PROMOTION

Suomen suurin morsius- ja juhlapukuliike

Zazabella on Suomen suurin naisten juhlapukeutumisen erikoisliike. Palvelumme on yksilöllistä ja hintamme erittäin kilpailukysyisiä. Tavoitteemme on tarjota kunkin vartalolle ja kukkarolle parhaisten sopiva juhla-asu. Myymälöitämme löytyy Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Laaja valikoima
Tervetuloa tutustumaan näyttävään ja laajaan hääpukuvalikoimaamme. Muotitietoiset ammattilaisemme auttavat Sinua mieleisesi morsiuspuvun valinnassa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät sekä uusinta muotia maailmalta että ajattomia klassikoita, olitpa sitten kokeilunhaluisempi tai perinteikkäämpi morsian. Me haluamme auttaa Sinua löytämään juuri sellaisen puvun, jossa tunnet olosi upeaksi hääpäivänäsi.

Liikkeessämme on aina noin 300 – 400 perinteikkäämpää ja hillitympää hääpukua, joiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös kapealinjaisia malleja, tyllipukuja ja polvimittaisia häämekkoja. Myös värilliset ja mustavalkoiset puvut ovat yleistyneet viime aikoina. Pidämme varastomme suurena, jotta sinä voit sovittaa laajasta valikoimasta pukuja ennen ostopäätöksen tekemistä.

Hääpuvut kansainvälisiltä suunnittelijoilta
Valikoimastamme löydät kansainvälisesti tunnettuja ja palkittuja brändejä kuten Allure Bridals, Casablanca Bridal, Ella Rosa, Kenneth Winston, La Sposa, Ladybird, Lilly, Mark Lesley, Mori Lee, Voyagé, White One. Näitä pukuja myydään ainoastaan kivijalkamyymälöissämme, ja valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Edullinen ja suomalaisille suunniteltu Dazzling mallisto
Dazzling on Zazabellan oma mallisto, johon kuuluvat morsiuspuvut, vanhojentanssipuvut, iltapuvut ja juhlamekot. Mallistomme koostuu kaikkiaan yli 600 erilaisesta pukumallista ja niiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu suomalaisten asiakkaiden tyyli ja vaatimukset. Otamme asiakkaidemme toivomukset ja palautteet huomioon ja uusimme mallistoamme jatkuvasti trendejä silmällä pitäen. Dazzling-mallisto on kerännyt suurta suosiota pukujen kauniin ulkonäön lisäksi niiden edullisen hinnan ja lyhyen toimitusajan ansiosta. Puvut on hintaluokaltaan 300-800€.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top