PROMOTION

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1658

Järvisydämessä vietät omaleimaiset häät mihin vuodenaikaan tahansa. Saimaan ja Linnansaaren kansallispuiston järvimaisemat sekä oheispalvelut luonnon keskellä tuovat myös uudenlaista sisältöä häillenne.

Järvisydämellisten hääjuhlien olennaisena osana on huolellinen suunnittelu talon renkipoikien ja piikatyttösten kanssa. Hääjuhliin kuuluvat omaleimaiset puitteet, hyvä ruoka ja juoma sekä yhä useammin myös luonnonläheinen oheisohjelma. Järvisydämen keittiö tarjoaa menukokonaisuuksia tai halutessasi räätälöi kokonaisuuden makutoiveittesi pohjalta juhlaan sopivaksi. Hääjuhlan ehdoton suosikkitila on Savon Suurin Wiinikellari, jonka ala- ja yläkertaan mahtuu illallistamaan n. 220 henkilöä. Jos suunnittelet häitä suuremmalle joukolle, niin yhdistämällä Ravintola Piikatytön salin ja Wiinikellariin, löytyy paikat jopa 350 hengelle. Vuoden 2015 aikana Järvisydämeen valmistui lisäksi uusi Humppasali, joka toimii myös tunnelmallisena juhlatilana Saimaan järvimaisemineen.

Järvisydämen sijainti Linnansaaren kansallispuiston vierellä mahdollistaa myös järviluonnon yhdistämisen hääjuhlaan. Mm. pienemmille häille vihkiminen onnistuu Kaarnetsaaren upeassa puukappelissa ja liikkuminen vesillä järjestetään joko tunnelmallisilla puuveneillä tai suuremmalla moottorialuksella. Talvella puolestaan vieraat voidaan kuljettaa saarelle rekikyydillä. Järviluontoa hyödynnetään usein myös hääparin valokuvauksiin.

Järvisydämessä häävieraat pääsevät myös rentoutumaan tasokkaassa majoituksessa; historiallisessa Elämyshotellissa tai tunnelmallisissa huviloissa sekä keväällä 2017 valmistuneessa ainutlaatuisessa Järvikylpylässä, jossa myös sekä morsiamen että häävieraiden kaunistautuminen hoituu kätevästi samassa pihapiirissä. Hääparille puolestaan varaamme talon parhaan Maisemasuiten kuohuvaisineen.

Illan tanssien jälkeen, juhlat voivat jatkua rennossa Lotajbaarissa tai yksityiseksi jatkopaikaksi voidaan varata vaikkapa Järvikylpylä tai Savolainen Saunamualima.

Häiden jälkeiseen aamuun herätään brunssin merkeissä ystävien ja rakkaiden kera. Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa kaikkiin min. 60 henkilön hääpaketteihin hääsuiten kaupan päälle.

LUE LISÄÄ

hauskaa leikkiä

8 hauskaa leikkiä vieraille odotuksen ajaksi

Jotta vieraat eivät pitkästyisi tai joutuisi odottamaan liian kauaa, voi olla mukava ajatus valmistella heille muutamia hauskoja leikkejä.

20 parasta kappaletta häävalssiksi

Ettekö ole vielä päättäneet häätanssinne musiikkia? Älä huoli, sillä olemme löytäneet suosikkikappaleemme kautta aikojen.

Andrea-Tappo-og-Federica-Francioli

Häät Toscanassa!

Linda ja Björn sanoivat toisilleen ’tahdon’ Toscanan auringon alla ja tässä artikkelissa esittelemme hääpäivän kauniit kuvat!

hindulaisiin häihin

Häät eri kulttuureissa – Hindulaisuus

Eri kulttuurien kohdatessa saavat hääperinteetkin uusia piirteitä ja muuntuvat. Oletko saanut kutsun häihin, jotka järjestää eri kulttuurin tai uskonnollisen taustan…

Vegaaninen häämenu

Vegaaninen häämenu

Vegaaninen menu on täynnä väriä ja mielikuvitusta. Tässä 12 vinkkiä inspiroivaan, vegaanikeittiön häätarjoiluun.

Sosiaalinen media ja kuvien jakaminen

Sosiaalinen media ja kuvien jakaminen

Sosiaalisen median käyttö häiden yhteydessä voi olla haastavaa vieraille. Saako puhelinta käyttää juhlan aikana? Saako kuvia julkaista ennen hääparia tai…

Talvihäät

Talvihäät – kaikki mitä haluat tietää

Haaveiletko valkoisista talvihäistä, joissa luonto on keskiössä? Tässä tulee kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

Hääkakku

Hääaterian grand finale: Hääkakku!

Kun hääateria on viimeistelty, on jäljellä aterian pääkohta: Hääkakku. Mutta miltä sen tulee näyttää? Mitä makuja siihen tulee, ja mitä…

hääsäveliä

Viehättäviä ja ihania hääsäveliä

Monelle vastanaineelle hääjuhlan musiikki on erittäin tärkeää, mutta kannattaako sijoittaa elävään musiikkiin vai luoda soittolistat itse?

Hääsuunnittelu

21 vinkkiä hääsuunnitteluun

Hääjuhlan suunnittelu on ihanaa ja hauskaa, mutta ajoittain myös stressaavaa ja vaativaa. Tässä tulee 21 vinkkiä, jotka helpottavat hääsuunnittelua!

hääjuhlien kuljetusta.

Saavu juhliin tyylillä

Tässä artikkelissa jaamme muutaman luovan idean koskien hääjuhlien kuljetusta.

kosinta

Say I do

Muutamia vinkkejä sinulle, joka aiot kosia rakkaallesi!