PROMOTION

Häät Vanajanlinnassa

Hämeenlinnassa sijaitseva Vanajanlinna on yksi Suomen suosituimmista hääkohteista. Ainutlaatuinen miljöö puutarhoineen kehystää arvokkaasti elämän kauneimpia hetkiä.

Häitä Vanajanlinnassa on järjestetty pian 20 vuoden ajan, vuosittain häitä on kymmeniä.
Kokemus on tehnyt meistä vanajanlinnalaisista hääjärjestelyiden ammattilaisia, hääparin rinnalla kuljetaan järjestelyjen alusta loppuun: meiltä löytyvät vastaukset, ideat ja kumppanit – kaikki yhdellä kertaa bändistä floristiin.

Vanajanlinnan ympäristö taipuu eri kokoisiin ja teemaisiin häihin, ja ne räätälöidäänkin aina juuri hääparin näköisiksi, pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden.
Häätila, vihkipaikka puutarhassa tai hääparin valitsemassa tilassa, hotellihuoneet, sovittu menu, huolella valitut viinit ja somisteet sovimme hyvissä ajoin etukäteen menumaisteluineen ja mallikattauksineen.

Häiden suunnittelu Vanajanlinnassa alkaa hääparin kanssa ajankohdan ja tilaisuuden luonteen kartoittamisella, tämän jälkeen sovitaan useampi tapaaminen, jossa käydään läpi tilat ja tilaisuuden kulku paikan päällä. Hyvissä ajoin hääjärjestelyjen edetessä morsiusparin tiimiin Vanajanlinnan puolelta liittyy myös hovimestari, joka on mukana myös itse hääjuhlassa.

Pidämme hääparin aikatauluista huolen ja olemme tarvittaessa yhteydessä ja muistutamme tärkeistä päivämääristä. Lisäksi hääparia palvellaan puhelimitse ja sähköpostitse aina tarvittaessa.

Hääparin tehtävä on nauttia ainutkertaisesta päivästään, tuntea olonsa levolliseksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan. Juuri siksi me olemme täällä teitä varten, toteuttamassa unelmia.

 

Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 485, Harviala Hämeenlinna,

puh. 03 6102 200
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

www.vanajanlinna.fi

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top