20 parasta kappaletta häävalssiksi

Ettekö ole vielä päättäneet häätanssinne musiikkia? Älä huoli, sillä olemme löytäneet suosikkikappaleemme kautta aikojen.

Teksti: Kristin Hassellind | Kuvat: Adobestock.com

A Thousand Years – Christina Perri

Suosittu kappale häävalssin tanssimiseen – ja helppo ymmärtää miksi! Kappaleen viesti on, että olet odottanut koko elämäsi rakastumista ja sen oikean löytämistä. Kappale on kirjoitettu vuoden 2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Osa 1 –romanttiseen fantasiaelokuvaan, joka valloitti maailman myrskyn lailla julkaisunsa jälkeen.

I Can’t Help Falling In Love  – Elvis Presley

Tästä kappaleesta on useita versioita, mutta ”The King” laulaa sen mukavan rauhallisesti ja hillitysti. Kappale julkaistiin vuonna 1961 ja Elvis sekoitti musiikkiinsa useita musiikkityylejä. Tämä on laulu, joka sopii sekä klassisiin häihin että eloisiin maalaishäihin.

I didn’t know – Sofia Carson

Tämä kappale on Purple Hearts –elokuvan soundtrackilta, joka julkaistiin Netflixissä vuonna 2022. Elokuva nousi nopeasti maailmanlaajuiseksi suosikiksi sen ollessa tunteellinen, romanttinen komedia, joka saa kyyneleet kohoamaan useimpien katsojien silmäkulmiin. Tämä laulu on täydellinen niille teistä, jotka ajattelivat olevansa liian erilaisia, mutta lopulta löysivät intensiivisen rakkauden, jota ette tienneet todella tarvitsevanne.

Wanna Be That Song – Brett Eldredge

Olitpa sitten country-musiikin ystävä tai maalaishäitä suunnitteleva, tämä vuoden 2016 laulu on kaunis kappale, joka saa sinut varmasti ajattelemaan kaikkia hyviä muistoja, joita teillä pariskuntana on – ja niitä hyviä muistoja, joita tulette luomaan yhdessä häittenne jälkeen.

Carry You Through – Jade Wales

Tämä on kaunis ja intohimoinen kristillinen häälaulu vuodelta 2017, joka sopii niille, jotka haluavat uskonnollista tematiikkaa häihinsä. Kappale kertoo siitä, että Jumala antaa sinulle sielunkumppanisi sitten, kun aika on oikea, jos pidät kärsivällisesti kiinni uskostasi ja luotat Häneen. Yhdessä olette Jumalan rakkauden edessä, ja Hän viitoittaa teille tietä eteenpäin.

Marry You – Bruno Mars

Tämä pop- ja soul-kappale julkaistiin vuonna 2011, ja siitä tuli nopeasti suosittu amerikkalaisissa kihlajaisjuhlissa. Pohjoismaissa monet valitsevat häävalssikseen tämän laulun, sillä he haluavat tanssia jotakin muuta, kuin perinteistä wieninvalssia. Tässä kappale on hieman menevämpi ja se saa vieraat nopeasti tanssilattialle.

Unchained Melody – Righteous Brothers

Tämä on vanha klassikko vuodelta 1965, jota on tanssittu monissa häissä kautta aikojen. Kappale julkaistiin ensimmäisen kerran Unchained –elokuvan soundtrackilla vuonna 1955. Elokuva kertoo vangista, joka pohtii suorittaako tuomionsa vai karkaako, jotta voisi tavata uudelleen kaivatun suuren rakkautensa.

Young & Beautiful – Lana Del Rey

Tämä kaunis ja unenomainen kappale on vuoden 2013 elokuvasta The Great Gatsby, joka perustuu F. Scott Fitzergeraldin samannimiseen romaaniin. ”Rakastatko vielä minua, kun en ole enää nuori ja kaunis?” on vahva viesti, joka sisältää ajatuksen ikuisesta rakkaudesta. Tästä kappaleesta on Spotifyssa monia versioita, ja se on suosittu valinta häävalssiksi.

Ti Amo – Umberto Tozzi

Kukaan ei puhu rakkauden kieltä niin kuin italialaiset, ja tätä vuoden 1977 laulua soitetaan usein italialaisissa häissä. Monet pohjoismaalaiset parit eivät syyttä halua viettää hääjuhlaansa juuri Italiassa, ja tämä kappale huutaa ”I love you”, kun tanssitte romanttista häävalssia yhdessä.

All of Me – John Legend

Tässä kauniissa balladissa on vahva viesti ja kaunis teksti, mikä saa monet parit valitsemaan sen ensimmäiseksi häätanssin musiikikseen. Legend omisti tämän kappaleen vaimolleen vuonna 2013, ja se kertoo toistensa tasapainottamisesta sekä epätäydellisyyksien hyväksymisestä, niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

Dancing On My Own – Vitamin String Quartet

Pidätkö klassisesta musiikista ja soittimista? Tämä moderni klassikko on alun perin ruotsalaisen pop-taiteilija Robynin käsialaa. Se valittiin Anthonyn ja Katen ensimmäisen tanssin kappaleeksi Netflix-hitissä Bridgerton vuonna 2022. Kappale sopii täydellisesti teille, jotka suunnittelette perinteistä wieninvalssia ja klassisia häitä.

Amazed – Lonestar

60 miljoonaa katselukertaa YouTubessa puhunee puolestaan. Tämä balladi vuodelta 1999 on monille se ultimaattinen rakkauslaulu. Se on suosittu sekä 20-vuotiaana naimisiin menevien parien että 40-vuotiaana avioituvien parien keskuudessa. Teksti on vahva rakkaudentunnustus kumppanillesi, josta yhdessä luotte kauniin häävalssin.

Perfect – Ed Sheeran

Tämä vuonna 2017 julkaistu romanttinen balladi englantilaislaulaja Ed Sheeranilta, on erittäin suosittu valittaessa musiikkia häävalssiin. Laulu on kirjoitettu hänen tyttöystävälleen ja tulevalle vaimolleen, ja se keskittyy perinteiseen avioliittoon ja vuosia toisianne kohtaan kestäneeseen rakkauteen.

When I Fall in Love – Nat King Cole

Suosittu ja klassinen rakkauslaulu vuodelta 1956, jonka mukana on ihanaa tanssia valssia. Young & Heyman julkaisi kappaleen ensimmäisen kerran vuonna 1952, mutta sen jälkeen kappaleesta on tehty useita eri versioita. Cole laulaa tämän kappaleen tyylikkäästi, virheettä ja kauniisti lausuen viestien omistautumisesta ja ikuisesta rakkaudesta.

By Your Side – Ane Brun

Tämä on suosittu ja kaunis rakkauslaulu, jonka Sade kirjoitti alun perin vuonna 2002, ja joka äänestettiin yhdeksi kaikkien aikojen parhaista rakkauslauluista. Tämä Ane Brunin herkkä, kaunis ja maaginen versio tulee todella antamaan teille tunteen siitä, kuinka tulette seisomaan toistenne vierellä läpi monivaiheisen elämän.

Because You Loved Me – Céline Dion

Tämä pop-palladi oli valtava hitti julkaisuvuotenaan 1996, ja kunnianosoitus Dionin isälle, joka oli auttanut, ohjannut ja kannustanut lahjakasta artistia tulemaan sellaiseksi, kun hän on tänään. Monille pariskunnille tekstin viesti voi muistuttaa kumppanista, joka on seissyt vakaana kalliona vierellä niin hyvinä, kuin huonoina aikoina.

Bed of Roses – Bon Jovi

Jos pidät rock-palladeista, on tämä vuoden 1992 kappale sekä vanhemman että nuoremman sukupolven suosikki. Lyhyesti sanottuna se kertoo miehestä, joka vilpittömästi haluaa huolehtia rakkaastaan ja saada hänet hymyilemään, vaikka elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista. Tämä sopii täydellisesti pariskunnille, jotka haluavat hieman rockia häihinsä, tai joilla on pitkä yhteinen historia.

I Can’t Help Myself – The Kelly Family

Tämä kappale oli hittilistan kärjessä monissa maissa sen julkaisuvuotena 1996. Heidän kaunis kommunikaationsa ja syvät sekä empaattiset äänensä ovat syitä sille, miksi tämä on monien pariskuntien suosikkirakkauslaulu.

Home – Edith Whiskers

Tämä vuoden 2020 akustinen indie-kappale on nostanut suosiotaan sosiaalisessa mediassa viime vuosien ajan, yleisön löytäessä sen ensimmäisen kerran TikTokista. Kappale kertoo, kuinka riippumatta siitä, missä olet tai mitä teet, tuntuu kuin olisit tullut kotiin saadessasi olla kumppanisi kanssa.

The Wedding Song – Angus & Julia Stone

Tämä australialaisen folk- ja indiepop –yhtyeen ihastuttava kappale julkaistiin vuonna 2014, ja monet ovat valinneet sen joko häävalssikseen tai sisääntulomusiikikseen seremoniaansa. Lyhyesti sanottuna kappaleen viesti on ”nyt me olemme me kaksi ikuisesti, ja rakennamme pitkän yhteisen elämän.” Eläköön rakkaus!

*Kuuntele lisää häälauluja seuraamalla meitä Spotifyssa @NordicBridalMedia. Täältä löydät myös täydellistä musiikkia polttareille ja häämatkalle.

Lue lisää

Ryhdy kaupunkimorsiameksi!

Oletko menossa naimisiin suurkaupungissa elämäsi rakkauden kanssa? Ryhdy moderniksi kaupunkimorsiameksi vinkkiemme avulla.

Bridgertonin hääpuvut

Bridgerton-sarja on valloittanut sydämiä paitsi romantiikallaan ja draamallaan, myös upeilla puvuillaan, erityisesti hääpuvuillaan!

Tyylikkäät kengät häihin!

Hääkengät ovat tärkeä hääasun yksityiskohta, ja kenkien valinta vaikuttaa kokonaisuuteen.

Mustat hääpuvut

Mustat hääpuvut ovat nousseet suosituksi trendiksi nykyaikaisessa häämuodissa.

Bridgertonin morsiuspuvut

Bridgerton-sarjan romanttiset häät ovat inspiroineet todellisen morsiuskokoelman.

Vuoden 2025 häämuoti

Miltä näyttää tulevaisuuden häämuoti? Osallistuimme European Bridal Week -messuille ja saimme tutustua uusiin mallistoihin, joita esittelivät häämerkit kautta maailman.

Trendejä catwalkilta

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä trendeistä, joista Bridal Week -tapahtumaan osallistuneet saivat esimakua ja joita tulemme taatusti näkemään lisää vuoden…

80-luku on tullut takaisin!

Tässä listaamme 80-luvun 8 suurta trendiä, jotka nyt tulevat takaisin nykypäivän hääpuvuissa.

Mitä sinulla on morsiuslaukussasi?

Useimmat valitsevat hääpäiväkseen pienen morsiuslaukun, jossa on joitain päivän aikana tarvittavia esineitä. Mutta mitä asioita morsiuslaukussa pitäisi olla?

Tapaa uusi bloggaajamme!

Tervetuloa uusi bloggaajamme: Melissa! Pääset tästedes seuraamaan hänen blogiaan kotisivuillamme ja some-kanavillamme!

Haluatko morsiushunnun?

Morsiushuntu voi olla kaunis ja ainutlaatuinen yksityiskohta hääpuvussasi. Se voi olla joko pitkä tai lyhyt, koristeilla tai ilman.

Vaihtoehtoinen ”twist” hääpuvussa

Tämän päivän modernissa maailmassa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit valita hääpäiväsi asuksi.

LILLYn häämuoti vuodelle 2024

Tutustu LILLYn uuteen vuoden 2024 häämallistoon. Sano ’tahdon’ rakkaudelle ja romanttisten hääjuhlien morsiustyyleille!

10 vinkkiä kivuttomaan hääpuvun ostoprosessiin

Jotta välttyisit kaikilta ostosmokilta, esittelemme tässä Zazabella-hääpukujen myyntiammattilaisten 10 vinkkiä kivuttomaan hääpuvun ostoprosessiin.

Kauniit kynnet hääpäivään

Ranskalainen manikyyri, liukuvärjäys vai lempivärillä lakatut kynnet? Huolitellut ja kauniit kädet ovat hyvinvoivat ja näyttävät upealta hääkuvissa. Muista huoltaa kyntesi…

Unelmoi hääpuvusta kreivittären aikaan

Me Valkoisessa Kreivittäressä palvelemme sinua lämpimällä ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella.

Klassiset kellot miehille ja naisille

Ajaton, klassinen kello on täydellinen lahja sekä naisille että miehille. Tässä meidän suosikkeja!

Millainen pääntie sopii sinulle parhaiten?

Aivan, kuten hääpuvunkin muoto, voi valitsemasi pääntie vaikuttaa siihen, miltä vartalosi puvussa näyttää.

Mikä Spice Girls –morsian sinä olet?

90-luvun inspiroima muoti spagettiolkaimineen, olkatoppauksineen ja neliönmallisine kaula-aukkoineen antoi meille hullun idean. Kokosimme viisi tyyliä ikonisen 90-luvun pop-yhtyeen, Spice Girlsin…

Trash the dress

Toimittajamme nousi wakeboardin päälle ja testasi ”trash the dress” -trendiä.

Kaasot

Kaasot ovat tärkeä osa hääseuruetta ja hääpäivää. Tässä esittelemme teille muutaman sivullisen inspiraatiota suosituista hääteemoista, joita voitte hyödyntää hääseurueessanne.

Upeita häähetkiä ÉLYSÉEn kanssa

Etsitkö täydellistä mekkoa? Enää ei tarvitse etsiä! ÉLYSÉEn vuoden 2023 mallisto on tehty sinua varten!

Trendit – morsiuspuvut

Tässä ovat trendit, jotka tulet näkemään vuonna 2023.

Näe trendikatsaus European Bridal Week -messuilta!

Olemme saaneet nauttia uusista trendeistä, upeasta muodista ja ihanasta juhlatunnelmasta yhdessä vuoden hienoimmista hääalan tapahtumista.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Bridgertonin morsiuspuvut

Bridgerton-sarjan romanttiset häät ovat inspiroineet todellisen morsiuskokoelman.

Lue Lisää

Hääbingo

Hääbingo on hauska leikki tunnelman keventämiseen ja tutustumiseen.

Lue Lisää

Sosiaalinen media ja kuvien jakaminen

Sosiaalisen median käyttö häiden yhteydessä voi olla haastavaa vieraille. Saako puhelinta käyttää juhlan aikana? Saako kuvia julkaista ennen hääparia tai…

Lue Lisää

Häät Toscanassa!

Linda ja Björn sanoivat toisilleen ’tahdon’ Toscanan auringon alla ja tässä artikkelissa esittelemme hääpäivän kauniit kuvat!

Lue Lisää

TESTI: Mikä hääteema sopii sinulle parhaiten?

Etkä tiedä, minkä hääteeman valitsisit? Tee tämä testi ja löydä persoonallisuuttasi parhaiten kuvaava teema.

Lue Lisää

20 parasta kappaletta häävalssiksi

Ettekö ole vielä päättäneet häätanssinne musiikkia? Älä huoli, sillä olemme löytäneet suosikkikappaleemme kautta aikojen.

Lue Lisää

Tapaa uusi bloggaajamme!

Tervetuloa uusi bloggaajamme: Melissa! Pääset tästedes seuraamaan hänen blogiaan kotisivuillamme ja some-kanavillamme!

Lue Lisää

Häävieraiden Budjetti

Häävieraat ovat valmiita käyttämään häihin keskimäärin 266 euroa – tätä vieraat odottavat häiltä

Lue Lisää

Hääaterian grand finale: Hääkakku!

Kun hääateria on viimeistelty, on jäljellä aterian pääkohta: Hääkakku. Mutta miltä sen tulee näyttää? Mitä makuja siihen tulee, ja mitä…

Lue Lisää

Taianomaiset talvihäät

Seuraavassa muutama vinkki kuinka toteutat täydelliset talvihäät.

Lue Lisää