PROMOTION

Gaura Pearls

- Uniikit design helmikorut arkeen ja juhlaan

Aito helmi on luonnon kauneimpia jalokiviä. Helmet tuovat pukeutumiseen ripauksen ylellisyyttä ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Myös nuoret käyttäjät ovat löytäneet helmien maailmaan uusien design mallien avulla. Helmikorut ovat klassinen valinta myös hääkoruksi. Klassiset perintöhelmet voi yhdistää näyttäviin design korvakoruihin. Upeat pitkät helmet voi myös laittaa selkäpuolelle ja tämän avulla korostaa juhla-asua uudella tavalla. Helmien avulla saa korostettua pieniä yksityiskohtia ja tuotua pukeutumiseen luonnollista kauneutta.
Helmikorut on tuotu tähän päivään yhdistämällä modernia muotoilua klassiseen helmeen. Upeat design osat tuovat näyttävyyttä ja viimeisteltyä kauneutta koruihin. Jokainen helmi on uniikki ainutlaatuinen yksilönsä kuten korun kantajakin. Helmien hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat helmen koko, muoto, pinnan laatu, hohto ja väri ja helmiä on saatavissa monessa eri hintaluokassa. Aidot viljellyt makeanvedenhelmet on mahdollista saada kohtuulliseen hintaan. Viljellyissä makeanvedenhelmikoruissa hinta-laatusuhde on kohdallaan ja korut kestävät hyvin käyttöä. Markkinoilta löytyy laaja valikoima helmikoruja ja jokaisen käyttötarkoitukseen löytyy varmasti sopiva koru. Helmikorut ovat ajattomia klassikoita ja vanhempia koruja voi yhdistellä uusimpiin malleihin. Helmikoru on hyvä sijoitus ja hyvin pitkäikäinen kun korua käyttää, huoltaa ja säilyttää oikein.
Helmiasiantuntija Katja Malinen - Gaura Pearls
Lue lisää: www.gaurapearls.fi