PROMOTION

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1658

Järvisydämessä vietät omaleimaiset häät mihin vuodenaikaan tahansa. Saimaan ja Linnansaaren kansallispuiston järvimaisemat sekä oheispalvelut luonnon keskellä tuovat myös uudenlaista sisältöä häillenne.

Järvisydämellisten hääjuhlien olennaisena osana on huolellinen suunnittelu talon renkipoikien ja piikatyttösten kanssa. Hääjuhliin kuuluvat omaleimaiset puitteet, hyvä ruoka ja juoma sekä yhä useammin myös luonnonläheinen oheisohjelma. Järvisydämen keittiö tarjoaa menukokonaisuuksia tai halutessasi räätälöi kokonaisuuden makutoiveittesi pohjalta juhlaan sopivaksi. Hääjuhlan ehdoton suosikkitila on Savon Suurin Wiinikellari, jonka ala- ja yläkertaan mahtuu illallistamaan n. 220 henkilöä. Jos suunnittelet häitä suuremmalle joukolle, niin yhdistämällä Ravintola Piikatytön salin ja Wiinikellariin, löytyy paikat jopa 350 hengelle. Vuoden 2015 aikana Järvisydämeen valmistui lisäksi uusi Humppasali, joka toimii myös tunnelmallisena juhlatilana Saimaan järvimaisemineen.

Järvisydämen sijainti Linnansaaren kansallispuiston vierellä mahdollistaa myös järviluonnon yhdistämisen hääjuhlaan. Mm. pienemmille häille vihkiminen onnistuu Kaarnetsaaren upeassa puukappelissa ja liikkuminen vesillä järjestetään joko tunnelmallisilla puuveneillä tai suuremmalla moottorialuksella. Talvella puolestaan vieraat voidaan kuljettaa saarelle rekikyydillä. Järviluontoa hyödynnetään usein myös hääparin valokuvauksiin.

Järvisydämessä häävieraat pääsevät myös rentoutumaan tasokkaassa majoituksessa; historiallisessa Elämyshotellissa tai tunnelmallisissa huviloissa sekä keväällä 2017 valmistuneessa ainutlaatuisessa Järvikylpylässä, jossa myös sekä morsiamen että häävieraiden kaunistautuminen hoituu kätevästi samassa pihapiirissä. Hääparille puolestaan varaamme talon parhaan Maisemasuiten kuohuvaisineen.

Illan tanssien jälkeen, juhlat voivat jatkua rennossa Lotajbaarissa tai yksityiseksi jatkopaikaksi voidaan varata vaikkapa Järvikylpylä tai Savolainen Saunamualima.

Häiden jälkeiseen aamuun herätään brunssin merkeissä ystävien ja rakkaiden kera. Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa kaikkiin min. 60 henkilön hääpaketteihin hääsuiten kaupan päälle.

LUE LISÄÄ

Taianomaiset talvihäät

Taianomaiset talvihäät

Seuraavassa muutama vinkki kuinka toteutat täydelliset talvihäät.

Hääkakku

Hääaterian grand finale: Hääkakku!

Kun hääateria on viimeistelty, on jäljellä aterian pääkohta: Hääkakku. Mutta miltä sen tulee näyttää? Mitä makuja siihen tulee, ja mitä…

hääsäveliä

Viehättäviä ja ihania hääsäveliä

Monelle vastanaineelle hääjuhlan musiikki on erittäin tärkeää, mutta kannattaako sijoittaa elävään musiikkiin vai luoda soittolistat itse?

Hääsuunnittelu

21 vinkkiä hääsuunnitteluun

Hääjuhlan suunnittelu on ihanaa ja hauskaa, mutta ajoittain myös stressaavaa ja vaativaa. Tässä tulee 21 vinkkiä, jotka helpottavat hääsuunnittelua!

hääjuhlien kuljetusta.

Saavu juhliin tyylillä

Tässä artikkelissa jaamme muutaman luovan idean koskien hääjuhlien kuljetusta.

kosinta

Say I do

Muutamia vinkkejä sinulle, joka aiot kosia rakkaallesi!

Hääjuhlat

Hääjuhlat pääosassa

Elämäsi juhlat lähestyvät vauhdilla. Mutta mitä pitäisi tehdä, jotta vieraat – kaikki vieraat – nauttisivat juhlista?

hääjuhlasta

9 vinkkiä – näin saatte enemmän irti hääjuhlasta!

Hääjuhlien suunnitteleminen on uskomattoman ihanaa – pitäkää huoli, että teette hääjuhlastanne ikimuistoisen kokemuksen vieraillenne!

Naimisiin karkaaminen

Naimisiin karkaaminen

Elopements, kuten tätä niin kauniisti kutsutaan, on nyt suositumpaa kuin koskaan.

Tavallisimmat häihin liittyvät tilaisuudet

Tavallisimmat häihin liittyvät tilaisuudet

Itse vihkimisen, seurustelun ja hääjuhlan sisältävän päivän lisäksi on olemassa useita häihin liittyviä järjestelyjä joista tässä käymme läpi tavallisimmat.

Valmistaudu pandemian jälkeisiin juhlallisuuksiin

Valmistaudu pandemian jälkeisiin juhlallisuuksiin

Joistakin häävieraista muiden ihmisten lähellä seisominen voi tuntua jopa pelottavalta.

Häiden järjestäminen keskellä viikkoa

Häiden järjestäminen keskellä viikkoa

Häiden järjestäminen keskellä viikkoa – monet lauantait tulevat olemaan täyteen varattuja.