Promotion

Hotelli Seurahuone Helsinki

Perustamisvuodestaan 1833 Helsingin Seurahuone on ollut yksi Suomen legendaarisimmista ruokailu-, majoitus- ja juhlapaikoista.

Nykyään lämminhenkinen, täysin uudistunut hotelli Seurahuone on yhdistelmä niin vanhan ajan hienostunutta henkeä ja tyyliä kuin modernia luksustason palveluakin. Seurahuoneella on häitä juhlittu vuosikymmeniä. Historiallinen ja perinteitä korostava ilmapiiri ja tyylikkäät puitteet, laadukas ruokamaailma ja moderni palvelu luovat tilaisuuteen hienon tunnelman. Juhlakerroksen kabinetit palvelevat jopa 90 vierasta. Ravintolasalimme sopii jopa 140 juhlijalle. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus juhlien järjestäjänä takaavat onnistuneet hääjuhlat.

Seurahuone tarjoaa 118 tyylikkäästi sisustettua huonetta ja sviittiä, Juhlakerroksen sekä ehkä kaupungin kauneimman ravintolan ja baarin. Lämminhenkinen Hotelli Seurahuone on yhdistelmä vanhan ajan hienostunutta henkeä ja tyyliä sekä modernia tasokasta palvelua. Seurahuoneen ravintola, Brasserie Le Havre – upeine parvekkeineen ja kristallikattokruunuineen, on suosittu paikka lounaalle ja päivälliselle. Ainutlaatuinen Bar Socis, kupolikattoineen, suihkulähteineen ja seinätauluineen, luo tunnelmaan elokuvamaailman glamour-henkeä.

Yhteystiedot:
Hotelli Seurahuone Helsinki
Kaivokatu 12, 00100 HELSINKI
Puh. 0200 48 106
helsinki.seurahuone@restel.fi 
www.hotelliseurahuone.fi


Seuraa meitä
Back to top