PROMOTION

Käsintehtyjä kihla- ja vihkisormuksia

Malmin Korupaja Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva suomalainen perheyritys. Yrityksemme on tunnettu laadukkaista, käsintehdyistä kihla- ja vihkisormuksista.

Sormuksista suurin osa on timanttisormusvalikoimaa, jota taidokkaat kultaseppämme valmistavat omassa kultasepänverstaassamme. Valikoimamme onkin kasvanut jo yli 3000 sormuksen suuruiseksi. Mikäli näistä ei löydy sopivaa, voi meillä myös teettää sormuksen.

Meille tulee paljon yhteydenottoja vihkipareilta sormusten teettämiseen liittyen. Malmin korupajalla oman uniikin sormuksen voi teettää ilman pelkoa, että budjetti ylittyisi. Suunnittelemme asiakkaan kanssa budjettiin sopivan sormuksen, seppämme valmistaa sen pajassamme ja asiakas näkee sormuksen valmiina. Vasta sen jälkeen hän tekee ostopäätöksen. Eli teetetyillä sormuksillamme ei ole ostopakkoa. ” Kertoo Malmin Korupajan omistaja Pasi Suninmäki.

Viime vuosina olemme erikoistuneet varsinkin erilaisten Halo –tyylisten sormusten valmistamiseen. Suosituin halo –sormuksistamme on Precious –mallisto.

Myös miehille olemme kehittäneet aivan oman malliston. Volcano sormusta on saatavana useista eri materiaaleista. Uusimpana materiaalina Volcano –perheeseemme olemme lisänneet titaanin, joka on kevyt ja kestävä materiaali.

Valmistamme asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan vihkisormuksia sekä muita koruja. Materiaaleista suosituimpia ovat valkokulta ja platina. Myös punakulta on nykyään varsin suosittua varsinkin vintage- henkisissä sormuksissa Vuosittain pajassamme valmistuu sormukset yli 2000 morsiusparille.

Valikoimiimme kuuluu sormusten lisäksi muodikkaita koruja sekä merkkibrändejä mm. Michael Kors, Thomas Sabo, Tissot, Efva Attling yms. Suuressa yli 200m2 myymälässämme toimivat saman katon alla sekä kultasepät ja kaivertajat. Tämä takaa nopeat toimitukset niin tilauksille kuin korjaustöille.

Erittäin pitkän korualan historian omaava yrityksemme on laajentunut myös verkkokauppaan, www.korupaja.fi. Näin pystymme palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen, ympäri vuorokauden. Verkkokauppamme myydyin artikkeli onkin timanttisormus.

Ota rohkeasti yhteyttä pasi.suninmaki@korupaja.fi jos tahdot teettää oman unelmien sormuksesi. Sormuksen teettäminen onnistuu myös etänä emailin ja kuvien perusteella.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top