Korkealaatuinen hääpalvelukonsepti

Finlandia-talo lanseeraa korkealaatuisen hääpalvelukonseptin, joka mahdollistaa häätilaisuuden viemisen askelta pidemmälle ja unelmien hääpäivän upeissa puitteissa keskellä Helsinkiä.Tyylikäs palvelukonsepti on suunnattu laatutietoiseen makuun, erityisesti designin ja arkkitehtuurin ystäville

Teksti ja kuvat: Finlandia-talo

Finlandia-talo tarjoaa hääparin tärkeimpään päivään ainutlaatuiset puitteet Helsingin keskustassa meren tuntumassa, jossa suomalaisuus, design ja arkkitehtuuri kohtaavat. Vertaansa vailla olevien puitteiden lisäksi hääpalvelukonseptin ytimessä on kokonaisvaltaisuus ja helppous. Hääpäivän järjestelyistä vastaa kansainvälisiäkin tapahtumia järjestävä henkilökunta, joka huolehtii häiden jokaisesta yksityiskohdasta. Kokonaisuuden kruunaa huippukeittiön laatima, vaativampiakin kulinaristeja miellyttävä häämenu.

– Hääpalvelukonseptimme avulla haluamme toivottaa häitään suunnittelevat pariskunnat lämpimästi tervetulleiksi viettämään yhtä elämänsä tärkeimmistä päivistä Finlandia-taloon. Kaupungin upeimmissa näkymissä on nyt mahdollisuus järjestää suuremmatkin häät, joissa korostuu pelkistetty tyylikkyys ja klassiset linjat, kertoo Finlandia-ravintolan myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna-Leena Linnamäki.

Faktat

  • Finlandia-talo lanseeraa korkealaatuisen ja kokonaisvaltaisen hääpalvelukonseptin designin ja arkkitehtuurin ystäville.
  • Finlandia-talo on ainutlaatuinen ympäristö häiden järjestämiseen sijaintinsa puolesta Helsingin keskustassa, puisto- ja merinäkymin. Maailmankuulun arkkitehdin Alvar Aallon Finlandia-talo on nähtävyys niin arkkitehtuuriltaan kuin designiltaan. Sen tiloissa estetiikka, tunnelma ja toiminnallisuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Alkuperäiskalusteet kruunaavat kokonaisuuden.
  • Hääpalvelukonseptiin kuuluu häiden järjestäminen Finlandia-talon Terassisalissa ja puoliksi katetulla suurella ulkoparvekkeella.
  • Konseptiin kuuluu myös Finlandia-talon osaava ja kokenut henkilökunta huippukeittiöineen. Finlandia-talon yhteyshenkilö on hääparin apuna jokaisessa Finlandia-taloon ja häihin liittyvässä kysymyksessä suunnittelun alkumetreiltä aina tilaisuuden loppuun saakka.
  • Häämenussa käytetään suomalaisia luomuraaka-aineita.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top