PROMOTION

JUSTIN ALEXANDER ”BE YOU”

Vaikuttaja Iskra Lawrence on Justin Alexanderin uuden ”Be You” -kampanjan kasvo. Justin Alexander loi kampanjan osoittaakseen heidän morsiuspukunsa olevan suunniteltu kaikille vartaloille ja persoonille sekä kaikille tuleville morsiamille.

Hääalalla kansainvälisesti tunnettu Justin Alexander lanseerasi helmikuussa uuden kampanjan yhdessä malli ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja Iskra Lawrencen kanssa (jolla on 4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa nimimerkillä @Iskra). ”Be You” -kampanja rohkaisee tulevia morsiamia tuntemaan olonsa itsevarmaksi koosta, muodosta tai tyylistä huolimatta. Tätä sanomaa noudattaakseen mitään kampanjassa käytetyistä kuvista ei käsitelty.

– ”Yksi yrityksemme ydintehtävistä on suunnitella pukuja, jotka näyttävät upeilta oikeilla naisilla. Me haluamme tulevien morsiantemme tuntevan olonsa itsevarmaksi ja mukavaksi mekossa, joka saa heidät sädehtimään”, linjaa Justin Alexanderin President ja Co-Creative Director Justin Alexander Warshaw.

Iskra Lawrencen valinta kampanjakasvoksi oli itsestäänselvä.

– Myönteisen naiskäsityksen ja kehopositiivisuuden puolestajapuhujana hän on esikuva kaikille naisille ympäri maailman, jatkaa Justin Alexander Warshaw.

Ihonmyötäisistä malleista A-linjaisiin mekkoihin ja verkkopitsistä kimalteleviin yksityiskohtiin, uusi mallisto tarjoaa mekkoja, jotka sopivat kaikille vartaloille, kaikille persoonallisuuksille sekä kaikkiin tyyleihin. Naiset ympäri maailmaa ovat ottaneet uuden malliston lämpimästi vastaan! Mallisto sisältää mekkoja sekä Justin Alexanderilta että Justin Alexander Signaturelta.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top