Osallistu & voita

Haluaisimme kuulla rehellisen mielipiteesi Häät ja Juhlat -lehdestä ja lehtemme verkkosivuista. Voittomahdollisuuksiisi ei vaikuta ovatpa mielipiteesi negatiivisia tai positiivisia: ruusut ja risut ovat yhtä tervetulleita. Kiitoksena avustasi osallistut kilpailuun, jossa voi voittaa ainutlaatuisia ja ylellisiä palkintoja.

Kilpailu on voimassa 31/8-2018

Inga fält hittades.

Voita

LE CREUSET
Le Creuset valurautapata on ikonisimpia patoja maailmassa. Ovaali Le Creuset on monipuolinen keittiön työhevonen, joka on omiaan varsinkin hauduttamisessa ja pitkäkestoisessa ruoanlaitossa.
Ovaali muoto on loistava suurikokoisten lihojen ja esimerkiksi kokonaisten lintujen valmistamisessa.
Oikein käytettynä ja huollettuna Le Creuset -pata on todella kestävä, joten hankkimalla sen nautit mykistävän maukkaista pataruoista ja leivistä loppuelämäsi. Erikoisvahva emalointi. Konepestävä. Elinikäinen takuu!

Arvo 245€

DAHLIA KORVAKORUT
Upeat hopeiset Dahlia -korvakorut tappikiinnityksellä. Anna’s Darling on suomalainen korubrändi, jonka tuotteille on ominaista rakenteita korostava muoto. Se sai alkunsa vuonna 2012, kun ideat ja jalometallit löysivät toisensa. Niiden yhdistyessä syntyi mallisto ja paljon uniikkeja vihkisormuksia. www.annasdarling.fi

Arvo 105€