PROMOTION

KALEVALA KORUN TIMANTTISORMUS
KANTAA MUISTOA ELÄMÄSI TÄHTIHETKISTÄ

Jo yli 80 vuoden ajan Kalevala Koru on ollut Suomen arvostetuin ja rakastetuin koru. Lähes yhtä pitkät perinteet Kalevala Korulla on myös kihla- ja vihkisormusten valmistamisesta.

Kalevala Korun laajassa ja moni-ilmeisessä sormusmallistossa historia kohtaa nykypäivän: klassikkosormusten koristeaiheet juontavat juurensa menneiltä vuosisadoilta, jopa yli tuhannen vuoden takaa, moderneissa timanttisormuksissa puolestaan korostuu ajan henki ja muotoilijoiden näkemys.

Olivatpa sormukset peräisin aikojen alusta tai nykysuunnittelijan kynästä, ne on helppo yhdistää keskenään tyylikkäiksi, aikaa kestäviksi kokonaisuuksiksi, joissa muistot elämäsi suurista hetkistä kulkevat aina mukanasi. Yhteistä kaikille Kalevala Korun kulta- ja timanttisormuksille on myös kotimainen valmistus suomalaisen kultasepäntaidon vuosisataisia perinteitä kunnioittaen. Sormukset valmistetaan kierrätyskullasta, ja niissä käytetään korkealuokkaisia timantteja, jotka hankitaan Kimberlyn sopimuksen ehtoihin kirjallisesti sitoutuneilta luotettavilta toimittajilta.

Kalevala Korun timanttisormus – rakkaudella sinulle tehty.

Tutustu ja ihastu kihla- ja vihkisormusmallistoon ja löydä juuri sinulle sopiva sormus tästä

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top