänne!

Haastattelussamme on hääasiantuntija Anna Thunell, joka toimii Creative Directorina ja osaomistajana Calligraphenilla. Calligraphen on pohjoismaiden suurin hääjuhlien painotuotteiden ja koristeiden valmistaja ja toimittaja. Anna kertoi meille yrityksestä ja alan uusimmista trendeistä.

Mikä on Calligraphen?
Tarjoamme tuotteita elämän tärkeisiin tilaisuuksiin ja olemme pohjoismaiden johtava verkkokauppa alallamme. Meillä on 25 vuoden kokemus häistä ja meiltä löydät kaiken tarvittavan kutsukorteista yhteensopiviin koristeisiin ja yksityiskohtiin. Tarjoamme laajan valikoiman itsesuunnittelemiamme tuotteita, jotka tekevät päivästänne erityisen. Voitte luottaa laatuun ja luksustasoon kun tilaatte tuotteenne meiltä. Käytämme tuotteissamme ainoastaan laatupapereita ja valmistamme ne omassa painossamme. Hyödynnämme laadukkaita painoprässejä ja tarjoamme hienoja tehosteita, kuten foliointia ja kohopainatusta. Olemme ylpeitä saadessamme kunnian toimia Kuninkaallisena Hovitoimittajana vuodesta 1992 lähtien. Valmistimme muun muassa kutsukortit Kruununprinsessa Victorian ja Danielin häihin.

Mitä kannattaa huomioida valitessa kutsukortteja häihinsä?
Vieraiden hääkokemus alkaa heidän saadessaan kutsukortin ja juuri kutsukortti asettaa koko hääjuhlien tunnelman ja luo odotuksia. Tämän takia hääparin kannattaa mielestäni ensimmäisenä päättää minkälaisen tunnelman he haluavat luoda. Onko tarkoituksena järjestää rustiikkiset latohäät, romanttiset kesähäät vai modernit kaupunkihäät? Eri tyyppiset häät vaativat erilaiset kutsukortit ja koristeet. Seuraava kysymys liittyy käytännön tarpeisiin: Kuinka paljon informaatiota ja tekstiä kortteihin pitää mahtua jne. Kannattaa valita kutsukortti, joka koostuu useista sivuista/pikkukorteista, jotta teillä on tarpeeksi tilaa kirjoittaa kaikki tarvittava info. Tunnelma, tarve, teema ja värit ovat hyviä avainsanoja!

Ettekö ole löytäneet sitä mitä etsitte ja tarvitsette hieman apua? Paikallinen asiakaspalvelupisteemme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi ja auttaa teitä suunnittelussa. Onko teillä jokin oma ajatus vai haluatteko yhdistää omannäköisen kokonaisuuden valmiista tyyleistämme? Olkaa meihin yhteydessä, niin autamme teitä luomaan juuri sellaiset painotuotteet kuin te haluatte.

Sivuiltamme löydätte myös paljon hyödyllistä tietoa häiden suunnitteluun liittyen. Miten kannattaa kertoa, että häälahjatoiveena on raha? Miten kutsuteksti kannattaa muotoilla? Mitä eri pukukoodit tarkoittavat? Milloin kutsut kannattaa postittaa?

Mitä trendejä on nyt nähtävillä?
Viime vuosien suuressa suosiossa on ollut Boho-trendi suurine akvarellikuvineen ja kukkineen. Tämä trendi säilyy yhä, mutta lisäksi nähdään metallinhohteisia koristuksia kullan, rosén ja kuparin sävyissä. Metallia nähdään suurina sinetteinä tai folioituina kuvioina ja teksteinä. Myös kalligrafioidut tekstit ja kirjaisimet ovat erityisen suosittuja juuri nyt.

Häitä suunnitellessa suosittelen miettimään mitä värejä löytyy luonnosta ja mikä kukkasesonki on käynnissä häiden ajankohtana. Vaaleat värit sopivat kevääseen ja kesään kun taas murretut värit sopivat syksyyn ja talveen. Värit ovat aina hyvästä ja kannustamme käyttämään värejä, kuvia ja kuviointeja rohkeasti. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan kylläisiä värisävyjä, jotka koetaan usein elegantimpina kuin kovin kirkkaat värit, jotka antavat vaikutelman ennemminkin lastenkutsuista kuin häistä.

Onko olemassa jotain kestosuosikkeja?
Klassiset mallit valkoisen ja vaniljan sävyssä ovat aina suosittuja, kuten myös arvokkaampi paksumpi paperi ja hyvälaatuiset kauniit nauhat. On todella kaunista yhdistää eri sävyjä esimerkiksi vaniljasta ja liittää kokonaisuuteen erituntuisia papereita ja nauhoja. Esimerkiksi päällinen vaniljansävyisestä kuvioidusta paperista, sisäsivut metallisissa vaniljan sävyissä ja ympärille kaunis silkki- tai ripsinauha samassa sävyssä. Tällainen yhdistelmä antaa arvokkaan ja hienostuneen vaikutelman. Kun kokonaisuuteen lisätään vielä kultafoliointia, on suosio taattu!

Mikä on juuri teidän erityisosaamistanne?
Calligraphen on erikoistunut eksklusiivisiin ja pienieräisiin painotuotteisiin. Tarjoamme muun muassa ”normaalia” painatusta, foliointia, leimausta ja hienointa painatustamme, kohopainatusta. Kohopainatukseen ei voi olla ihastumatta saadessaan kohopainatetun tuotteen käsiinsä. Kohopainatukseen käytetään 600 grammaista puuvillapaperia, johon painatetaan kuviointi vanhan painoprässilaitteen avulla ja lopuksi sille tehdään värikäsittely. Tästä tekniikasta tulee kohokuvioinnin nimikin. Kyseessä on puhdas käsityömenetelmä, jonka takia jokaisesta kortista tulee uniikki. On hienoa, että voimme ylläpitää tätä jaloa painatustaitoa ja tarjota sitä asiakkaillemme hyvään hintaan. Toivomme, että asiakkaamme ja heidän vieraansa arvostavat tätä kaunista painatusta.

Kauniiden painotuotteidemme lisäksi meillä on tarjota täydellisiä koristeita ja yksityiskohtia, kuten persoonallisesti painatettuja serviettejä, vieraskirjoja, koristeköynnöksiä, viirejä ja kaikkea muuta mitä voi vain kuvitella tarvitsevansa täydellisen häätyylin luomiseksi. Jokainen yksityiskohta on häissä tärkeä. Tervetuloa vierailemaan luonamme Calligraphenissa!

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top