Tietosuojakäytäntö sivustolle https://www.haatjajuhlat.fi

Haat ja Juhlat arvostaa vierailijoiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa millaista henkilökohtaista tietoa keräämme ja miten käytämme, suojaamme ja jaamme kyseistä tietoa. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt henkilötietojesi keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti.

Kiitos että perehdyit tietosuojaselosteeseemme! 

Olemme päivittäneet tietosuojaselostettamme 23.5.2023

  1. Keräämämme tiedot

1.1 Henkilökohtaiset tiedot:

Kun vierailet verkkosivustollamme, saatamme kerätä tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut tiedot, jotka annat meille vapaaehtoisesti yhteydenottolomakkeiden tai tilausten kautta.

1.2 Evästeet ja käyttötiedot:

Keräämme myös ei-henkilökohtaisia tietoja automaattisesti, kuten IP-osoitteesi, selaintyypin, käyttöjärjestelmän, viittaavan lähteen ja muut käyttötiedot. Tätä tietoa kerätään evästeiden ja vastaavien seurantatekniikoiden avulla.

  1. Kerättyjen tietojen käyttö

2.1 Palveluiden tarjoaminen ja personointi:

Voimme käyttää antamiasi henkilötietoja toimittaaksemme sinulle pyytämiäsi palveluita, kuten vastataksemme tiedusteluihin tai tarjotaksemme päivityksiä tuotteistamme ja palveluistamme. Voimme myös käyttää näitä tietoja personoidaksemme kokemuksesi verkkosivustollamme.

2.2 Analytiikka ja parannukset:

Keräämme käyttötietoja trendien analysointiin, käyttäjävuorovaikutusten seurantaan ja demografisten tietojen keräämiseen. Tämä tieto auttaa meitä parantamaan verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme.

2.3 Markkinointi ja viestintä:

Suostumuksellasi voimme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle markkinointimateriaaleja, uutiskirjeitä ja muita liiketoimintaamme liittyviä viestintöjä. Voit halutessasi peruuttaa näiden viestien vastaanoton milloin tahansa.

  1. Tietoturva

Noudatamme asianmukaisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi ja eheyden ylläpitämiseksi. On kuitenkin huomioitava, et tei mikään tietojen lähetys internetin kautta tai tallennusjärjestelmä ole 100-prosenttisen turvallinen. Vaikka pyrimme suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

  1. Tietojen jakaminen ja luovuttaminen

Emme myy, vaihda tai muutoin luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla tai lakisääteisten velvoitteiden niin vaatiessa.

Voimme jakaa tietojasi luotettavien kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotka avustavat meitä verkkosivustomme toiminnassa, liiketoiminnan harjoittamisessa tai palveluiden tarjoamisessa sinulle. Nämä kolmannet osapuolet ovat sopineet pitämään tiedot luottamuksellisina ja käyttämään niitä ainoastaan tarkoituksiin, joita varten jaamme ne heidän kanssaan.

  1. Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada pääsy, päivittää ja korjata meillä olevat henkilötietosi. Jos haluat käyttää tätä oikeutta tai sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla.

  1. Muutokset tähän käytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Päivitetty käytäntö julkaistaan tällä sivulla, ja päivitetyn käytännön päivämäärä ilmoitetaan yläosassa. Suosittelemme tarkistamaan tämän käytännön säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla siitä, miten keräämme, käytämme ja suojaa tietojasi.

  1. Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai pyyntöjä tämän tietosuojakäytännön tai tietosuojakäytäntöjemme suhteen, ota meihin yhteyttä seuraavilla tiedoilla:

Sähköposti: info@nordicbridalmedia.com

Osoite: Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki

Puh: 09 32 95 11 00

Viimeisimmät viestit

    Viimeisimmät viestit