PROMOTION

Suokko timanttikorut
‒ ikuista mutta tätä päivää

Suokko timanttikorut ovat ainutlaatuisia. Korujemme timantit on hiottu mahdollisimman loistavaksi. Yksikään toinen kotimainen korusarja ei yllä timanttien hionnan laadussa yhtä korkealle. Suokko timanttikorujen jokainen pyöreä briljantti pienimmästä isoimpaan on erinomaisesti hiottu Hearts & Arrows Diamond.
Klassinen muotoilu kestää aikaa. Jokainen aikakausi jättää oman jälkensä. Suokko timanttikorujen kauneus ilmenee klassisten muotojen raikkaana ja modernina tulkintana - ikuista, mutta tätä päivää.

Tutustuessasi timanttien laatu- ja harvinaisuusvaihtoehtoihin, huomaat hinnan seuraavan saumattomasti mukana. Ainutlaatuinen läpinäkyvä hinnoittelumme auttaa sinua hahmottamaan timanttivalintasi oikeille urille. Yksi pysyy samana, Hearts & Arrows Diamond on aina parasta hionnan laatua, joten voit luottaa timanttien säihkeeseen harvinaisuusasteesta riippumatta.
Alle 0,30 karaatin timantit ovat meillä ryhmitelty kolmeen yhteensopivaan harvinaisuusasteyhdistelmään. Näiden pienten timanttien valinta yksittäin eri harvinaisuuksia sekoittaen ei ole järkevää tai taloudellista.
Yli 0,30 karaatin timantit voit valita suuresta valikoimasta. Paras timantti ei ole harvinaisin, suurin tai kaikista kallein, vaan juuri sinun valitsema yksilö. Kun voit luottaa loistavan hionnan takaavan kauneuden, voit valita harvinaisuuden ja koon vapaasti.
Vinkki: ​Yllättäen suosituimpia ja vaikeimmin löydettäviä ovat erinomaisesti hiotut ja vähemmän harvinaisiin väri- ja puhtausasteisiin luokitellut timantit. Syy näiden menekkiin on selvä - koko, eli karaattipaino yhdessä hionnan kanssa on kuitenkin se mikä näkyy selvimmin ja määrittää kauneuden.
Valintamahdollisuutesi eivät rajoitu vain timantteihin. Me annamme sinun valita myös oman jalometallimateriaalisi. Valmistamme korusi 18 ja 14 ka kullasta kaikissa pääväreissä ja tietysti platinasta, toiveesi mukaan.
Tervetuloa tutustumaan timanttikorumallistoomme w​ww.suokkotimanttikorut.fi
Kirjautuneena asiakkaana S​uokko.fi - verkkokaupassamme ​näet uskomattoman edulliset kanta-asiakashintamme.

suokko-stkuva_medium

Auria Kihlasormukset viestivät rakkaudesta ja sitoutumisesta

Jokainen rakkaustarina on erilainen, jokainen rakentaa oman kertomuksensa. Löydä sormus, joka on tehty juuri Sinun tarinaasi varten.

Auria Suunnittelija -ohjelmalla l​uot yksilöllisen sormuksen ‒ sinulle ja hänelle. Ohjelman avulla yhdistelet helposti erilaisia materiaaleja, pintakarkeuksia ja timantteja.
Loputtomat eri vaihtoehdot odottavat Sinun päätöstäsi.
Tervetuloa tutustumaan K​ihlasormus Suunnittelija -ohjelmaamme. ​