PROMOTION

Häähumua Tšekissä

Elinikäinen muisto ja juhla, jota et unohda koskaan! Tšekki tarjoaa ainutlaatuista tunnelmaa ja uskomattoman kauniita maisemia häävalokuvausta varten. Prahassa romanttiseen tunnelmaan törmää joka kulmalla. Tšekeissä vietetyt häät vievät ihanuudellaan jalat altanne, mutta eivät elinikäisiä säästöjä tileiltänne.

Kun kaksi ihmistä ovat päättäneet sanoa ”tahdon” toisilleen, on paljon asioita, joita tulee päättää ja suunnitella. Kyse ei ole pelkästään häiden järjestämisestä, vaan myös yhdestä elämän suurimmista investoinneista. Häiden ei tietenkään tule koskaan keskittyä hintalappuun, vaan romantiikkaan ja rakkaiden ihmisten yhteenkokoontumiseen. Tästä huolimatta kuluja tulee tiuhaan tahtiin juhlapaikan vuokrakustannuksista, tarjoiluhenkilökunnan palkkauksesta ja ruokailun järjestämisestä. Juhlatilat ja palvelut ovat Tšekissä huomattavasti edullisempia kuin suuressa osassa muuta Eurooppaa ja USA:ta. Tämä tarkoittaa, että sinulla ja mielitietylläsi tulee olemaan vähemmän rajoiteita toiveidenne toteuttamisessa. Toiset unelmoivat intiimistä illallisesta kaksistaan, kun taas toiset haluavat majesteettisen juhlaillallisen runsaalla määrällä vieraita. Tarjolla on runsaasti erilaisia yrityksiä, jotka ovat valmiita suunnittelemaan häänne ja juhlanne täysin teidän tyylinne ja budjettinne mukaan. Tulkaa paikan päälle inspiroitumaan!

Antakaa hääkellojen soida
Prahasta löydät runsaasti ravintoloita vaihtelevilla ruokalajeilla ja hintaluokilla. Praha on todellinen gurmeeparatiisi ja voit valita mieleisesi ravintolan paikallisten erikoisuuksien ja avantgarde-henkisten Michelin-tähdellä palkittujen ravintoloiden joukosta. Varaa käyttöönne Villa Richter mikäli haluatte viettää häänne keskellä yhtä Böömin vanhinta viinitilaa, aivan Prahan linnan tuntumassa. Tällä voitte järjestää taianomaisen tilaisuuden minä vuodenaikana tahansa. Sanoinkuvaamattoman kaunis näkymä St Wenceslas Vineyardin ylle antaa täydellisen taustan taivasalla järjestettävälle vihkiseremonialle. Prahan Pienen puolen sydämessä sijaitsee 1800-luvun barokkipalatsi Pálffy. Palatsi on suosittu paikka järjestää häitä, sillä se tarjoaa upean näkymän Prahan linnaan ja puutarhoihin. Täällä sijaitsee myös arvostettu Pálffy Palace Restaurant, joka tarjoaa kaiken tarvittavan eleganttia hääateriaa varten. Lobkowicz Palace on todellinen helmi, joka sijaitsee kukkulalla, josta on upeat näkymät Prahan ylle. Museokokoelmien lisäksi Lobkowicz Palace tarjoaa ensiluokkaisen kauniit puitteet hääjuhlalle. Riippumatta siitä, onko häävieraita 10 tai 180, tulee morsian taatusti tuntemaan olonsa prinsessaksi täällä ja vieraat kokevat astuneensa sisään aivan toiseen maailmaan.

Minkälaista olisi järjestää häät linnassa? Aivan uskomattoman ihanaa!
Chateau Mcely on täydellinen paikka vihkimiseen. Linna sijaitsee legendaarisessa Svatojirskyn metsässä, ainoastaan tunnin ajomatkan päässä Prahasta. Täällä voit järjestää vihkimisen niin kesä- kuin talviaikaankin ja nauttia vuodenajan tarjoamista unohtumattomista elämyksistä hurmaavassa englantilaisessa linnapuutarhassa. Linna tarjoaa hotellihuonemajoituksen 52 vieraalle, mikä tekee paikasta täydellisen arjesta irrotautumiselle. Täällä voitte nauttia erityisestä päivästänne perheenne ja ystävienne kanssa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä. Chateu Mcley tarjoaa loputtomasti kuvausmahdollisuuksia niin linnan ulko- kuin sisäpuolellakin. Romanttinen kävely metsässä on täydellinen tapa päättää hääpäivä.

Chateau Herálec
Eksklusiivisessa Chateau Herálecissa järjestetään luksusluokan häitä. Uniikilla linnalla on rikas historia ja sille on tehty kattava peruskorjaus vuonna 2011. Linnaa pidetäänkin oikeutetusti yhtenä Tšekin kauneimmista ja suosituimmista boutique hotelleista. Chateau Herálec ympäröi sinut mukavuudella, glamourilla ja loistolla – paikka on kuin suoraan häälehden sivuilta. Juhlasi järjestetään kauniissa ympäristössä, jossa yhdistyy keskiaikainen taide ja moderni design. Vihkimisen jälkeen voitte vieraidenne kanssa jäädä tähän ihanaan boutique hotelliin rentoutumaan ja nauttimaan paikan henkilökunnan tarjoamasta hemmottelusta. Varaa aikaa nauttiaksesi näistä arvokkaista hetkistä läheisten ja rakkaidesi kanssa.

Hlubokán linna
Lumivalkoinen linna Hluboká sijaitsee Vlatava-joen rantakallioilla. Linna on yksi Tšekin tunnetuimmista uusgoottilaisista rakennelmista. Tämän erikoisen linnan ja sen yhdentoista upean tornin sekä muurien rakennus alkoi 1700-luvulla. Omistajat ovat ajan saatossa peruskorjanneet rakennelmaa useita kertoja useissa eri tyyleissä. Hlubokán modernin tyylin on luonut sen uusin omistajasuku, Schwarzenberg, joka on omistanut linnan yli 300 vuoden ajan. Häistäsi tulee taatusti ainutlaatuinen tilaisuus, mikäli päätät järjestää ne kauniissa Hlubokássa. Maaginen ilmapiiri, elegantti englantilaistyylinen puutarha sekä upeat sisätilat saavat sinut lumoutumaan. Hääkuvien taustana toimivat hienot tornit sekä kauniit kartanot tulevat taatusti ilahduttamaan teitä ja vieraitanne. Vanhan legendan mukaan kaikki linnan juhlavassa vihkiaulassa vihityt avioparit tulevat elämään yhtä onnellisesti kuin linnan tunnetuin omistajaparikin, kreivi Jan Schwarzenberg ja prinsessa Eleanora. Häät kauniissa Hlubokán linnassa on hyvä alku avioliitolle.

Hotell Mandarin Oriental Prag
Mandarin Oriental on sekä luksushotelli että upeasti säilytetty pala historiaa – yhdistelmä kaunista, modernia muotoilua ja aikakaudelle uskollisia yksityiskohtia. Hotellissa on 99 huonetta ja sviittiä, palkittu ravintola ja upea kylpylä. Täällä saat nauttia rauhallisesta keitaasta ja vuosisatojen aikana luodusta tunnelmasta. Uniikilla historialla, upeilla tiloilla ja kokeneella hääsuunnittelijalla varustettu hotelli tarjoaa Prahan juhlavimmat puitteet häiden järjestämiseen. Henkilökunnan yksityiskohtien ymmärrys ja sanoinkuvaamattoman kaunis näköala Prahan linnan ylle tekevät häistäsi ainutlaatuiset. Voitte järjestää vihkiseremonian luostaripuutarhassa tai luostarin tiloissa, minne mahtuu jopa 100 vierasta tai suureellisessa Grand Ballroomissa, joka mahduttaa 120 vierasta.

Vrtbovskán puutarha – upea ulkoilmatila Prahassa
Upea italialainen barokkipuutarha sijaitsee Prahan linnan rinteiden tuntumassa lähellä Kaarlensiltaa. Puutarha on rakennettu vuosien 1715 ja 1720 välillä. Puutarhasuunnittelija Frantisek Maxmilian Kanka teki yhteistyötä kuvanveistäjä Matyas Bernard Braunin kanssa luodakseen tämän uniikin paikan. Hänen patsaansa ja veistoksensa yhdessä taiteilija Vaclav Vavrinec Reinerin freskojen kanssa koristavat puutarhaa. Laaja yhdistelmä erilaisia kasveja antaa loppusilauksen tälle vihreälle smaragdille Prahan keskustan sydämessä. Puutarhan sommitelma tarjoaa henkeäsalpaavan upean näkymän Prahan ylle ja kuuluisat monumentit luovat upean taustan hääkuvillesi. Vihkitilaisuus järjestetään osittain katetussa Sala Terrenassa, joka on koristeltu runsaalla määrällä freskoja. Vieraasi tulevat lumoutumaan näkymästä, jota hallitsevat Pieni puoli ja Prahan linna. Ihastu paviljongin seiniä koristaviin rikkaan yksityiskohtaisiin barokkimaalauksiin, jotka kehystävät unohtumatonta hääjuhlaasi. Häikäisevän kaunis näkymä Vrtbovskán puutarhan suihkulähteisiin ja ihanaan Pragiin luovat ikuisen muiston!

Ainutlaatuisia elämyksiä
Vanhan kaupungin torilla voit astua satuun ja suunnata kohti auringonlaskua hevosella ratsastaen, tai hevosrattailla tai ensimmäisen maailmansodan vintage cabrioletilla ajaen. Mikäli haluat pois vilkkailta kaduilta, kannattaa etsiytyä rauhallisemmille vesille Moldau-joelle. Nauti romanttisesta veneilystä lounaseväiden kanssa tai koe aito venetsialainen gondoliajelu. Seilaa joenmyötäisesti Vanhan kaupungin ohi ja näe Prahan linna upeasta näkökulmasta. Mikäli haluatte juhlistaa häitänne laivalla, suosittelemme The Matylda Boat Hotel and Restaurantia. Ja mikäli haluat nostaa pääsi pilviin, kannattaa varata lentokierros Prahan yllä. Voit yllättää vieraasi upealla kokemuksella ja vuokrata raitiovaunun, joka vie koko hääseurueen läpi Prahan historiallisen kaupungin.

Lisäinspiraatiota ja apua
Häiden suunnittelu vieraassa maassa voi tuntua pelottavalta. Yksi tapa varmistaa stressitön ja unohtumaton päivä, on palkata luotettava hääsuunnittelija, joita tarjoaa muun muassa . Exclusive Weddings in Prague, White Agency, PragueWeddings, Bohemiaweddings ja Adam & Eva Wedding Services.

Yhteystiedot:

Czech Tourism
Puhelin: +46 84 40 42 39
stockholm@czechtourism.com
www.czechtourism.com

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top