PROMOTION

Malmin Korupajasta uniikit sormukset vihkipareille!

Malmin Korupaja Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva suomalainen perheyritys. Yrityksemme on tunnettu laadukkaista, käsintehdyistä kihla- ja vihkisormuksista.

Sormuksista suurin osa on timanttisormusvalikoimaa, jota taidokkaat kultaseppämme valmistavat omassa kultasepänverstaassamme. Valikoimamme onkin kasvanut jo yli 3000 sormuksen suuruiseksi. Mikäli näistä ei löydy sopivaa, voi meillä myös teettää sormuksen.

Meille tulee paljon yhteydenottoja vihkipareilta sormusten teettämiseen liittyen. Malmin korupajalla oman uniikin sormuksen voi teettää ilman pelkoa, että budjetti ylittyisi. Suunnittelemme asiakkaan kanssa budjettiin sopivan sormuksen, seppämme valmistaa sen pajassamme ja asiakas näkee sormuksen valmiina. Vasta sen jälkeen hän tekee ostopäätöksen. Eli teetetyillä sormuksillamme ei ole ostopakkoa. ” Kertoo Malmin Korupajan omistaja Pasi Suninmäki.

Valmistamme asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan vihkisormuksia sekä muita koruja. Materiaaleista suosituimpia ovat kelta-/valkokulta ja platina. Vuosittain pajassamme valmistuu sormukset yli 1000 morsiusparille.

Valikoimiimme kuuluu sormusten lisäksi muodikkaita koruja sekä merkkibrändejä mm. Michael Kors, Thomas Sabo, Tissot, yms. Suuressa yli 200m2 myymälässämme toimivat saman katon alla sekä kultasepät ja kaivertajat. Tämä takaa nopeat toimitukset niin tilauksille kuin korjaustöille.

Erittäin pitkän korualan historian omaava yrityksemme on laajentunut myös verkkokauppaan, www.korupaja.fi. Näin pystymme palvelemaan asiakkaita ympäri Suomen, ympäri vuorokauden.

Ota rohkeasti yhteyttä korupaja@korupaja.fi jos tahdot teettää oman unelmien sormuksesi.