Trendejä catwalkilta

Syyskuussa järjestetty Bridal Week Harrogate -tapahtuma on muoti- ja sisäänostomessu, missä jälleenmyyjillä on mahdollisuus tutustua uusimpiin mallistoihin ja ostaa tuotteita myytäväksi liikkeisiinsä.

Näillä messuilla muotinäytökset ovat se suurin vetonaula vierailijoille. Tänä vuonna catwalkilla nähtiin upeita malleja, jotka esittelivät juhla- ja häämuotia seuraavilta merkeiltä: Dando London, Diane Legrand, Ellis Bridals, Evie Young, Fox Bridal, Jeune Bridal, Jessica Couture, Kelsey Rose, Loré, Madi Lane, Moonlight Bridal, Rachel Allan Bridal, Rachel Allan Prom, Romantica, Sasha Loochi, Shane Moore, Simply Divine, Sophia Tolli ja White Studio London. 

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä trendeistä, joista Bridal Week -tapahtumaan osallistuneet saivat esimakua ja joita tulemme taatusti näkemään lisää vuoden 2024 aikana.

Bridal Week Trendi 1 – läpikuultavaa

Trendi 1 – läpikuultavaa

Näytöslavalla ja tulevana sesonkina tullaan näkemään paljon läpikuultavia mekkoja. Suunnittelijat ovat uudistaneet perinteisiä häämekkomalleja ja tuoneet niihin hienostunutta sensuaalisuutta läpikuultavien kankaiden muodossa. Luomuksissa leikitellään erilaisten tekstuurien kanssa ja materiaalina on käytetty kuultavia pitsejä, tyllejä ja sifonkeja, joiden avulla luodaan taianomaisia asuja, jotka huokuvat feminiinistä, eleganttia ja eteeristä energiaa.

Yläpuolella oleva Jeune -mekon tunnumerkkejä ovat suuret läpikuultavat puhvihihat, jotka luovat kauniin kontrastin vartalonmyötäisen miehustan kanssa. Diane Legrandin housuasussa nähdään kaunis päällihame ja suuri läpikuultava viitta, jonka yläosa on kukkakoristeltu. Sasha Loochiksen perhosapplikaatioilla koristeltu mekko erottui myös edukseen. Asukokonaisuuden leikkisyyttä lisäävät reiteen asti ulottuva halkio ja tyylikkäät nahkayksityiskohdat.

Vasemmalta oikealle: Jeune Bridal, Diane Legrand, Sasha Loochi 

Bridal Week Trendi 2 - minimekot

Trendi 2 – minimekot

Minimittaiset häämekot olivat rohkea lisä syksyn näytölavalle. Tällä kertaa ei nähty pelkästään perinteisiä lattiamittaisia helmoja, vaan myös moderneja ja leikkisiä asuja lyhyemmillä helmoilla, joista huokui nuoruuden rohkeus ja eläväisyys. Sekä elegantit cocktail-tyyliset mekot että flirttailevat teekutsuhenkiset asut toivat uutta inspiraatiota hääpukeutumistyyliin.

Sasha Loochi esitteli olkaimettoman mekon, jonka yläosaa koristavat näkyvät rakenteet ja hameosaa nyöritys edessä. Jessica Couture puolestaan toi lavalle viileän modernin räätäliommellun pukumekon, josta huokui 80-luku. Tässä puvussa on puhvihihat ja taskut – mitä muuta voisi asultaan toivoa? Dando Londonin mekosta voi muokata useamman kokonaisuuden, sillä tässä seksikkäässä ja vartalonmyötäisessä luomuksessa on irrotettvat hihat ja helmaosa.

Vasemmalta oikealle: Sasha Loochi, Jessica Couture, Dando London. 

Bridal Week Trendi 3 – Jotain ekstraa

Trendi 3 – Jotain ekstraa

Hauskana yksityiskohtana tämän vuoden näytöslavalla nähtiin irrotettavia rusetteja ja viittoja. Suunnittelijat ovat hyödyntäneet upeissa luomuksissaan irrotettavia elementtejä ja näytöslavalla nähtiinkin upeita asuja, joista viitta voitiin pudottaa näyttävän tyylikkäästi hartioilta. Lisäksi nähtiin irrotettavia rusetteja, joita voidaan käyttää lisäeleganssia luomaan ja muuntelemaan asukokonaisuutta.

Loréksen housuasussa oleva korkeakaulukisnen ja muotoonommeltu viitta toi lisäeleganssia ja tyylikkyyttä asukokonaisuuteen. Rachel Allan ihastutti näytöslavalla kauniilla kaksiosaisella, helmikoristeisella mekolla. Rachel Allanin juhlamekkomallistossa nähtiin myös irrotettava oranssi laahus, joka toi tähän perhosen muotoisin kalvosimin koristeltuun mekkoon jännitystä ja dramatiikkaa. Moonlight Bridal puolestaan esitteli kevyen irrotettavan pitsikoristeisen laahuksen, joka toi kapeasiluettiseen merenneitomalliseen mekkoon lisäglamouria.

Vasemmalta oikealle: Loré, Rachel Allan Prom, Moonlight Bridal. 

Bridal Week Trendi 4 – sulkia ja volankeja

Trendi 4 – Sulkia ja volankeja

Etsitkö jotain erikoista? Olisivatko syksyn muotinäytöksessä esitellyt upeat sulkakoristeet ja aaltoilevat volankihelmat sinua varten? Osassa asuja nämä elementit olivat hienoisia yksityiskohtia ja toisissa ne peittivät koko hameosan. Riippumatta käyttöasteesta ovat suunnittelijat onnistuneet luomaan näyttäviä tekstuureja ja tuomaan leikkisyyttä näillä mutkikkailla yksityiskohdilla, jotka tuovat asuihin ekstraglamouria.

Kelsey Rosesin modernissa haalariasussa sulat koristivat yläosaa. Sophia Tollin mekossa puolestaan nähtiin upeita volankeja A-mallisessa hameosassa, jossa jokainen askel sai volangit kääntelehtimään ja tanssahtelemaan höyhenenkevyesti. Evie Youngin mekossa nähtiin jännittävä twist hihoissa.

Vasemmalta oikealle: Kelsey Rose, Sophia Tolli, Evie Young. 

Bridal Week Trendi 5 – täydelliset pastellisävyt

Trendi 5 – täydelliset pastellisävyt

Tulevana sesonkina tullaan näkemään mahtava valikoima häämekkoja upeissa pastellisävyissä – kaikkea roosan pehmeistä sävyistä hillittyihin mintunvihreisiin ja puuterinsinisiin sävyihin. Pastellinsävyiset mekot puhaltavat uutta henkeä häämuotiin ja antavat mahdollisuuden pukeutua entistä pehmeämpään, romanttisempaan ja leikkisämpään tyyliin.

Fantastinen Madi Lane -mekko irrotettavine puhvihihoineen on koristeltu kasviaiheisilla yksityiskohdilla. Fox Bridal esitteli pehmeän roosan satumaailmaa huokuvan tyylin, jossa yhdistyy tyllihame ja bardot-yläosa. Simply Divine toi näytöslavoille jotain aivan uutta ja esitteli pastellinliilan mekon, jossa on läpikuultava korsettiyläosa ja kimaltavia perhosenmallisia koristeita. Tämä vangitseva kokonaisuus on satuprinsessan unelmahäämekko.

Vasemmalta oikealle: Madi Lane, Fox Bridal, Simply Divine. 

Bridal Week Trendi 6 – Puhtaat linjat

Trendi 6 – Puhtaat linjat 

Raikkaana vaihteluna runsaskoristeisten luomusten joukossa näytöslavalla nähtiin myös ajatonta eleganssia suoralla pääntiellä varustettujen yksinkertaisen mekkojen muodossa. Less is more -tyyli ylistää puhtaita linjoja ja minimaalista estetiikka ilman ylimääräisiä koristuksia.

Elegantti Ellis -mekko on valmistettu pehmeästä satiinista. Vyötäröosa on laskostettu kauniisti ja kukkakoristeiset hihat tuovat romanttista vaikutelmaa asukokonaisuuteen. Romantica on myös valinnut puhdaslinjaiset leikkaukset asuunsa: yläosassa on suora pääntie ja yksinkertaiset bardot-hihat, helma on kokopitkä ja kokonaisuus on viimeistelty kauniilla helminauhavyöllä. White Studio Londonin mekko on siluetiltaan hyvin perinteinen, mutta sen leikkisä tekstuuri luo boheemin twistin.

Vasemmalta oikealle: Ellis Bridals, Romantica, White Studio London

Bridal Week Trendi 7 – Pääntie keskiössä

Trendi 7 – Pääntie keskiössä

Pääntiet olivat suuressa osassa näytöslavalla. Ne toivat modernia ja mielenkiintoista twistiä perinteisiin häämekkotyyleihin. Näissä kiehtovissa tyyleissä yhdistyvät ujohko pidättäytyväisyys ja sensuaalisuus mestarillisella tavalla upeiden pääntiekoristeiden muodossa. Shane Moore esitteli kukka-applikaatioilla varustetun, volankikoristeisen yläosan, jonka katseenvangitsijana toimi fantastinen pääntie. Rachel Allan Bridalin liilassa mekossa on kimaltavat kuppiosat, jotka loistavat glamouria ainutlaatuisella ja tyylikkäällä tavalla. Evie Young teki jälleen vaikutuksen rikkailla laskostuksilla varustetulla, läpikuultavalla miehustallaaan, jota koristavat kukka-aiheiset applikaatiot, syväänuurrettu pääntie ja romanttiset hihat.

Vasemmalta oikealle: Shane Moore, Rachel Allan Bridals, Evie Young. 

Lue lisää

Mustat hääpuvut

Musta symboloi eleganssia, voimaa ja ainutlaatuista yksilöllisyyttä.

Korut katsojasuosikki Bridgertonissa

Bridgertonin korut tekevät edelleen vaikutuksen!

Bridgertonin morsiuspuvut

Bridgerton-sarjan romanttiset häät ovat inspiroineet todellisen morsiuskokoelman.

Vuoden 2025 häämuoti

Miltä näyttää tulevaisuuden häämuoti? Osallistuimme European Bridal Week -messuille ja saimme tutustua uusiin mallistoihin, joita esittelivät häämerkit kautta maailman.

Trendejä catwalkilta

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä trendeistä, joista Bridal Week -tapahtumaan osallistuneet saivat esimakua ja joita tulemme taatusti näkemään lisää vuoden…

80-luku on tullut takaisin!

Tässä listaamme 80-luvun 8 suurta trendiä, jotka nyt tulevat takaisin nykypäivän hääpuvuissa.

Mitä sinulla on morsiuslaukussasi?

Useimmat valitsevat hääpäiväkseen pienen morsiuslaukun, jossa on joitain päivän aikana tarvittavia esineitä. Mutta mitä asioita morsiuslaukussa pitäisi olla?

Tapaa uusi bloggaajamme!

Tervetuloa uusi bloggaajamme: Melissa! Pääset tästedes seuraamaan hänen blogiaan kotisivuillamme ja some-kanavillamme!

Haluatko morsiushunnun?

Morsiushuntu voi olla kaunis ja ainutlaatuinen yksityiskohta hääpuvussasi. Se voi olla joko pitkä tai lyhyt, koristeilla tai ilman.

Vaihtoehtoinen ”twist” hääpuvussa

Tämän päivän modernissa maailmassa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit valita hääpäiväsi asuksi.

LILLYn häämuoti vuodelle 2024

Tutustu LILLYn uuteen vuoden 2024 häämallistoon. Sano ’tahdon’ rakkaudelle ja romanttisten hääjuhlien morsiustyyleille!

10 vinkkiä kivuttomaan hääpuvun ostoprosessiin

Jotta välttyisit kaikilta ostosmokilta, esittelemme tässä Zazabella-hääpukujen myyntiammattilaisten 10 vinkkiä kivuttomaan hääpuvun ostoprosessiin.

Kauniit kynnet hääpäivään

Ranskalainen manikyyri, liukuvärjäys vai lempivärillä lakatut kynnet? Huolitellut ja kauniit kädet ovat hyvinvoivat ja näyttävät upealta hääkuvissa. Muista huoltaa kyntesi…

Unelmoi hääpuvusta kreivittären aikaan

Me Valkoisessa Kreivittäressä palvelemme sinua lämpimällä ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella.

Klassiset kellot miehille ja naisille

Ajaton, klassinen kello on täydellinen lahja sekä naisille että miehille. Tässä meidän suosikkeja!

Millainen pääntie sopii sinulle parhaiten?

Aivan, kuten hääpuvunkin muoto, voi valitsemasi pääntie vaikuttaa siihen, miltä vartalosi puvussa näyttää.

Mikä Spice Girls –morsian sinä olet?

90-luvun inspiroima muoti spagettiolkaimineen, olkatoppauksineen ja neliönmallisine kaula-aukkoineen antoi meille hullun idean. Kokosimme viisi tyyliä ikonisen 90-luvun pop-yhtyeen, Spice Girlsin…

Trash the dress

Toimittajamme nousi wakeboardin päälle ja testasi ”trash the dress” -trendiä.

Kukoistava kokoelma Ronald Joycelta

Ronald Joycen uusi Botanical -mallisto sisältää elementtejä luonnonympäristöstä ja värikkäistä kukista.

Kaasot

Kaasot ovat tärkeä osa hääseuruetta ja hääpäivää. Tässä esittelemme teille muutaman sivullisen inspiraatiota suosituista hääteemoista, joita voitte hyödyntää hääseurueessanne.

Upeita häähetkiä ÉLYSÉEn kanssa

Etsitkö täydellistä mekkoa? Enää ei tarvitse etsiä! ÉLYSÉEn vuoden 2023 mallisto on tehty sinua varten!

Trendit – morsiuspuvut

Tässä ovat trendit, jotka tulet näkemään vuonna 2023.

Näe trendikatsaus European Bridal Week -messuilta!

Olemme saaneet nauttia uusista trendeistä, upeasta muodista ja ihanasta juhlatunnelmasta yhdessä vuoden hienoimmista hääalan tapahtumista.

Morsiuspuvun historia

Olemme tarkastelleet morsiuspuvun historiaa yli sadan vuoden ajalta ja löytäneet ajankohtaisia tulkintoja menneistä trendeistä!

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Mustat hääpuvut

Musta symboloi eleganssia, voimaa ja ainutlaatuista yksilöllisyyttä.

Lue Lisää

Bridgertonin morsiuspuvut

Bridgerton-sarjan romanttiset häät ovat inspiroineet todellisen morsiuskokoelman.

Lue Lisää

Vuoden 2025 häämuoti

Miltä näyttää tulevaisuuden häämuoti? Osallistuimme European Bridal Week -messuille ja saimme tutustua uusiin mallistoihin, joita esittelivät häämerkit kautta maailman.

Lue Lisää

Trendejä catwalkilta

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä trendeistä, joista Bridal Week -tapahtumaan osallistuneet saivat esimakua ja joita tulemme taatusti näkemään lisää vuoden…

Lue Lisää

80-luku on tullut takaisin!

Tässä listaamme 80-luvun 8 suurta trendiä, jotka nyt tulevat takaisin nykypäivän hääpuvuissa.

Lue Lisää

Mitä sinulla on morsiuslaukussasi?

Useimmat valitsevat hääpäiväkseen pienen morsiuslaukun, jossa on joitain päivän aikana tarvittavia esineitä. Mutta mitä asioita morsiuslaukussa pitäisi olla?

Lue Lisää

Tapaa uusi bloggaajamme!

Tervetuloa uusi bloggaajamme: Melissa! Pääset tästedes seuraamaan hänen blogiaan kotisivuillamme ja some-kanavillamme!

Lue Lisää

Haluatko morsiushunnun?

Morsiushuntu voi olla kaunis ja ainutlaatuinen yksityiskohta hääpuvussasi. Se voi olla joko pitkä tai lyhyt, koristeilla tai ilman.

Lue Lisää

Vaihtoehtoinen ”twist” hääpuvussa

Tämän päivän modernissa maailmassa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit valita hääpäiväsi asuksi.

Lue Lisää

LILLYn häämuoti vuodelle 2024

Tutustu LILLYn uuteen vuoden 2024 häämallistoon. Sano ’tahdon’ rakkaudelle ja romanttisten hääjuhlien morsiustyyleille!

Lue Lisää