PROMOTION

Trendit printeissä ja koristeissa

Vieraiden hääkokemus alkaa heidän saadessaan kutsukortin ja juuri kutsukortti asettaa koko hääjuhlien tunnelman ja luo odotuksia.

Tämän takia hääparin kannattaa mielestäni ensimmäisenä päättää minkälaisen tunnelman he haluavat luoda. Onko tarkoituksena järjestää rustiikkiset latohäät, romanttiset kesähäät vai modernit kaupunkihäät? Eri tyyppiset häät vaativat erilaiset kutsukortit ja koristeet. Seuraava kysymys liittyy käytännön tarpeisiin: Kuinka paljon informaatiota ja tekstiä kortteihin pitää mahtua jne. Kannattaa valita kutsukortti, joka koostuu useista sivuista/pikkukorteista, jotta teillä on tarpeeksi tilaa kirjoittaa kaikki tarvittava info. Tunnelma, tarve, teema ja värit ovat hyviä avainsanoja!

Viime vuosien suuressa suosiossa on ollut Boho-trendi suurine akvarellikuvineen ja kukkineen. Tämä trendi säilyy yhä, mutta lisäksi nähdään metallinhohteisia koristuksia kullan, rosén ja kuparin sävyissä. Metallia nähdään suurina sinetteinä tai folioituina kuvioina ja teksteinä. Myös kalligrafioidut tekstit ja kirjaisimet ovat erityisen suosittuja juuri nyt.

Kuvat: Calligraphen.fi

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top