PROMOTION

Unelmien korut – Keto

Laadukas suomalainen Keto sopii arkeen ja juhlaan!

Kultaseppä Jussi Louesalmen (Au3 Kultasepät) suunnittelema Keto sormus voitti Vuoden kaunein sormus -kilpailun v.2017 ja sen ympärille suunniteltiin heti kokonainen korumallisto. Malliston hienostunut ja raikas muotoilu sekä värilliset jalokivet herättävät huomion ja kestävät aikaa.

Keto sormus on ihastuttava vihkisormuksena, ja se on yhdisteltävissä myös muihin sormuksiin.  Mallistosta löytyy leveitä ja siroja sormuksia laadukkailla värikkäillä safiireilla ja kirkkailla timanteilla. Korvakoruja ja kaulakoruja on useita eri malleja. Perusmallistoon kuuluvat sormukset, korvakorut ja kaulakorut hehkuvat violetin, vaaleanpunaisen ja sinertävän herkissä väreissä. Keto Kevät 2019 mallistossa on pastellin sävyjä, ja halutessasi voit tilata ihan oman värityksen.

Kaikki korut toteutetaan Helsingissä, tarkkaan valituista korkealaatuisista materiaaleista, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Katso lisää: www.au3.fi

LUE LISÄÄ

Timantin monet muodot

Oletko koskaan miettinyt, millaisen matkan korussasi komeileva jalokivi on kulkenut, ennen kuin se päätyi yllesi? Jalokivien maailma on kiehtova, mutta…

Vihkisormus

Vinkki sormuksen valintaan

Vinkki sormuksen valintaan. Voit löytää tietoa metalleista ja jalokivistä internetistä ja lehdistä, mutta se ei yleensä ole tarpeeksi lopullisen päätöksen..

Vihkisormus

Kaikki mitä sinun tulee tietää vihkisormuksista

Oletko joskus miettinyt minkä näköisen vihkisormuksen haluat ja maannut unettomana pohtien erilaisia jalokiviä ja hiontoja? Ei mitään hätää – tässä…

Timanttijahdin voittaja on selvillä!

Timanttijahdin voittaja on selvillä!

Olemme valinneet suositun Timanttijahti-kilpailumme voittajan!