PROMOTION

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1658

Järvisydämessä vietät omaleimaiset häät mihin vuodenaikaan tahansa. Saimaan ja Linnansaaren kansallispuiston järvimaisemat sekä oheispalvelut luonnon keskellä tuovat myös uudenlaista sisältöä häillenne.

Järvisydämellisten hääjuhlien olennaisena osana on huolellinen suunnittelu talon renkipoikien ja piikatyttösten kanssa. Hääjuhliin kuuluvat omaleimaiset puitteet, hyvä ruoka ja juoma sekä yhä useammin myös luonnonläheinen oheisohjelma. Järvisydämen keittiö tarjoaa menukokonaisuuksia tai halutessasi räätälöi kokonaisuuden makutoiveittesi pohjalta juhlaan sopivaksi. Hääjuhlan ehdoton suosikkitila on Savon Suurin Wiinikellari, jonka ala- ja yläkertaan mahtuu illallistamaan n. 220 henkilöä. Jos suunnittelet häitä suuremmalle joukolle, niin yhdistämällä Ravintola Piikatytön salin ja Wiinikellariin, löytyy paikat jopa 350 hengelle. Vuoden 2015 aikana Järvisydämeen valmistui lisäksi uusi Humppasali, joka toimii myös tunnelmallisena juhlatilana Saimaan järvimaisemineen.

Järvisydämen sijainti Linnansaaren kansallispuiston vierellä mahdollistaa myös järviluonnon yhdistämisen hääjuhlaan. Mm. pienemmille häille vihkiminen onnistuu Kaarnetsaaren upeassa puukappelissa ja liikkuminen vesillä järjestetään joko tunnelmallisilla puuveneillä tai suuremmalla moottorialuksella. Talvella puolestaan vieraat voidaan kuljettaa saarelle rekikyydillä. Järviluontoa hyödynnetään usein myös hääparin valokuvauksiin.

Järvisydämessä häävieraat pääsevät myös rentoutumaan tasokkaassa majoituksessa; historiallisessa Elämyshotellissa tai tunnelmallisissa huviloissa sekä keväällä 2017 valmistuneessa ainutlaatuisessa Järvikylpylässä, jossa myös sekä morsiamen että häävieraiden kaunistautuminen hoituu kätevästi samassa pihapiirissä. Hääparille puolestaan varaamme talon parhaan Maisemasuiten kuohuvaisineen.

Illan tanssien jälkeen, juhlat voivat jatkua rennossa Lotajbaarissa tai yksityiseksi jatkopaikaksi voidaan varata vaikkapa Järvikylpylä tai Savolainen Saunamualima.

Häiden jälkeiseen aamuun herätään brunssin merkeissä ystävien ja rakkaiden kera. Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa kaikkiin min. 60 henkilön hääpaketteihin hääsuiten kaupan päälle.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top