Unelma täydellisistä matkakohdehäistä

Coquillade Provence Resort & Spa

Vaikka pandemia ei olekaan vielä irrottanut otettaan niin kuin olimme toivoneet, on siitä huolimatta tai juuri siksi, ihanaa unelmoida matkakohdehäistä. Häistä, joissa juhlitaan rakkautta kauniissa ilmassa ja lämmössä hienoimpien viinien kera, taustana uskomattoman upeat maisemat.

Teksti Anna Storm Kuvat Coquillade Provence Resort & Spa

Monien unelmahäät ovat nykyään nimenomaan matkakohdehäät. Varsinkin me pohjolan asukkaat haaveilemme rakkauden juhlistamisesta lämpimämmillä leveysasteilla, eksoottisilla vaikutteilla höystettynä. Italia, Espanja ja Ranska ovat jo pitkään olleet toivelistan kärjessä ja monet odottavat innolla aikaa, jolloin voimme taas matkustaa ja kutsua ystävät ja sukulaiset juhlistamaan häitä viikonloppumatkalle ulkomailla. Yksi näistä monien toivelistoilla olevista matkakohteista on Coquillade Provence Resort & Spa

. Tämä upea resortti sijaitsee keskellä ranskalaisia viinitiloja ja se tarjoaa mitä romanttisimmat puitteet hääjuhlalle. Järjestimme pienen keskustelutuokion Jasmine Seymusin kanssa, joka toimii tapahtumajärjestäjänä Coquillade Villagessa. Hän kertoi meille hieman lisää matkakohdehäiden järjestämisestä.

Coquillade Provence Resort & Spa

Hei Jasmine! Kuvaile meille, jotka tässä hetkessä suuresti unelmoimme matkakohdehäistä, miltä hääjuhla Coquillade Villagessa voisi näyttää.

Ennen häitä on hääparin tapana saapua paikalle muutama päivä etukäteen nauttimaan tunnelmasta ja tutustumaan ranskalaiseen elämäntapaan. Tällainen järjestely auttaa heitä asettautumaan ja me pyrimme hemmottelemaan heidät piloille tarjoamalla ihania SPA-hoitoja sekä järjestämme suunnittelupalavereita minun (eli paikan tapahtumajärjestäjän) kanssa ennen hääpäivää. Haluamme, että hääpari kokee olonsa sataprosenttisen tyytyväiseksi ja valmiiksi suurta päiväänsä varten. Emme salli minkäänlaista stressiä vaan tavoitteenamme on, että hääpari nauttii matkansa jokaisesta sekunnista.

Hääjuhlaa edeltävänä päivänä järjestämme harjoitteluillallisen italialaishenkisessä ravintolassamme altaan reunalla tai kotoisan grillijuhlan kauniissa puutarhassamme, jossa saatte aloittaa juhlinnan ystävienne ja perheenne kanssa. Mikäli valitsette ensimmäisen vaihtoehdon, on tarjolla hieno antipasti -buffetti. Toisen vaihtoehdon kohdalla tarjoamme loistavan grillibuffetin. Molempien vaihtoehtojen kera saatte tietenkin nauttia upeasta roséviinistä. Klassinen provence -henkinen ympäristö on täynnä kukkivia ruusuja ja laventeleita ja tietenkin viiniköynnöksiä, jotka ovat kietoutuneet seinien ympärille.

Hääpäivän saapuessa morsian ja sulhanen erotetaan valmistautumaan omille tahoilleen. Yleensä morsiamen valmistautumiseen käytetään enemmän aikaa ja sulhanen saa käyttää odotusajan nauttimalla päivästä ystäviensä kanssa altaalla tai jonkin monien aktiviteettiemme parissa. Morsian saa nauttia valmistautumisestaan upeassa morsiussviitissämme, jossa hänelle tarjoillaan samppanjaa meikin ja kampauksen teon yhteydessä. Sviitissä on oma ulkouima-allas ja poreallas, jossa morsian voi viettää aikaansa kaasojensa kanssa. Yleensä valokuvaaja on mukana ikuistamassa näitä ihania kaunistautumisen hetkiä.

Kun kaikki vieraat ja sulhanen ovat kokoontuneet vihkipaikalle, noudamme morsiamen golfkärryllämme ja ajamme hänet kauniin puutarhamme päätyyn, mistä hän voi astella alttarille oliivipuiden, laventelien ja ruusujen reunustamaa käytävää pitkin. Iltapäiväauringon aikaan hääpari sanoo toisillensa ”tahdon” perheen ja ystävien läsnä ollessa, taustanaan upea Provence. Tämän jälkeen on vapaan seurustelun aika, jolloin saadaan nauttia pienistä herkkupaloista, samppanjasta ja livebändin soitannasta. Tätä seuraa upea kolmen ruokalajin illallinen ja kotona leivottu ranskalainen hääkakku. Mikäli toiveena on, onnistuu myös ilotulitus tai jokin muu erikoisuus, joka toimii pisteenä i:n päällä. Illan päättää livebändi tai DJ. Tanssin lomassa baarimikot tarjoilevat toiveiden mukaisia drinkkejä ja iltapalaksi on vielä tarjolla pizzaa, pikkupurtavaa tai ranskalaisia herkkupaloja.

Kuvat: StudioCabrelli

Jos Pohjolasta oleva hääpari haluaa mennä naimisiin kauniissa Coquillade Villagessa, kuinka tulee toimia ja miten järjestetään hääjuhlat etänä?

Ensimmäinen yhteydenotto meidän ja hääparin välillä tehdään joko sähköpostitse tai puhelimitse. Hääpari kertoo minulle minkälaiset heidän unelmahäänsä ovat ja tämän pohjalta esitän ehdotuksen siitä, mitä me Coquillade Villagella voisimme heille tarjota. Lähetän runsaan määrän kuvia, jotka esittelevät resortin ”arkea” sekä kuvia meillä aikaisemmin järjestetyistä hääjuhlista, jotta pari saa hyvän kuvan siitä, miltä heidän hääpäivänsä voisi näyttää. Tämän jälkeen lähetän heille ehdotuksen, josta keskustelemme ja jota muokkaamme niin kauan, että hääpari on siihen sataprosenttisen tyytyväinen. Hääpari allekirjoittaa alustavan sopimuksen, josta tulee lainvoimainen vasta heidän saavuttuaan tänne ja vierailtuaan luonamme. Kun kohtaamme Coquillade Villagessa ensimmäistä kertaa, esittelen heille paikat ja sen jälkeen istumme alas viinilasillisen ääreen ja keskustelemme järjestelyistä. Jos hääpari tässä vaiheessa päättää järjestää häänsä meillä, allekirjoitamme valmiin sopimuksen ja hääpari maksaa etukäteismaksulla 30% hinnasta vahvistaen varauksensa.

Mikäli on mahdollista, suosittelen vielä yhtä vierailua luonamme ennen varsinaista hääpäivää lyödäksemme lukkoon kaikki yksityiskohdat ja tehdäksemme hääaterian testimaistatuksen. Mikäli fyysinen tapaaminen ei onnistu, voimme onneksi hoitaa suurimman osan asioista nettitapaamisten tai puhelinsoittojen kautta. Hääparille järjestetään myös tapaaminen vihkitoimittajan kanssa, jotta hän saa tutustua pariin ja räätälöidä heidän toiveidensa mukaisen ja näköisen vihkitoimituksen. Koristeet ja muut yksityiskohdat sovitaan myös etukäteen ja lähetämme aktiivisesti inspiraatiokuvia puoliin ja toisiin. Kannattaa varautua siihen, että Pinterest ja Instagram ovat uudet parhaat ystäväsi häitä edeltävänä vuotena, sillä niiden avulla luomme yhdessä inspiroiva tunnelmatauluja.

Coquillade Provence Resort & Spa

Osa hääpareista saattaa olla hieman hukassa suunnittelun suhteen. Onko teillä tarjota hääkoordinaattoria avuksi paikan päällä?

Kuten olen jo aikaisemmin maininnut, saa hääpari apua kaikkeen mihin tarvitsee suurta päiväänsä varten. Minä toimin arvovaltaisena tapahtumasuunnittelijana täällä ja olen suunnittelut sekä järjestänyt yli 15 hääjuhlaa kauniissa Coquillade Villagessa viime vuosien aikana. Vastaan kaikista alle 130 hengen kokoisista häistä ja hoidan kaiken suunnittelun sekä pidän huolta hääpäivän aikataulusta henkilökohtaisesti. Mikäli suunnittelette vielä isompia hääjuhlia, suosittelemme palkkaamaan lisäkseni vielä toisen koordinaattorin, jotta meitä on sitten kaksi paikalla teitä varten. Tässä muutama hääkoordinaattori, jonka kanssa olen työskennellyt menestyksekkäästi aikaisemmin: Dîtes-Moi-Oui, Lavender & Rose, Lucy Till French Weddings ja Mademoiselle C. Aina kun olemme tehneet yhteistyötä, on lopputulos ollut suorastaan maaginen, joten voin hyvillä mielin suositella heidän palveluitaan.

 

Häämatka

Mikäli matkakohdehäät eivät sovi suunnitelmiinne, mutta tämä artikkeli herätti kaipuun vierailla Coquillade Villagessa, voimme iloksemme kertoa, että resortti soveltuu myös aivan loistavasti häämatkakohteeksi. Tämä viiden tähden resortti tarjoaa loistavat puitteet, jossa voitte nauttia SPA-hoidoista, vauhdikkaista aktiviteeteista, loikoilusta altaalla, upeasta ruoasta ja vierailusta lukuisilla viinitiloilla, jotka ympäröivät Coquillade Villagea.

Lue lisää

Autenttista luksusta paratiisisaarella Itä-Afrikassa

Sulje silmäsi ja unelmoi matka paratiisiin. Pemba Island Tansanian itärannikolla tekee tästä unelmasta totta.

Häämatka Malediiveille

Tässä tarjoamme teille matkaoppaan Malediiveille.

Unelma täydellisistä matkakohdehäistä

Vaikka pandemia ei olekaan vielä irrottanut otettaan niin kuin olimme toivoneet, on siitä huolimatta tai juuri siksi, ihanaa unelmoida matkakohdehäistä.

Romanttisia kylpyläelämyksiä

Olemme testanneet neljää erilaista pohjoismaista kylpylää jakaaksemme inspiraatiota häiden eri osa-alueiden suunnitteluun.

Suosittuja häämatkakohteita

Onko kaikki asiat hääpäivään saakka suunniteltuna? Ihanaa, sillä nyt on jäljellä ainoastaan se pilkku i:n päälle, eli häämatka!

Lemmenlaivan kutsu

Merellä aika pysähtyy, joten mikä olisikaan parempi paikka keskittyä omaan rakkaaseen ja juuri sinetöityyn avioliittoon, kuin aalloilla keinuen.

Viisi erilaista häämatkakohdetta

Pitkään kestäneiden häävalmistelujen sekä onnistuneiden hääjuhlien jälkeen morsiusparin on aika huoahtaa ja suunnata ensimmäiselle yhteiselle matkalle tuoreena avioparina. Kuten hääjuhlakin,…

Roadtrip Euroopan halki

Monessa maassa käyminen yhden matkan aikana on tullut aina vain suositummaksi. Jos haluatte kokea jotakin todella erityistä, voi roadtrip Euroopan…

Matkusta häämatkalle New Yorkiin

Morsiuspareilla on erilaisia haaveita häämatkan suhteen. Osa unelmoi valkoisista rannoista, turkoosinsinisestä merestä ja lepohetkistä. Toiset unelmoivat seikkailuista ja erämaaelämästä, ja…

Häähumua Tšekissä

Elinikäinen muisto ja juhla, jota et unohda koskaan! Tšekki tarjoaa ainutlaatuista tunnelmaa ja uskomattoman kauniita maisemia häävalokuvausta varten. Prahassa romanttiseen…

Maailmankuulua italialaista romantiikkaa

Hotelli Villa Arcadio. Sijaintina viettävä rinne, näköalana Gardajärven maisemat sekä ympärillä oliivipuita ja mukulakivikatuja. Tällaisella paikalla sijaitsee italialainen helmi. Paikka,…

Romantiikkaa Euroopan kaupungeissa

Rakkautta ja rentoutumista, valtavasti nähtävyyksiä sekä ainutlaatuinen tunnelma – häämatka kaupunkikohteeseen mahdollistaa yhtäaikaisesti sekä vauhdikkaan että rauhallisen loman. Kauas ei…

Brasilia

Kaukomaiden rannoille haluavan hääparin kannattaa suunnata Brasiliaan, jossa kaikki tärkeä tapahtuu rannalla. Ainakin kun puhutaan Rio de Janeirosta ja maan…

Barbados

On sitten kyse hääsuunnitelmista tai häämatkakohteesta, Barbados on tavalla tai toisella kaikkien mielissä. Vietettyäni viikon paratiisissa ymmärrän kyllä miksi.

Häämatka sinulle joka etsit seikkailua

There’s more to see than can ever be seen, more to do than can ever be done. Nämä leijonakuninkaan tunnetuimman…

Tervetuloa paratiisiin

Sansibar on saari, jonne moni tahtoo häämatkansa suunnata. Tämä paratiisi koostuu liidunvalkoisista rannoista, turkoosinsinisestä merestä ja mausteisesta ruoasta. Jos unelmoitte…

Kulissien takana kuvausmatkalla

Toimituksemme suunnittelee jokaista Häät ja Juhlat -lehteä varten erilaisia kuvausmatkoja. Matkoja, joille päätoimittajamme (Anna) matkustaa tiimin kanssa kuvaamaan morsiuspukuja ja…

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Autenttista luksusta paratiisisaarella Itä-Afrikassa

Sulje silmäsi ja unelmoi matka paratiisiin. Pemba Island Tansanian itärannikolla tekee tästä unelmasta totta.

Lue Lisää

Häämatka Malediiveille

Tässä tarjoamme teille matkaoppaan Malediiveille.

Lue Lisää

Unelma täydellisistä matkakohdehäistä

Vaikka pandemia ei olekaan vielä irrottanut otettaan niin kuin olimme toivoneet, on siitä huolimatta tai juuri siksi, ihanaa unelmoida matkakohdehäistä.

Lue Lisää

Romanttisia kylpyläelämyksiä

Olemme testanneet neljää erilaista pohjoismaista kylpylää jakaaksemme inspiraatiota häiden eri osa-alueiden suunnitteluun.

Lue Lisää

Suosittuja häämatkakohteita

Onko kaikki asiat hääpäivään saakka suunniteltuna? Ihanaa, sillä nyt on jäljellä ainoastaan se pilkku i:n päälle, eli häämatka!

Lue Lisää

Lemmenlaivan kutsu

Merellä aika pysähtyy, joten mikä olisikaan parempi paikka keskittyä omaan rakkaaseen ja juuri sinetöityyn avioliittoon, kuin aalloilla keinuen.

Lue Lisää

Viisi erilaista häämatkakohdetta

Pitkään kestäneiden häävalmistelujen sekä onnistuneiden hääjuhlien jälkeen morsiusparin on aika huoahtaa ja suunnata ensimmäiselle yhteiselle matkalle tuoreena avioparina. Kuten hääjuhlakin,…

Lue Lisää

Häämatkakohteen valinta

Tässä artikkelissa kerromme muutamista perinteisistä häämatkakohteista sekä annamme vinkkejä koskien uusia kohteita.

Lue Lisää

Roadtrip Euroopan halki

Monessa maassa käyminen yhden matkan aikana on tullut aina vain suositummaksi. Jos haluatte kokea jotakin todella erityistä, voi roadtrip Euroopan…

Lue Lisää

Matkusta häämatkalle New Yorkiin

Morsiuspareilla on erilaisia haaveita häämatkan suhteen. Osa unelmoi valkoisista rannoista, turkoosinsinisestä merestä ja lepohetkistä. Toiset unelmoivat seikkailuista ja erämaaelämästä, ja…

Lue Lisää