PROMOTION

 

Häämatka – unelmamatka

Monen mielestä elämän matkoista tärkein alkaa avioliiton myötä. Sitä on upeaa juhlistaa unelmien häämatkalla.

Kaukaiset paratiisirannat väikkyvät useimpien mielessä häämatkaa suunniteltaessa. Ei siis ihme, että Intian valtameren saaret, Malediivit, Seychellit ja Mauritius, ovat valloittaneet paikkansa häämatkakohteiden ykkösinä. Näiltä kauniilta saarilta löytyy puuterinvalkoisia hiekkarantoja, lämmintä auringonpaistetta ja monen tasoisia, myös erittäin ylellisiä, hotellivaihtoehtoja hemmotteluun, romantiikkaan ja kahden oloon. Tarjolla on myös paljon muita aktiviteetteja, sellaisia kaipaileville: vesiurheilua, golfia, patikointia, sukellusta ja vaikka mitä.

Mauritiuksella pääyhteystyökumppanimme on Beachcomber Hotels. Näitä hotelleja voimme varauksetta suositella häämatkalaisille.

Maailma on täynnä houkuttelevia kohteita. Helin Matkat haluaa auttaa asiakkaitaan juuri heille sopivan kohteen valinnassa ja matkapaketin koostamisessa. Kohteen valintaan kannattaa paneutua ja kertoa kaikista toiveistaan matkaa suunniteltaessa.

Helin Matkat on kokenut häämatkojen suunnittelija ja toteuttaja. Voit luottaa siihen, että osaavat unelmakonsulttimme auttavat sinua unelmien häämatkasi järjestämisessä, alusta loppuun.

Lisäinspiraatiota löydät sivuiltamme: www.helinmatkat.fi

Suosikkihäämatkahotelleja sekä muutamia asiakkaidemme matkakertomuksia olemme koonneet häämatkat-sivulle

Helin Matkat on kokenut häämatkojen suunnittelija ja toteuttaja. Voit luottaa siihen, että osaavat unelmakonsulttimme auttavat sinua unelmien häämatkasi järjestämisessä, alusta loppuun. Ota yhteyttä!


Seuraa meitä
Back to top