Efva Attling lanseeraa eksklusiivisen häämalliston

Efva Attling lanseeraa tammikuussa 2016 uuden häämalliston. Mallisto sisältää viisi mekkoa, yhden housupuvun, Italiassa valmistettuja kenkiä sekä kihla- ja vihkisormuksia niin morsiamelle kuin sulhasellekin. Me Häät ja Juhlat -lehden toimituksessa, saimme eksklusiivisen ennakkonäytöksen ja keskusteluhetken itse suunnittelijan kanssa.

Teksti: Anna Storm  Kuvat: Anna Storm

On aurinkoinen ja selkeä lokakuun päivä kun saavun Tukholmassa sijaitsevaan rakennukseen, jossa Efva Attlingin pääkonttori sijaitsee. Konttori henkii valoa, raikkautta ja rouheaa New York -tyyliä. Täällä on Efvan tukikohta, jossa työskentelee lähes 30 henkeä. Kerros sisältää kaikkea Showroomista työpajaan, jossa hänen suositut korunsa valmistetaan.

 

Efva on häikäisevän kaunis – kuten aina, ottaessaan meidät vastaan Showroomissaan, jossa japanilaiset liukuovet kehystävät tilaa, jossa mallisto esitellään. Istahdamme pöydän ääreen ja aloitamme keskustelun uudesta mallistosta samalla siemaillen venäläistä teetä ja maistellen leivoksia, jotka ovat yhtä taianomaisen ihania kuin luomukset, jotka ovat ripustettuina takanamme.

 

Efva on visionääri ja idearikas taiteilija aina sormenpäihinsä saakka. Hän pursuaa innostusta kertoessaan uudesta häämallistostaan. Mallisto koostuu morsiusmekoista, morsiuskengistä ja upeista vihkisormuksista. Efva Attlingin nimi on jo pitkään ollut synonyymi hääalalle, ja ensi vuonna hän juhlii 20-vuotisjuhlaa korusuunnittelijana. Hänen intohimonsa ”fashion with a thought”, on vienyt häntä eteenpäin ja nyt hän voi olla ylpeä useista mallistoistaan; kaikkea silmälaseista vihkisormuksiin ja mekoista hajuvesiin.

 

Uudessa mallistossaan esiteltävissä vihkisormuksissa on klassista Efva Attling -tyyliä. Niissä yhdistyvät jykevyys ja hienostuneisuus. Sormuksissa on uusia, innovatiivisia piirteitä ja mallisto on rakenettu niin, että sormuksia voi yhdistää keskenään luoden uniikkeja yhdistelmiä. Valkokulta, kulta ja timantit yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla ja sormuksista paljastuu puolia, joita ei ensisilmäyksellä havaitse.

 

Häämallistossa esiteltävät viisi mekkoa ja housupuku ovat uskomattoman kauniita. Näiden satiinista valmistettujen ja ranskalaisin pitsein koristeltujen luomusten laatu on ainutkertainen. Satiinikangas on norsunluunvalkoinen yhdistettynä vaaleaan roosaan ja se sopii erittäin kauniisti useisiin ihonsävyihin. Mekoissa on ainutlaatuisia leikkauksia ja sileä, raskas satiinikangas luo aaltoilevan ja viileän efektin, joka tuntuu vaivattomalta ja elegantilta. Yhteistä kaikille malliston vaatteille on se, että niissä on taskut.

– Laittamalla kädet taskuun saadaan luonnollisempi ryhti ja asento, joka tuo esiin vartalon muodot parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Efva hymyillen.

Mekkojen yhteydessä lanseerataan myös Italiassa valmistettuja morsisukenkiä. Kengät ovat designiltaan tyylipuhtaita höystettynä pienellä twistillä. Päälliosassa varpaan kärkeä koristavat renkaat ja pohjasta löytyy tuotetunnus Efva Attlingin nimikirjoituksella. Nämä pienet yksityiskohdat herättävät mielenkiintoa ja nostattavat mallistoa entisestään.

 

 

Uusi häämallisto lanseerataan keväälle 2016 ja löydät sen valikoiduilta jälleenmyyjiltä.


Seuraa meitä
Back to top