PROMOTION

Näin luot itsellesi boheemi -lookin

Hurmaava boho -tyyli säteilee mutkatonta eleganssia ja on juuri nyt kuumin trendi häämuodin saralla. Tämä tyyli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat todella romanttiset häät sekä ajattoman ja rennon lookin.

Luonnollisen chic morsian pienellä hippivivahteella.

Kokopitsisiä häämekkoja, joiden hameosat on valmistettu pehmeän aaltoilevista materiaaleista ja yläosat hienostuneista läpikuultavista materiaaleista höystettynä taianomaisen kauniilla leikkauksilla ja syväänuurretuilla päänteillä. Romanttiset hihat ja taipuisat volangit luovat flower power -inspiroituneille häämekoille hieman lisää luonnetta. Viimeistele tyyli koristamalla hiuksesi kukkaseppeleellä tai kauniilla leikkokukilla – ja tsädäm! – näin olet luonut kauniin luonnollisen boho -tyylin.

Epäsymmetriset alaosat: lyhyt edestä, pitkä takaa

Statement -häämekot hurmaavat epäsymmetrisillä pituuksilla ja hienoilla brodeeratuilla vintage -reunoilla. Tässä tyylissä hääkenkäsi ovat suuressa osassa kokonaisilmettä ja voit muuttaa vaikutelmaa valitsemalla erilaiset kengät, kuten tasapohjaiset pitsisandaalit, coolit satiinitennarit tai elegantit korkeakorkoiset kengät nilkkaremmeillä.

Runsaasti ilmettä

Flower power -häämekoissa on paljon leveyttä ja vyötäröä korostava leikkaus. Hyvin istuva hihallinen yläosa korostaa vartaloasi ja graafiset pitsikuviot tuovat siluettisi kauniisti esiin.

Boho-Chic: pitkähihainen häämekko

Näyttävä, klassinen flower power -pitsimekko pitkillä, osittain läpikuultavilla hihoilla.
Viimeistellyt yksityiskohdat: hienot guipure -nauhat ja syväänuurettu V-pääntie selkäosassa.

VINKKI

Luot täydellisen boho -tyylin käyttämällä kapeaa hiuslenkkiä hiusten sitomiseen. Lisää hiuksiin muutama kukka luodaksesi erityisen romanttisen vaikutelman.

Ajaton vintage-look

Pehmeät pitsivolangit vangitsevat vintage -lookin, kun puolestaan syvä V-pääntie ja viimeistelty selkäosa luovat tavanomaisesta maxi-mekosta taianomaisen häämekon.

 

VINKKI

Nämä aaltoilevat häämekot sopivat täydellisesti kesähäihin – mielellään jopa eteläisemmillä leveysasteilla järjestettyihin sellaisiin.

 

Georgettella ja guipure-pitsillä koristettu boho -morsian

Onko pienellä seksikkyydellä höystetty romantiikka tyyliäsi? Siinä tapauksessa tämä ultrakevyt, pitkä häämekko on kuin tehty sinulle. Kevyesti laskeutuva alaosa ja yläosan hieno guipure -pitsi peilaavat flower power -trendiä täydellisesti.

Läpikuultavat yksityiskohdat koristavat mekkojen dekolteeta ja vyötäröä. Mekot kevyen pehmeillä alaosilla ovat täydellisiä kesähäihin tai rannalla järjestettävään vihkitilaisuuteen.

Mikä päätöksesi onkaan:
Boho -trendi on kuin tehty rakkaudentäyteisiin häihin – samanaikaisesti ajaton, hienostunut ja romanttinen!

Lue lisää