First Look – Ei vain sulhaselle

First Look

First look -kuvien trendi on tullut jäädäkseen! Mutta oletko ajatellut, että on olemassa muitakin ensivaikutelmia, jotka saattavat myös olla ikuistamisen arvoisia? Valmistaudu muutamiin tunteisiin vetoaviin ideoihin!

Teksti: Mari Kråkenes Loewen Kuvat: Adobestock.com

First look -valokuvaus on suhteellisen uusi, muutama vuosi sitten esiin noussut trendi, jossa valokuvaaja on mukana valokuvaamassa tai videokuvaamassa morsiamen ja sulhasen ensimmäistä tapaamista ennen häitä. Ensimmäisessä kohtaamisessa voi syntyä vahvoja tunteita, jotka voidaan ikuistaa taitavan valokuvaajan ottamalla kuvalla. Mutta ensikohtaamista ei välttämättä tarvitse varata vain morsiamelle ja sulhaselle. Jos haluat noudattaa perinteisempää linjaa ja odottaa sulhaselle näyttäytymistä itse häihin asti, voit sen sijaan sopia kohtaamisen muutaman läheisesi kanssa. Mitä sanot first look -kuvauksesta joidenkin tässä mainitsemiemme kanssa?

Morsiusneidot / kaverit:

Lähimpien ystäviesi reaktiot, kun astut huoneeseen juuri tyyliteltynä morsiamena (tai sulhasena), kannattaa tallettaa muistojesi kirjaan. Ystäväsi ovat seuranneet sinua monien elämänvaiheiden läpi, ja first look -kokemus heidän kanssaan voi olla uskomattoman mukava.

First Look

Lapset:

Jos sinulla on lapsia, miksi et järjestäisi first look -kuvausta heidän kanssaan? Lapsilla ei ole suodatinta, ja he voivat olla melko arvaamattomia, joten tässä et todellakaan tiedä, mitä odottaa. He voivat olla iloisia, liikuttuneita, yllättyneitä tai romahtaa täysin. Joka tapauksessa voit saada hetkestä sekä kauniita että hauskoja kuvia muistoksi.

Lemmikit:

Jos sinulla on lemmikki, kuten koira, josta pidät kovasti, voi sekin hetki olla mukava vangita kuvaan. Mutta muista, että eläimet ovat vähintäänkin yhtä arvaamattomia kuin lapset. Lemmikki voi esimerkiksi hypätä valkoisen mekkosi päälle tai yrittää syödä kukkakimppusi.

First Look

Vanhemmat:

Hetki, jolloin äiti tai isä saa nähdä tyttärensä tai poikansa ennen häitä, on usein hyvin tunteellinen. Vanhemmat ovat usein käyneet läpi monia suuria virstanpylväitä kanssasi ja tukeneet sinua niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Tartu hetkeen ja muista järjestää ensimmäinen tapaaminen niin, että valokuvaaja on valmiina paikalla.

Sisarukset:

Sisarukselle voi olla vähintään yhtä suuri asia nähdä veljensä tai sisarensa seisomassa kuin kauneimpana versiona itsestään, valmiina tekemään suuren päätöksen ja jakamaan loppuelämänsä valitsemansa ihmisen kanssa. Ovathan he sisaruksiasi, joiden kanssa olet kasvanut ja asunut yhdessä niin monta vuotta.

Sukupolvet:

Vaihtoehtona voi myös olla usean sukupolven first look, esimerkiksi vangitsemalla hetki, jolloin morsian, morsiamen äiti ja morsiamen isoäiti kohtaavat. Ehkä tässä on myös mahdollisuus saada muutama viimehetken hyvä neuvo perheen matriarkoilta ennen häitä?

 

First Look

Vinkki:

First look -tilanne on usein täynnä niin naurua kuin kyyneliäkin, joten varaa aikaa nopealle meikin korjaukselle ennen, kun hääjuhla alkaa!

Lue lisää

Korut katsojasuosikki Bridgertonissa

Bridgertonin korut tekevät edelleen vaikutuksen!

Huomenlahjoja Schalins of Swedenilta

Inspiroidu kauniista ja eleganteista Schalins of Sweden -koruista!

Schalins of Sweden

Kun olet valinnut ja tilannut kihla- tai vihkisormuksesi meiltä, valmistamme sen käsityönä täysin alusta alkaen.

Princess – kotimainen timattisormusmallisto

Princess timanttisormukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tästä tunnuksena Princessille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu tunnus ja Design from Finland…

Story of Love – Jokaisella korulla on tarina

Syntyy tarina josta tulee ikuisesti osa elämää. Löydä oma unelmiesi sormus symbolisoimaan juuri teidän rakkaustarinaa – Story of Love

Korutrendit juuri nyt!

Olemme keskustelleet muutamien asiantuntijoiden kanssa ja selvittäneet, mitkä korutrendit ovat tällä hetkellä suosittuja niin kihlasormuksissa, vihkisormuksissa, kuin muissakin hääkoruissa.

Suojele sormustasi!

Vihki- ja kihlasormus ovat sormuksia, joita tulet käyttämään elämäsi jokaisena päivänä. Jotta sormukset pysyisivät kauniina ja kiiltävinä, on tärkeää pitää…

TESTI: Minkälainen kihlasormus täydentää tyyliäsi?

Oletko aina miettinyt minkälainen kihlasormus sopisi sinulle ja kuvaisi persoonaallisuuttasi? Tämä testi antaa siihen vastauksen!

Suokko: Millainen timantti sormukseen?

Suokko Timanttikoruissa on laaja valinnan mahdollisuus timanttien laadun ja harvinaisuusasteiden osalta.

Klassiset kellot miehille ja naisille

Ajaton, klassinen kello on täydellinen lahja sekä naisille että miehille. Tässä meidän suosikkeja!

Löydä täydellinen vihkisormus – Kotimaiset Silván-sormukset

Kotimaiset Silván-sormukset tarjoavat laajan valikoiman vihkisormuksia ja kihlasormuksia laatutietoisille morsiamille ja sulhasille.

Esittelyssä: Timanttijahdin voittaja!

Olemme arponeet upean Timanttijahti -kisan voittajan! Katso tästä kuka voitti!

Kihlasormus jolla saat hänet ikuisesti omaksesi

Mietitkö rakkaasi kosimista? Nämä kihlasormukset saavat hänen silmänsä loistamaan ja hän on ikuisesti sinun.

Kihlasormus ja vihkisormus

Suurta valintaa tehdessä, on monella kysymyksiä koskien sormuksia. Tässä saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin!

Laboratoriotimantti – ekologinen ja edullisempi vaihtoehto

Sormusta etsiessään ja suunnitellessaan hääparin valittavaksi tulee useita tarjolla oleviamateriaalivaihtoehtoja, joista rakentaa unelmiensa sormus.

Put a ring on it

Kumpi sormuksista tulee perinteen mukaan olla arvokkaampi? Vastaamme tässä artikkelissa tärkeisiin kysymyksiin koskien kosintaa sekä kihla- ja vihkisormusta.

Asiantuntijan vastaukset

Lue lisää saadaksesi tietää, mitkä ovat suosituimpia sormusmalleja tällä hetkellä ja mitä koruja morsiamen ja sulhasen tulisi harkita suureen päiväänsä.

Timantti – jalokivien kuningatar

Ihminen on tuhansien vuosien ajan ihaillut timantin kauneutta ja vielä tänäkin päivänä sitä pidetään jalokivien kuningattarena.

Löydä tiesi täydellisen sormuksen luo

Aiheuttaako nimettömän rengastaminen päänvaivaa? Sormussuo voi olla upottava, varsinkin jos aiheeseen ei ole perehtynyt etukäteen.

Mitä jalokivet kertovat?

Sormuksissa on monia erilaisia ​​kiviä ympäri maailmaa. Mitä eri värit ja kivet tarkoittavat? Annamme sinulle lyhyen esittelyn!

Kaikki mitä sinun tulee tietää miesten kihlasormuksista

Yhä useammat tahot alalla, sekä isommat valmistajat että yksittäiset kultasepät, ovat tarttuneet miesten kihlasormusten lisääntyneeseen kysyntään.

Miksi sileä sormus tulee aina olemaan voittaja

Klassinen, sileä, kultainen vihkisormus on yhtälailla häiden symboli, kuin timanttisormuskin. Tällainen klassinen sormus on aina ajanmukainen.

Ajattomat helmet

On aina tyylikästä sonnustautua helmikoruihin hääpäivänä. Se on samanaikaisesti sekä perinteistä, eleganttia että kaunista.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

First Look – Ei vain sulhaselle

First look -kuvien trendi on tullut jäädäkseen! Mutta oletko ajatellut, että on olemassa muitakin ensivaikutelmia, jotka saattavat myös olla ikuistamisen…

Lue Lisää

Trash the dress

Toimittajamme nousi wakeboardin päälle ja testasi ”trash the dress” -trendiä.

Lue Lisää

Ikuistakaa suuri päivänne liikkuvalla kuvalla

Hääpäivän ikuistamisesta liikkuvaksi kuvaksi tulee koko ajan suositumpaa ja se on loistava muisto suuresta päivästä.

Lue Lisää

Täydellinen kuva

Tarvitaan valokuvaaja, joka antaa filmin tallentaa erityisen päivän ja joka pitää huolta siitä, että saatte juuri ne hääkuvat joista olette…

Lue Lisää

Ryhmäkuvaus häissä? Tässä kaikki mitä sinun tulee tietää!

Tässä vinkkejä siihen miten onnistutte parhaiten ryhmäkuvien otossa vihkipäivän aikana.

Lue Lisää

20 tavallisinta virhettä häävalokuvaukseen liittyen

Miksi toistaa jonkun muun tekemiä virheitä? Huomioi seuraavat asiat ennen valokuvaajan palkkaamista ja häävalokuvauksen toteutusta.

Lue Lisää