PROMOTION

LILLY Morsiusmuoti 2018

LILLYn vuoden 2018 mallistot henkivät romantiikkaa, unelmia ja intensiteettiä. Mallistot ovat saaneet inspiraationsa menneistä ajoista ja niissä yhdistyvät perinteiset ja klassiset tyylit modernin muotoilun kanssa. Näin luodaan upeita ja uniikkeja häämekkoja vuonna 2018.

”LILLY“ 2018

Aistikkaat linjat ja hennon vaaleat sävyt ovat olleet inspiraationa uusissa mallistoissamme ja ne ruumiillistavat häihin kuuluvan romantiikan. Tyllistä, pitsistä, sifongista ja satiinista valmistetut mekot vetävä huomion puoleensa viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Niska-, selkä- ja hihaosissa nähdään läpikuultavia kukkakuvioita ja tatuointiefektejä. Dramaattiset leikkaukset, kauniit selkänyöritykset ja kimaltavat koristelut tuovat lisää ulottuvuuksia mekkoihin. LILLY 2018 on valoisa ja romanttinen tyyli, johon on helppo rakastua ja jossa on hyvä rakastaa.

”Pure White by LILLY” 2018

Puhtaita ja hienostuneita linjoja sekä autenttista tunnelmaa. Pure White by LILLY on mallisto, jonka keskiössä ovat klassiset leikkaukset, kuten A-linjainen malli, merenneitomalli ja kauniit tulppaanimuodot. Loistavat satiini ja georgette-kankaat luovat elegantin vaikutelman. Kokonaisuuden viimeistelee yksityiskohdat vyötäröllä, kaulanseudulla ja selkäosassa. Malliston mekot ovat saaneet inspiraationsa Jackie O:sta ja menneiden aikojen naisellisesta aurasta.

”PASSIONS by LILLY” 2018

PASSIONS by LILLY -mallisto on kaikista mallistoistamme luovin. Vuoden 2018 mallisto on saanut inspiraationsa vintagesta ja 1900-luvun Edvardiaaniselta aikakaudelta. Mekkojen pitsit, volangit ja korkeat kaulukset luovat innovatiivista kerroksellisuutta ja jännittäviä optisia efektejä. PASSIONS on kokoelma ultra-romanttisia häämekkoja todelliselle hää-fashionistalle.

”DIAMONDS by LILLY” 2018

Tämä ihastuttava ja rento boho-henkinen mallisto tarjoaa täydellisiä mekkoja siviilivihkimiseen tai rentoihin puutarhahäihin. Graafisin kuvioin koristellut pitsit ja boheemit siluetit pukevat trendikkään kaupunki-morsiamen, joka etsii tärkeään päiväänsä lyhyempihelmaista ja persoonallista mekkoa.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top