Bridal Magazine Group

Häät ja Juhlat -lehteä julkaisee pohjoismainen kustantamo Bridal Magazine Group, jolla on pääkonttori Ruotsin Uddevallassa. Ensimmäinen painettu lehti ilmestyi Tanskassa vuonna 1993, ja nykyisin kustantamon häälehtiä julkaistaan Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Olemme luoneet vakaan aseman pohjoismaisilla markkinoilla ja julkaisemme sisältörikkaan lehden nykyisin kaksi kertaa vuodessa jokaisessa maassa.

Lehti ja verkkosivumme ovat tuleville hääpareille tärkeitä inspiraatio- ja tietolähteitä kaikissa neljässä maassa. Uutta verkkosivuillamme on wedTV, jossa voi katsella kiinnostavia haastatteluja ja käytännön vinkkejä. Kuluttajille suunnattujen tuotteidemme lisäksi vastaamme myös Nordic Bridalista, joka on Pohjoismaiden ainoa häämuodin ammattilehti. Nordic Bridalia jaetaan yli 1300 pohjoismaiselle hääliikkeelle ja jälleenmyyjille, jotka työskentelevät  häävaatteiden ja -asusteiden parissa.

Yhteystiedot

Haluatko lähettää postia tietylle osastollemme? Alta löydät listan sähköpostiosoitteista, minne voit toimittaa lehdistötiedoitteet, ilmoitusaineistot Internettiin sekä lehteen.

 

Lehdistötiedoitteet ja uutisvinkit:
lehdisto@bridalmagazinegroup.com
Lehden ilmoitusaineisto:
tuotanto@bridalmagazinegroup.com
Internetin ilmoitusaineisto:
web@bridalmagazinegroup.com

 

Häät ja Juhlat
Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki
Puh: 09 32 95 11 00 Fax: 09 32 95 11 09