PROMOTION

Kalevala Korun sormukset kertovat tarinaa

Kalevala Korun timanttisormusmallisto on laajentunut usealla upealla sormusmallilla.

Suomessa käsityönä valmistetut Kalevala Korun kihla- ja vihkisormukset tekevät tärkeästä päivästäsi vieläkin ainutlaatuisemman. Sormuksen pyöreä muoto on täydellisyyden ja ikuisuuden vertauskuva - ja kuten rakkaus, myös Kalevala Korun sormukset on tehty kestämään. Kultainen vihki- ja kihlasormus säilyttää loistonsa symboloiden samalla ikuista onnea. Nyt sormusmallisto on laajentunut usealla uudella timanttimallilla. Mallistosta löytyy jokaiselle juuri se oikea sormus, joka muistuttaa juuri teidän ainutlaatuisesta tarinastanne. Uudet timanttimallit sopivat myös hyvin yhteen Kalevala Korun klassisten sormusmallien kanssa.

– Uudet sormukset ovat muotoilultaan ajattomia säilyttäen tyylikkyytensä vuodesta toiseen,  kertoo Kalevala Korun Design Management -johtaja Maria Uunila.

Sormuksien lisäksi mallistoa täydentävät juuri lanseeratut timanttikorvakorut ja -riipukset, joiden muotokieli sopii täydellisesti yhteen sormuksien kanssa. Koko mallisto valmistetaan Suomessa kotimaisesta kierrätyskullasta ja timantit täyttävät korkeatasoiset laatukriteerit.

Tutustu timanttimallistoon tästä
Lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä (timanttimallistoa myyvät jälleenmyyjät on merkitty timantilla)

Rakkaudella ❤
Kalevala Koru

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suurempana