PROMOTION

 5 vihjettä onnistuneeseen hääjuhlaan

- smartphoto tekee häistänne persoonalliset

Yhtenäisen tyylin ja häittenne teeman löytäminen, joka toistuu läpi juhlan, on tärkeätä häittenne onnistumisen kannalta. Onnistutte tässä, kun valitsette samantyyliset kutsukortit, lahja- ja karamellirasiat, paikkakortit ja kiitoskortit. smartphoto.fi auttaa teitä löytämään suosikkidesignin häihinne ja kaikkiin hauskoihin tuotteisiin, juhlaanne liittyen.

Kaikkea juhlaan
Luo persoonallinen, oikea tunnelma hääjuhlaan. Suunnittele omat pulloetiketit, viirit, paikkakortit, karkkirasiat ja lahjarasiat vieraille. Vihje: Painata hääohjelma vieraiden kuvakorttiin helposti seurattavassa "ohjelmaformaatissa".

Kiitä häävieraita
Kun olette valinneet tyylin ja teeman häihinne, on kiitoskorttejen suunnittelu hyvin helppoa. Haluatteko huomioida vieraitanne erityisesti? Antakaa vieraallenne, kauniisti paketoitu lahja, jossa on kuvallinen lahjaetiketti hääpäivästänne.

Säilytä muistot
Häistänne otetaan tuhansia kuvia. Sen sijaan, että säilytätte kuvanne digitaalisesti, voitte näyttää parhaat kuvanne teettämällä kuvakirjan, canvas-taulun tai julistetaulun. Muistona parhaasta päivästänne, voitte myös teettää kännykän suojakuoren, mukin tai vaikkapa sohvatyynyn.

Save the date
"Save the date" tuotteen lähettäminen, ennen virallista hääkutsua, on muodostunut suosituksi tavaksi myös täällä pohjoismaissa. Tämän vuoksi, smartphoto on kehittänyt kokonaisen sarjan "Save the date" tuotteita.

Kutsukortit
Itse kutsut saavat mielellään olla ylellisemmät kuin "Save the date". Joten Taitetut Kuvakortit on hyvä vaihtoehto. Mitkä smartphoton korteista valitsetkin, voit helposti tehdä niistä ylellisemmät valitsemalla niihin esim. säteilevän paperin tai valkoisten kuorien tilalle värilliset kirjekuoret..

Käy sivullamme jo tänään. http://www.smartphoto.fi/erikoiset-hetket/haat Täältä lisää hääinspiratiota.