Kimppu jota rakastat

Morsiuskimppu

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun. Morsiuskimppuja on saatavilla kaikissa maailman väreissä ja muodoissa. Tähän juttuun olemme listanneet yleisimmät kimpputyypit.

Teksti: Anna Storm | Kuvat: Shutterstock.com

Pieni kimppu

Pieni tiivis morsiuskimppu ei ole pelkästään yleisin häissä nähty kimppu – se on myös todella käytännöllinen. Pientä kimppua on helppo ja kevyt kantaa ja tiiviin sidontansa ansiosta se myös pitää muotonsa koko hääpäivän. Useimmiten kimpussa käytetään yhtä tai kahta erilaista kukkalajia ja koko kimppu on saman värinen.

Pisaranmuotoinen kimppu

Pisaranmuotoisen kimpun kulta-aika oli 90-luvulla, mutta tänäkin päivänä se on klassikko. Nykyään näemme paljon pisaramallisia kukkakimppuja, jotka ovat joko hieman huolimattoman näköisesti sidottuja tai klassisen pitkiä muodoltaan. Voit valita kimppuun joko yhdenlaisia kukkia tai muodostaa kokonaisuuden mielivaltaisesti haluamistasi kasveista.

Näyttävä kimppu

Muutama vuosi sitten näyttävän runsaat kimput valtasivat sosiaalisen median. Tämä kuvauksellinen kimppu huokuu romantiikkaa ja sen löyhästi sidotut kukat koostuvat usein eri lajikkeista, väreistä ja muodoista luoden luonnollisen villiintyneen tunnelman. Kimpuissa nähdään nyt myös muuta kuin tuttuja tuoreita kasveja – kuivakukat, marjaoksat, sulat ja mehikasvit ovat lumoavan kaunis lisä kimppuun. Ainoastaan mielikuvitus on rajana sille mitä floristi voi sinulle taikoa!

Korkea kimppu

Kapea morsiuskimppu pitkällä varrella luo klassisen siluetin. Pitkä varsi, jota usein koristaa tyylikäs ja kaunis nauha, on erittäin käytännöllinen ja helposti pideltävä vaihtoehto ja se luo elegantin vaikutelman. Tähän kimppuun voit valita kukkasi vapaasti sesongin mukaan ja luoda värityksen, joka sopii täydellisesti yhteen hääteemanne kanssa!

Hyvä tietää! 

Yksi hyvä neuvo morsiuskimpun valintaan on tiedustella floristiltasi minkä kukkien sesonki on juuri silloin kun olette menossa naimisiin. Sesongin kukat ovat laadultaan hyviä ja ne kestävät koko päivän. Lisäksi ne ovat edullisempia. Saattaa tulla todella kalliiksi hankkia kieloja kimppuunsa marraskuussa.

Kannattaa myös valita kukkia, jotka eivät värjää ympäristöään kovin helposti. Esimerkiksi upean näköiset liljat, ja varsinkin niiden emit, päästävät väriä kovin helposti ja ne voivat tehdä tuhoisia vahinkoja häämekollesi.

Lue lisää

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Näin olet upeimmillasi hääpäivänä!

Vahvista kauniita piirteitäsi ja persoonallista tyyliäsi hääpäivän meikkivalinnoilla. Annamme muutamia tyylivarmoja vinkkejä ja neuvoja.

Vuoden 2022 trendit

Mitä trendejä kannattaa pitää silmällä vuotta 2022 ajatellen? Tässä artikkelissa opastamme sinut uusimpien häämekkotrendien pariin.

Häämeikki – Tee & Älä tee

Annamme muutamia listaamme tärkeimmät Tee & Älä tee -vinkit.

Hääkampausten peruskurssi

Mitkä ovat viimeisimmät trendit hääkampauksissa? Ja mitä tulisi miettiä konsultaatiotapaamiseen sekä kampauksen tekoon liittyen?

Haastattelu yksinoikeudella: Alessandra Rinaudo

Intohimona historia ja taustalla loistava renessanssituntemus – Pronoviaksen pääsuunnittelija Alessandra Rinaudo kertoo tuotemerkin uusimmasta mallistosta, joka esiteltiin Barcelona Bridal Fashion…

ZAZABELLA HELSINKI Hääsalonki

Helsingin hääsalongissamme jokainen tuntee olonsa prinsessaksi!

European Bridal Week – trendiraportti!

Matkustimme Saksan Essenissä järjestettävään European Bridal Week -tapahtumaan ja täytimme inspiraatiosäiliömme täyteen vuoden 2023 trendejä ja muotisuuntauksia.

Ukrainalainen häämerkki ompelee taisteluliivejä

Keskustelimme Uluyana Kyrychukin kanssa, joka toimii Milla Nova -häämerkin toimitusjohtajana.

Barcelona Bridal Fashion Week

Matkasimme Barcelonaan katsastaaksemme tulevan sesongin uusimmat trendit!

LILLY Morsiuspuvut – Rakkautta ilmassa

Aistikkaat morsiuspuvut modernille morsiamelle. Uudessa mallistossa kohtaavat romantiikka ja katumuoti kauniin hääpukuvalikoiman muodossa.

Morileen romanttiset hääpuvut

Anna meidän esitellä mallistot sinulle, jotta tiedät, mistä aloitat etsimään unelmiesi mekkoa…

1 häät, 2 morsiuspukua

Miksi tyytyisit hääpäivänäsi yhteen morsiuspukuun kun niitä voisi olla useampia? Annamme vinkkejä miten voit lähestyä asiaa jos sinun on vaikea…

Tahratonta

Vaikeasti puhdistettavia tahroja vaatteissa? Häät ja juhlat antaa parhaat puhdistusvinkit

Tuoreimmat catwalk -uutiset

Katso kuvat Englannissa järjestetyn Harrogate Bridal Show -tapahtuman muotinäytöksistä!

Vuoden 2022 mallisto ÉLYSÉE Bridalilta on toteen käynyt unelma

ÉLYSÉEllä kaikki alkaa suunnittelusta. Puhtaat linjat ja arvokkaat yksityiskohdat tekevät tästä mallistosta aivan erityisen.

Rakastu LOVEen… Esittelemme Enzoanin uunituoreen vuoden 2022 malliston.

Suloisa, nuorekas, kaunis ja ajaton ovat hyviä sanoja kuvailemaan tätä uniikkia mallistoa.

Hehkua hääpäivään

Hehkua hääpäivään Kukapa ei haluaisi hehkua kauniisti hääpäivänään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin?

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

10 häätrendiä vuodelle 2021

Häämuodissa on juuri nyt luovuutta enemmän kuin koskaan ja suunnittelijoiden mallistoissa seuraavat suuntaukset ovat nähtävillä.

Madi Lanen kevään 2021 -mallisto: Aphrodite

Tässä esittelemme uusimman kevät/kesä 2021 -mallistomme: Aphrodite.

Mikrohäät = Makroelämys!

Mitä voit odottaa vuoden ”less is more” -tyyliltä kun kyseessä on häät.

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

Lue Lisää

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Lue Lisää

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

Lue Lisää

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Lue Lisää

Pinnan alla

Pitsiä, puuvillaa, röyhelöitä tai rokkia. Omaan tyyliin ja persoonaan täydellisesti istuvat alusvaatteet antavat kantajalleen voimaa tärkeisiin hetkiin.

Lue Lisää

Pysy ajan tasalla

Kello ei ole pelkästään kaunis asuste hääpäivänä, vaan sen avulla pysyt myös ajan tasalla ja voit seurata aikataulun pitävyyttä.

Lue Lisää

Mitä tapahtuu häämuotialalla?

Keskustelimme uusimmista trendeistä muutaman suurimman häämekkovalmistajan kanssa.

Lue Lisää

Hääpuvun alle

Sanotaan, että hyvä olo lähtee sisältäpäin, ja tämä pätee myös hääpukeutumiseen. Se, mitä puet hääpuvun alle, vaikuttaa todella paljon siihen,…

Lue Lisää

Löydä oikea korko

Olet valinnut hääpukusi, ja nyt on aika päättää kengistä. Kenkien valinnassa on paljon pohdittavaa, yksi tärkeimmistä päätöksistä liittyy korkojen mallin…

Lue Lisää

Löydä oikeat kengät hääpäivään

Kenkien valinta morsiuspukuun on mieluisa tehtävä useimmille morsiamille. Tyylikkäiden kenkien valikoima on runsas, ja jos haluat, voit valita perinteiset valkoiset…

Lue Lisää