PROMOTION

Unelmien korut – Keto

Laadukas suomalainen Keto sopii arkeen ja juhlaan!

Kultaseppä Jussi Louesalmen (Au3 Kultasepät) suunnittelema Keto sormus voitti Vuoden kaunein sormus -kilpailun v.2017 ja sen ympärille suunniteltiin heti kokonainen korumallisto. Malliston hienostunut ja raikas muotoilu sekä värilliset jalokivet herättävät huomion ja kestävät aikaa.

Keto sormus on ihastuttava vihkisormuksena, ja se on yhdisteltävissä myös muihin sormuksiin.  Mallistosta löytyy leveitä ja siroja sormuksia laadukkailla värikkäillä safiireilla ja kirkkailla timanteilla. Korvakoruja ja kaulakoruja on useita eri malleja. Perusmallistoon kuuluvat sormukset, korvakorut ja kaulakorut hehkuvat violetin, vaaleanpunaisen ja sinertävän herkissä väreissä. Keto Kevät 2019 mallistossa on pastellin sävyjä, ja halutessasi voit tilata ihan oman värityksen.

Kaikki korut toteutetaan Helsingissä, tarkkaan valituista korkealaatuisista materiaaleista, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Katso lisää: www.au3.fi

LUE LISÄÄ

Andreasenin klassisen kauniit vihkisormukset

Andreasen haluaa tarjota asiakkailleensa sloganinsa mukaisesti Elämäsi Sormuksen, joka kestää aikaa ja katseita!

Kultasepät Andreasen

Tamperelainen Kultasepät Andreasen on kultaseppä Reijo Andreasenin perustama pieni perheyritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta alalla. Liikkeen pääsuunnittelijana toimii Jussi Andreasen. Liike sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkatu 30:ssä Hämeenpuiston päädyssä

Andreasenin klassisen kauniit vihkisormukset

Andreasen haluaa tarjota asiakkailleensa sloganinsa mukaisesti Elämäsi Sormuksen, joka kestää aikaa ja katseita!

Silván-timanttikorut

Silván-timanttikorut kertovat ikuisesta ja suuresta rakkaudesta. Sinun rakkaudestasi.