PROMOTION

Tutustu ”Paras hääpukuliike” -kisan finalisteihin!

Lukijamme äänestivät parasta hääpukuliikettä Suomessa – ja tässä ovat finalistit! Voittaja selviää alan ammattijuhlassa Ruotsissa 1.7.

Glamour

Jenny Nilsson

Mikä on Glamour ja mikä on parasta työssäsi?
”Glamour on morsius- ja juhlapukuliike, missä jokaista asiakasta halutaan palvella yksilöllisesti. Toivomme, että liikkeessä vietetty hetki on asiakkaillemme elämys. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja ajatuksia ja rakennamme valikoimaa sen mukaiseksi, koska meille on ensisijaisen tärkeää pysyä ajan hermolla.”

 

”Hääpukuliikkeessä työskentelyssä on ehdottomasti parasta se haikea hetki, kun ojennat viimeistä kertaa jännittyneelle ja äärettömän onnelliselle morsiamelle hänen unelmiensa puvun. Siihen hetkeen kulminoituu koko vuoden prosessi ensimmäisestä käynnistä viimeiseen sovitukseen asti. Halaus ja ne kauniit sanat. Niillä jaksaa taas pitkään.”

Morsiusateljee Katariina

Katariina Karppinen

Kerro Katariinan tarinasta ja mikä on parasta työssäsi?

Katariina on Love Story by Katariina, niinkuin jo aulassa jokainen tulija aistii. Yrityksemme syntyi, kasvoi ja elää onnesta ja rakkaudesta. En voi sanoa, että taustalla on yksi tai kaksi yrittäjää (vaikka paperilla tietysti niin lukee) vaan me olemme yhdessä me, kaikki täällä työskentelevät ja asiakkaat yhdessä. Tästä tulee Love Story by Katariina, Morsiusateljee Katariina. Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisen elämyksen omilla mallistoillamme, omalla asiakaspalvelutavallamme, hääpukuliikkeenä. Tehdä matkasta päämäärään ikuisesti muistettavan.”

Niinatar

Niina Kuhta

Mikä on Niinatar ja mikä on parasta työssäsi?

”Niinattaresta löydät aina yli 1000 pukua. Valikoimaan kuuluvat hääpuvut, iltapuvut, vanhojentanssipuvut, kattava valikoima asusteita, värjättäviä kenkiä ja laukkuja sekä miesten vuokra- ja myyntipuvut.”

”Me Niinattaressa rakastamme kuunnella asiakkaiden rakkaustarinoita ja on ilo ja kunnia olla mukana suunnittelemassa morsiamen ja sulhasen pukuja. Tähän ihanan työhön ei kyllästy koskaan. Harvassa työssä pääsee näin suurien tunteiden maailmaan.”

Morsiuspuvut Sydänkäpy

Pirjo Koskinen & Mirka Lång

Mistä Sydänkäpy sai alkunsa ja mikä on parasta työssäsi?
”Sydänkäpy hääpukuliikkeen on perustanut Pirjo Koskinen 23 vuotta sitten.  Muutama vuosi myöhemmin mukaan lähti Mirka Lång vanhojentanssi- ja juhlapukujen kera.”

 

”Nykyään liike on hääpuvuissa keskittynyt Maggie Sotteron mallistoihin ja myy ainoana liikkeenä Suomessa Sottero and Midgleyn hääpuku mallistoa. Haluamme tarjota Suomen parhaan valikoiman Sotteron hääpukuja!”

 

”Parasta työssä on ehdottomasti ilon ja onnen tuominen ihmisten elämään. On hienoa voida auttaa  morsiamia hääpuvun valinnasta aina viimeistelyyn asti.”

Hääpukuliike Vieno

Aino Pasanen & Jemina Illukka

Mikä on Vieno ja mikä on parasta työssänne?

”Hääpukuliike Vieno on tunnelmaltaan raikas ja harmoninen – ripauksella ylellisyyttä. Tarjonta on ajanmukaista ja tyylikästä nuorekkaalla otteella. Vienossa panostetaan asiakkaan viihtyvyyteen ja rauhallisiin sovitustilanteisiin”

”Onnen hetket yhdessä morsianten kanssa tiivistävät hyvin koko työn tarkoituksen. On ihanaa olla päättämässä millaisia pukuja tuomme Suomen morsiamille ja millaisia palveluita heille tarjoamme. Kukapa ei unelmatyöstään pitäisi!”

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top