LUMOAVA-KORUT

Merkityksellisillä koruilla on valtava voima. Ne kertovat elämämme tarinaa, herättävät syvimmät tunteemme ja muistomme. Lumoava on syntynyt halusta luoda juuri tällaisia – merkityksellisiä koruja, joita on helppo rakastaa ja jotka luovat ainutlaatuisen yhteyden kantajansa ja itse korun välille.

Lumoavalla on rohkeus ajatella ja tehdä asiat omalla tavallaan. Se antaa vapauden puhua muotoilun kautta juuri niin aidosti, kuin maailma meille näyttäytyy. Ja koska ei elämäkään, eivät Lumoava-korutkaan ole aina kauniita. Tärkeämpää on koskettaa aidosti. Siksi Lumoavan muotoilu on aina ainutlaatuista, ajatonta ja merkityksellistä.

Lumoavan tavoite on luoda jotain uutta ja omaa - joka päivä, ennakkoluulottomasti. Lumoava on perhe intohimoisia muotoilijoita, koruntekijöitä ja suomalaisen korun sanansaattajia.

Korumme sopivat täydentämään elämäsi tärkeimpiä hetkiä - ilmentämään tunteitanne ja yhteistä tarinaanne. Lumoava antaa tunteille muodon, olipa kyse sitten kihla- tai vihkisormuksista, hääjuhlan koruista tai huomenlahjasta puolisolle.

www.lumoava.fi

www.lumoava.fi/vihkisormukset

www.lumoava.fi/naisille

www.lumoava.fi/miehille