PROMOTION

KRUUNU-SORMUS -Mielenkiintoinen katseenvangitsija

Kruunu-sormus on ollut yksi Korus Designin helmistä jo vuodesta 2010 lähtien. Vuosien saatossa sormuksesta on tehty monenlaisia muunnoksia asiakkaiden yksilöllisiä toiveita kuunnellen. Näin Kruunusta on valmistunut monia kauniita ja mielenkiintoisia versioita.

Kruunu-sormus on Vesa Peltosen suunnittelema ja hän valmistaa mielellään myös muokatut versiot itse. Kuten monet Vesan muotoilemat sormukset, on Kruunu-sormus komea ja kaunis yhtäaikaa ja sen kulmikkuus ja sopiva epäsymmetrisyys tekevät sormuksesta mielenkiintoisen katseenvangitsijan.

Kruunu-sormuksen valmistaminen vaatii aikaa ja erityistä tarkkuutta, sillä timantit istutetaan eri suuntiin kallisteleviin tasoihin ja jokainen taso muotoillaan erikseen. Sormuksen variaatiomahdollisuuksia on lukemattomia ja niiden suunnitteleminen yhdessä asiakkaan kanssa on inspiroivaa ja antoisaa.

Sormusta voidaan muuttaa esimerkiksi siten, että osa kirkkaista timanteista korvataan värillisillä timanteilla tai osa tasoista jätetään kiiltävälle metallipinnalle. Tämä mahdollistaa myös sen, että sormukseen voidaan lisätä timantteja jälkikäteen, esimerkiksi vuosipäivien kunniaksi. Sormusta voidaan myös muokata vielä komeammaksi lisäämällä siihen vaikkapa iso musta pisaran muotoinen timantti tai yhdistämällä valko-, kelta- ja punakultaa toisiinsa. Variaatioihin kuuluu myös se, että sormus muokataan kihlaan sopivaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että rungon muoto ja paksuus muokataan sellaiseksi, että sormus istuu kauniisti jo olemassaolevan kihlasormuksen viereen.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top