PROMOTION

Unelmien korut – Keto

Laadukas suomalainen Keto sopii arkeen ja juhlaan!

Kultaseppä Jussi Louesalmen (Au3 Kultasepät) suunnittelema Keto sormus voitti Vuoden kaunein sormus -kilpailun v.2017 ja sen ympärille suunniteltiin heti kokonainen korumallisto. Malliston hienostunut ja raikas muotoilu sekä värilliset jalokivet herättävät huomion ja kestävät aikaa.

Keto sormus on ihastuttava vihkisormuksena, ja se on yhdisteltävissä myös muihin sormuksiin.  Mallistosta löytyy leveitä ja siroja sormuksia laadukkailla värikkäillä safiireilla ja kirkkailla timanteilla. Korvakoruja ja kaulakoruja on useita eri malleja. Perusmallistoon kuuluvat sormukset, korvakorut ja kaulakorut hehkuvat violetin, vaaleanpunaisen ja sinertävän herkissä väreissä. Keto Kevät 2019 mallistossa on pastellin sävyjä, ja halutessasi voit tilata ihan oman värityksen.

Kaikki korut toteutetaan Helsingissä, tarkkaan valituista korkealaatuisista materiaaleista, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Katso lisää: www.au3.fi

LUE LISÄÄ

Timanttijahdin voittaja on selvillä!

Timanttijahdin voittaja on selvillä!

Olemme valinneet suositun Timanttijahti-kilpailumme voittajan!

Unelmat kiteytyvät uniikkisormukseen

Kihla- ja vihkisormusta hankkiessa sormuksen voi valita valmiista mallistoista, tai suunnitella joko osittain tai kokonaan itse.

Silván-timanttikorut

Silván-timanttikorut kertovat ikuisesta ja suuresta rakkaudesta. Sinun rakkaudestasi.

Lumoava Cupid by Katri Niskanen

Katri Niskanen halusi luoda korusarjan, joka yhdistäisi vihkisormuksen ja huomenlahjan lumoavaksi kokonaisuudeksi