PROMOTION

Hääjuhla idyllisessä saaristomerimiljöössä – aivan Helsingin kupeessa

Elämän suurissa hetkissä on pieni ylellisyys tärkeää. Hääjuhlien järjestäminen saaristomerellisissä puitteissa onnistuu Hanasaaressa, kivenheiton päässä Helsingin keskustasta.

Vihkiminen meren äärellä
Romantiikkaa rakastaville vihkiminen Hanasaaren rannassa, meren äärellä, on unohtumaton kokemus. Osa hääpareista haluaa myös saapua juhlapaikalle veneellä – tai vaikka kyyditä koko juhlaväen paikalle vesiteitse!
    
Upeat juhlapuitteet
Juhlatilana toimivassa ravintola Johanneksessa on mahdollista toteuttaa hääjuhlat jopa 200 vieraalle. Kauniilla säällä juhlintaa on mahdollista laajentaa aurinkoiselle terassille. Pienempien hääseurueiden juhlatiloiksi soveltuvat rauhallinen ravintolan kabinetti tai upea Frank-salonki.

Tasokas häämenu ja upeat majoitustilat
Ruoka on yksi hääjuhlan tärkeimmistä elementeistä. Hanasaaren pohjoismaiset, tasokkaat häämenut täydennetään juomasuosituksin. Merinäköalalliset sviitit ovat kuin luodut romanttisia hääöitä varten, ja myös juhlavieraille löytyy yösija hotellista.

Hanasaaren asiantuntevan tiimin kokemus hääjuhlien järjestämisestä yhdistettynä hääparien yksilöllisiin toiveisiin varmistavat ikimuistoiset juhlat!

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top