PROMOTION

Elegantit häälahjat ja juhlapukeutuminen

Sisustamisen ja muodin erikoisliike Laura Ashley tarjoaa niin upeita häälahjoja, kuin kaunista naisten muotiakin hääpäivää varten.

Pähkäilettekö, mitä pyydätte häälahjaksi tai kenties mitä itse antaisit häälahjaksi kun menet vieraaksi? Elegantteja, kauniita ja käytännöllisiä lahjaideoita löytyy Helsingissä sijaitsevasta Laura Ashleyn liikkeestä. Laura Ashley on sisustamisen ja naisten muodin brändi ja lifestyle myymälä. Laura Ashley ja hänen aviomiehensä Bernard Ashley olivat kotoisin Walesista, jossa he aloittivat yrityksen 65 vuotta sitten. Suomessa brändi on ollut tunnettu jo yli 30 vuotta. Heillä on kaikkea tapetista kankaisiin, valaistukseen, tyynyihin, lahjatavaroihin sekä palveluihin, kuten verhojen ompeluun ja ilmaiseen sisustuspalveluun. Liikkeestä löytyy lahjaideoita ja muotia jokaiseen tilaisuuteen, erityisesti juuri häihin.

Laura Ashleyn mallistossa erityistä on se, että ne ovat naisellisia, klassisia, kauniita ja erittäin korkealaatuisia. Englantilainen muoti- ja sisustustyyli on ollut hyvin pidetty Suomessa jo vuosien ajan, tästä syystä merkillä on paljon lojaaleja asiakkaita ja toisaalta taas uusia asiakkaita, jotka rakastuvat merkkiin samantien.

Liikkeessä on ajateltu erityisesti häitään juhlivia, sillä siellä on lahjalistapalvelu hääparien käytettävissä. Parhaiten saa selville koko laajan tarjonnan ja lahjalistan käytänteet kun vierailee Helsingissä Fredrikinkatu 30:ssä, jolloin voi käyttää hyväkseen myyjien ammattitaitoa ja tarvittaessa tilata tuotteita juuri kyseiseen liikeeseen. Asiakaspalvelijat voivat tehdä listan juuri hääparin toiveista ja vieraat voivat sitten ostaa toivotun lahjan tai lahjakortin, joka on voimassa vuoden.

Suosituimmat häälahjat ovat tällä hetkellä upeat valokuvakehykset, kauniit kahvi- ja teemukit, romanttiset teekannut joissa on mukana teekupit, kakkujalustat ja jumalalliset huonetuoksut upeissa ilmankostuttimissa ja kynttilöissä.

Juhlapukeutumisen saralla Laura Ashley pukee niin morsiamen äidin kuin vieraatkin. Valokoimista löytyy kauniita pitsimekkoja, kukkamekkoja, suoria, A-linjaisia, pienihihaisia ja hihattomia. Kylmeneviin iltoihin liikkeestä löytyy mm. valkoisia elegantteja bolero-tyylisiä takkeja.

Laura Ashley
Fredrikinkatu 30
00120 Helsinki
puh. 010 440 4300
info@lauraashley.fi
www.lauraashley.fi

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top