PROMOTION

 HOTELLI SEURAHUONE HELSINKI

Hotelli Seurahuone on ainutlaatuinen ja tyylikäs hotelli liike- ja vapaa-ajan matkailijoille Helsingin sydämessä. Historiallisesti yli 180-vuotias Seurahuone on yksi perinteikkäämmistä hotelleista Suomessa.

Teksti ja kuvat: HOTELLI SEURAHUONE HELSINKI

Kaikki Helsingin nähtävyydet ja tekemiset ovat hotellia lähellä. Seurahuone tarjoaa 118 tyylikkäästi sisustettua huonetta ja sviittiä, Juhlakerroksen sekä ehkä kaupungin kauneimman ravintolan ja baarin. Lämminhenkinen Hotelli Seurahuone on yhdistelmä vanhan ajan hienostunutta henkeä ja tyyliä sekä modernia tasokasta palvelua. Seurahuoneen ravintola, Brasserie Le Havre - upeine parvekkeineen ja kristallikattokruunuineen, on suosittu paikka lounaalle ja päivälliselle. Ainutlaatuinen Bar Socis, kupolikattoineen, suihkulähteineen ja seinätauluineen, luo tunnelmaan elokuvamaailman glamour-henkeä.

SEURAHUONEEN JUHLAKERROS
Juhlakerros on tarjonnut puitteet juhliin jo 1920-luvulta lähtien. Sen sijainti Helsingin sydämessä antaa Seurahuoneelle erityisen aseman. Juhlakerros käsittää kuusi eleganttia kabinettia, joiden historialliset tilat soveltuvat aina muutaman hengen intiimeistä tilaisuuksista jopa sadan hengen tapahtumiin; yritysjuhlat, illalliset, cocktailtilaisuudet, lanseeraukset, lehdistötilaisuudet sekä hää- ja syntymäpäiväjuhlat. Seurahuoneen nykyisiä asiakkaita ilahduttavat paitsi upeat, historialliset puitteet myös korkeatasoinen tarjoilu, sujuva palvelu sekä henkilökunnan vankka ammattitaito.

HÄÄT SEURAHUONEELLA
Seurahuoneella on häitä juhlittu vuosikymmeniä. Historiallinen ja perinteitä korostava ilmapiiri ja tyylikkäät puitteet, laadukas ruokamaailma ja moderni palvelu luovat tilaisuuteen hienon tunnelman. Juhlakerroksen kabinetit palvelevat jopa 90 vierasta. Ravintolasalimme sopii jopa 140 juhlijalle. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus juhlien järjestäjänä takaavat onnistuneet hääjuhlat.
Lue lisää hääjuhlan järjestämisestä Seurahuoneella.

PERHEJUHLAT SEURAHUONEELLA
Pyöreät vuodet lähipiirissä tai hulppeat juhlat koko suvun kesken – merkkipäivät saavat mahtavat puitteet Seurahuoneen kabineteissa. Hotellin keskeinen paikka, aivan Helsingin sydämessä, on ainutlaatuinen lisäarvo. Juhlapaikka on helppo saavuttaa, tuli sitten läheltä tai kaukaa, junalla tai autolla. Historiallisesti yli 170-vuotias Seurahuone osaa vaalia perinteitä, joten perhejuhliin paikka on ihanteellinen. Suuremmatkin juhlat järjestyvät ravintolasalimme yksityiskäytössä. Kukin tilaisuus suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveet ja budjetti huomioiden.
Lue lisää hääjuhlan järjestämisestä Seurahuoneella.

Seurahuoneen Juhlakerroksen asiakkaita ilahduttavat paitsi upeat, historialliset puitteet myös korkeatasoinen tarjoilu, sujuva palvelu, henkilökunnan vankka ammattitaito sekä Seurahuoneen keskeinen sijainti ydinkeskustassa. Tilojen monikäyttöisyys mahdollistaa erilaisten yritystilaisuuksien toteutuksen.
Lue lisää Juhlakerroksen tiloista.

Seurahuoneen aistikkaat huoneet ja etenkin Junior Suitet ovat paljon kysyttyjä hääyön viettoon. Suosituin niistä on varustettu omalla poreammeella. Vietä ikimuistoinen Hääyö Hotelli Seurahuoneen huomassa. Hääjuhlasi saa unohtumattomia aineksia, kun kruunaat sen Seurahuoneen vanhan ajan tunnelmasta ja nykyaikaisista, yksilöllisistä palveluista nauttien.