PROMOTION

 Miksi morsian ei hymyile hääkuvassa?

Hääpäivä on täydellinen, mutta morsian säästelee valloittavaa hymyään. Hän keskittyy hymyilemään niin, että hampaat eivät näy. Asia on korjattavissa. Hymyilyä ei tarvitse välttää, kun on tyytyväinen hampaittensa ulkonäköön. Aloita hymysi hoitaminen jo nyt!

Huonosti hoidettu suu voi vaikuttaa itsetuntoon ja saattaa saada ihmisen piilottelemaan valloittavaa hymyään jopa elämän tärkeimpinä juhlapäivinä.  Varovaisuus voi olla joko tahallista tai tahatonta – ehkä jopa huomaamatonta. Tutkimusten mukaan hymy tekee ihmisestä helposti lähestyttävän ja empaattisen. Ihmiset myös kokevat hymyilevän kanssaihmisen luotettavampana. Juuri näistä syistä hymyä ei kannata säästellä, vaan hoitaa suuasiat hyvissä ajoin kuntoon. Ratkaisuiksi voi riittää pahanhajuisen hengityksen korjaaminen, parempi suun ja hampaiden hoitaminen kotioloissa tai hampaiden valkaisu.

Valloittavaa hymyään voi siis lähteä etsimään kotikonstein: ottamalla päivittäiseen käyttöön pehmeän hammasharjan, fluorihammastahnan, hammastikut ja –langat, pääsee jo pitkälle. Hammastahnaksi kannattaa valita valkaiseva tahna, joka ei hankaa hammaskiillettä. Valkaisevilla hammastahnoilla tuloksia on havaittavissa yleensä 2-4 viikon kuluessa. Lisäksi tahnojen tulosta voi tehostaa ja nopeuttaa valkaisukynällä. Hammastahnoilla saatava valkaisutulos on kuitenkin rajallinen. Tavoiteltaessa useamman asteen valkaisua on käännyttävä suunhoidon ammattilaisen puoleen.

Kotona itse tehtävä valkaisu tuli mahdolliseksi jo noin 30 vuotta sitten, ja on sen jälkeen yleistynyt kovalla vauhdilla. Turvallisia ja laadukkaita kotivalkaisugeelejä (esim. YOTUEL Patient –kotivalkaisugeelit) sekä valkaisulusikoita voi ostaa hammaslääkäriasemilta. Kotivalkaisugeelejä käytetään päivittäin muutamien viikkojen ajan, riippuen hampaiden värin lähtötilanteesta ja halutusta lopputuloksesta. Ennen kotivalkaisugeelien käytön aloittamista on varmistuttava, että hampaat ovat terveet ja hoidetut.

Hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla tehty hampaidenvalkaisu tuottaa nopeiten valkaisutuloksia. Parhaan ja pysyvimmän tuloksen saamiseksi käytetään usein vastaanottovalkaisua ja kotivalkaisugeelejä yhdessä. Kotivalkaisugeelejä voidaan käyttää myös vastaanottovalkaisun ylläpitohoitoon. Kun ihmiset ovat saaneet esteettistä hoitoa hampailleen, he innostuvat huolehtimaan hampaistaan paremmin. Näin esteettinen hoito palvelee myös terveyttä. Yleisesti ottaen säännöllinen käynti suunhoidon ammattilaisen luona kannattaa. Suunhoidon ammattilaiset osaavat myös kertoa miten suun ja hampaiden ongelmia voi parhaiten korjata. Tarvittavasta hoitovälistä päättää hoitava henkilö yhdessä asiakkaan kanssa. Normaali käyntiväli on yleensä vuosi.

Valokuvaaja huikkaa: ”Muikku!”. Hampaitaan häpeilemätön morsian ei pidättele hymyään, mikä saa hänet näyttämään kuvissa viehättävämmältä. Hymyn viesti on kansainvälinen ja se ylittää kaikki kielirajat. Hymyllä todellakin on monta positiivista vaikutusta! Mutta hymyileekö sulhanen, entä anoppi?

Vaali aarteitasi!
Hampaat ovat ainutlaatuiset aarteet, joiden tulisi kestää läpi elämän. Siksi on tärkeää hoitaa hampaita parhaalla mahdollisella tavalla ja käyttää tuotteita, jotka eivät vahingoita niitä. Käytä siis kotonakin vain varmasti turvallisia, vastuulliselta myyjältä hankkimiasi tuotteita. Esimerkiksi valkaisutehoa ei kannata havitella hammaskiilteen kustannuksella. Hampaiden kiille ei nimittäin kasva takaisin ja vaurioiden korjaaminen on kallista.

Yotuelin tuotteet turvallisia
Huolellisessa hampaiden hoidossa ei ole kyse vain hampaiden harjauksesta aamuin illoin, vaan myös sopivan hammastahnan käytöstä. Kaikki Yotuel-hammastahnat puhdistavat hampaiden pinnan perusteellisesti, suojaavat hampaita reikiintymiseltä ja valkaisevat hampaita joko poistamalla tummentumia tai kirkastamalla lisäksi hammasluun sävyä.

Yotuelin tahnoissa fluori on hyvässä muodossa ja kaikki tahnat sisältävät optimaalisen määrän ksylitolia. Sen lisäksi, että ne ehkäisevät hampaita värjäytymästä, ne hoitavat myös suun terveyttä.

Yotuel-tuotteet ovat saatavana apteekeista, Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä Emotion-myymälöistä.

Lue lisää Yotuel-tuotteista tästä!