Ole upeimmillasi hääpäivänä!

Hääpäivänäsi tahdot todellakin sisäisen säteilysi näkyvän myös ulkopuolelle. Tahdot morsiuspuvun istuvan kauniista, ihosi olevan persikansileä ja silmiesi loistavan onnesta ja energiasta. Tässä seuraa muutama käytännöllinen ja fiksu neuvo, joiden avulla tulet olemaan upeimmillasi hääpäivänä.

Teksti: Anna Storm Kuvat: Shutterstock.com

Häiden suunnittelu on upea matka, mutta samalla myös matka, joka usealle tuo mukanaan eri tasoista stressiä: pitkiä öitä ja paljon suunnittelua. Tämän ajanjakson aikana on helppo unohtaa pitää huolta itsestään ja terveydestään. Tämä, ikävä kyllä, ei sovi kovin hyvin yhteen sen kanssa, että juuri sinä olet keskiössä hääpäivänäsi. Kyseessä on päivä, jolloin kaikkien katseet suuntautuvat sinuun ja puolisoosi. Kyseessä on päivä, jolloin on itsestään selvää, että haluat näyttää parhaat puolesi. Vartalon, ihon ja energiatason tulee olla huipussaan tärkeänä päivänä. Me autamme sinua keskittymään oikeisiin asioihin, jotta onnistuisit tavoitteissasi.

Vartalo

Osa ihmisistä saa epäterveellisen idean laihduttaa ennen häitä mahtuakseen unelmapukuunsa. Tätä päätöstä tulee harkita tarkoin ja suuressa osassa tapauksista unohtaa kokonaan. Laihduttaminen ei ole pysyvä olotila vartalolle ja laihduttamisen myötä on todennäköistä, että et nauti hääsuunnittelusta, vaan olet alituisesti huonolla tuulella häitä edeltävinä viikkoina. On myös suuri riski, että hääpäivänä energiatasosi ovat matalalla ja saatat kokea huimausta ja väsymystä.
Järkevä suhtautuminen ruokaan ja liikuntaan on kaiken A ja O, mikäli mielit sädehtiä hääpäivänäsi. Aloita ruokavalion suunnittelu useita kuukausia etukäteen. On tärkeä huomioida, että ruokavaliosta puhuttaessa on kyse yksilöllisistä tarpeista. Se, mikä sopii toisille, ei välttämättä sovi sinulle. Ankara totuus on, että meidän pitää kokeilemalla selvittää mikä juuri meille sopii parhaiten. Kokeile tekemällä pieniä muutoksia tämänhetkiseen ruokavalioosi. Lisää kuitujen määrää. Syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia. Vähennä sokeria. Vaihda tavalliset meijerituotteet vähälaktoosisiin. Vältä punaista lihaa. Syö kasvisruokaa. Syö säännöllisin väliajoin. Syö isompia annoksia. Syö pienempiä annoksia. Kyllä, listaa voi jatkaa loputtomiin ja huomaat eron vasta muutaman viikon kokeilun jälkeen. Mikä on tavoitteesi? Olla pirteämpi, iloisempi, vahvempi ja terveempi.
Kuten huomaat, on aikaa vievää löytää ruokavalio, joka on sinulle toimiva ja kestävä. Voit kuitenkin olla varma, että kaikki se aika ja työ joka oikean ruokavalion löytämiseen menee on kaiken vaivan väärti. Sen lisäksi, että sinusta olet pirteämpi, iloisempi, vahvempi ja kauniimpi, tulet myös säteilemään hääpäivänäsi.
Ruokavalion lisäksi puhumme liikunnasta. Samat asiat pätevät myös tällä alueella. Aloita lisäämällä fyysisiä aktiviteetteja elämääsi muutama kuukausi ennen häitä. Liikunta kehittää vartaloasi ja parantaa ryhtiäsi, joiden seurauksena morsiuspukukin istuu kauniimmin. Fyysinen aktiviteetti vapauttaa myös serotoniini-nimistä ainetta, joka on kehon oma hyvinvointi-hormooni. Lisäksi fyysinen aktiviteetti on paras lääke stressiin – kannattaa siis hääsuunnittelun alla merkata kalenteriin aikaa myös liikunnalle.
Löydä liikuntamuoto joka sytyttää, sinun pitää löytää jokin laji mistä pidät. Jokin laji, joka ei koskaan tunnu pakolta, vaan jota kohtaan tunnet intohimoa. Kyseessä voi olla voimaharjoittelu, se voi olla jalkapallo, se voi olla sunnuntaikävelyjä koiran kanssa tai potkunyrkkeily. Laji voi olla vaikka suunnistus, golf tai jopa pitkän matkan hiihto. Paras liikuntamuoto on nimittäin se, josta ”tulee tuloksia”. Ja se mistä tulee tuloksia on se josta sinä pidät ja jota teet mielelläsi ilman psyykkistä vastustusta, ja joka auttaa sinut elämäsi kuntoon hääpäiväsi alla.

Iho

Sen lisäksi, että pidät vartalostasi huolen, on myös tärkeä huolehtia ihosta. Suojaamalla, puhdistamalla ja kosteuttamalla pääset pitkälle. Hyvinvoiva iho on myös kauniin näköinen iho. Voit aloittaa päivittäiset kasvorutiinit muutaman viikon ennen häitä.

Osta puhdistusemulsio, joka sopii ihollesi ja pese kasvosi huolellisesti aamuin illoin. Voitele kasvosi jälkeenpäin kasvovoiteella. Investoi mielellään sekä päivä- että yövoiteeseen.
Suosittelemme tekemään kasvohoidon muutaman päivän ennen häitä. Puhdistavan hoidon avulla ihosi saa hohtoa ja sädehtii (älä kuitenkaan suunnittele kasvohoitoa liian lähelle hääpäivää, sillä ihosi saattaa punottaa muutaman päivän hoidon jälkeen). Nypi myös kulmakarvat muutama päivä ennen häitä.
Auringolta suojautuminen on tärkeä asia. Suojaa kasvosi (ja vartalosi) aurinkovoiteella päivinä ennen häitä, jotta vältät palamisriskin. Kesäkuukausina on hyvä käyttää aurinkovoiteita korkealla suojakertoimella sekä pysytellä varjossa. Lisäksi kannattaa suojata itsensä ilmavilla vaatteilla ja aurinkohatulla. 

Pitkällä näkymällä:
• Löydä sinulle sopiva ruokavalio
• Hanki fyysinen aktiviteetti elämääsi, valitse liikuntamuoto josta nautit
• Investoi sinulle sopiviin kasvonhoitotuotteisiin, ja hanki päivittäinen kasvojen hoitorutiini.
• Varaa itsellesi aika kasvohoitoon

Hääpäivänä:
• Syö runsas aamiainen
• Juo paljon vettä
• Kun meikki on tehy, käytä mielellään ”face spraytä” lisätäksesi kosteutta ja päästäksesi eroon puuterimaisesta lopputuloksesta
• Pidä laukussasi mukana kuivattuja hedelmiä/pähkinöitä, joita voit napostella tunteina ennen vihkitoimitusta

Lue lisää

Tutustu Global Bridal Houseen

Global Bridal House kattaa seuraavat tavaramerkit: Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: Randy Fenoli Bridal.

Evie Young esittelee ‘VISIONS OF HER’

Haluamme esitellä teille Evie Youngin vuoden 2023 kevätmalliston: ”Visions of Her”. Tämä designmallisto juhlistaa uniikkia, monipuolista ja upeaa morsianta hienossa…

Hääpukuliike Vieno – Häämuodin erikoisliike

Vieno on perustettu vuonna 2016 rakkaudesta häämuotiin ja palosta tarjota alan parasta palvelua.

Niinatar

Runebergin kadulta Helsingistä löydät Suomen suurimman ja palkituimman hääpukuliikkeen, Niinattaren.

Inspiraatiota morsiamen valintoihin

Tässä annamme vinkkejä kauniista vaihtoehdoista morsiamelle joka haluaa pukeutua eri tavalla!

Morsiuskampaus: Hiukset kiinni

Tässä artikkelissa keskitymme kampauksiin, jotka sopivat parhaiten käsillä olevaan sesonkiin.

Ole upeimmillasi hääpäivänä!

Hääpäivänäsi tahdot todellakin sisäisen säteilysi näkyvän myös ulkopuolelle. Tahdot morsiuspuvun istuvan kauniista, ihosi olevan persikansileä ja silmiesi loistavan onnesta ja…

Uusi hääpukuliike avattu Raumalla

Hääpukuliike Mariée on upea kivijalkaliike idyllisen Vanhan Rauman sydämessä Satakunnassa.

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Näin olet upeimmillasi hääpäivänä!

Vahvista kauniita piirteitäsi ja persoonallista tyyliäsi hääpäivän meikkivalinnoilla. Annamme muutamia tyylivarmoja vinkkejä ja neuvoja.

Vuoden 2022 trendit

Mitä trendejä kannattaa pitää silmällä vuotta 2022 ajatellen? Tässä artikkelissa opastamme sinut uusimpien häämekkotrendien pariin.

Häämeikki – Tee & Älä tee

Annamme muutamia listaamme tärkeimmät Tee & Älä tee -vinkit.

Hääkampausten peruskurssi

Mitkä ovat viimeisimmät trendit hääkampauksissa? Ja mitä tulisi miettiä konsultaatiotapaamiseen sekä kampauksen tekoon liittyen?

Haastattelu yksinoikeudella: Alessandra Rinaudo

Intohimona historia ja taustalla loistava renessanssituntemus – Pronoviaksen pääsuunnittelija Alessandra Rinaudo kertoo tuotemerkin uusimmasta mallistosta, joka esiteltiin Barcelona Bridal Fashion…

ZAZABELLA HELSINKI Hääsalonki

Helsingin hääsalongissamme jokainen tuntee olonsa prinsessaksi!

European Bridal Week – trendiraportti!

Matkustimme Saksan Essenissä järjestettävään European Bridal Week -tapahtumaan ja täytimme inspiraatiosäiliömme täyteen vuoden 2023 trendejä ja muotisuuntauksia.

Ukrainalainen häämerkki ompelee taisteluliivejä

Keskustelimme Uluyana Kyrychukin kanssa, joka toimii Milla Nova -häämerkin toimitusjohtajana.

Barcelona Bridal Fashion Week

Matkasimme Barcelonaan katsastaaksemme tulevan sesongin uusimmat trendit!

LILLY Morsiuspuvut – Rakkautta ilmassa

Aistikkaat morsiuspuvut modernille morsiamelle. Uudessa mallistossa kohtaavat romantiikka ja katumuoti kauniin hääpukuvalikoiman muodossa.

Morileen romanttiset hääpuvut

Anna meidän esitellä mallistot sinulle, jotta tiedät, mistä aloitat etsimään unelmiesi mekkoa…

1 häät, 2 morsiuspukua

Miksi tyytyisit hääpäivänäsi yhteen morsiuspukuun kun niitä voisi olla useampia? Annamme vinkkejä miten voit lähestyä asiaa jos sinun on vaikea…

Tahratonta

Vaikeasti puhdistettavia tahroja vaatteissa? Häät ja juhlat antaa parhaat puhdistusvinkit

Tuoreimmat catwalk -uutiset

Katso kuvat Englannissa järjestetyn Harrogate Bridal Show -tapahtuman muotinäytöksistä!

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Morsiuskampaus: Hiukset kiinni

Tässä artikkelissa keskitymme kampauksiin, jotka sopivat parhaiten käsillä olevaan sesonkiin.

Lue Lisää

Ole upeimmillasi hääpäivänä!

Hääpäivänäsi tahdot todellakin sisäisen säteilysi näkyvän myös ulkopuolelle. Tahdot morsiuspuvun istuvan kauniista, ihosi olevan persikansileä ja silmiesi loistavan onnesta ja…

Lue Lisää

Näin olet upeimmillasi hääpäivänä!

Vahvista kauniita piirteitäsi ja persoonallista tyyliäsi hääpäivän meikkivalinnoilla. Annamme muutamia tyylivarmoja vinkkejä ja neuvoja.

Lue Lisää

Häämeikki – Tee & Älä tee

Annamme muutamia listaamme tärkeimmät Tee & Älä tee -vinkit.

Lue Lisää

Hääkampausten peruskurssi

Mitkä ovat viimeisimmät trendit hääkampauksissa? Ja mitä tulisi miettiä konsultaatiotapaamiseen sekä kampauksen tekoon liittyen?

Lue Lisää

Hehkua hääpäivään

Hehkua hääpäivään Kukapa ei haluaisi hehkua kauniisti hääpäivänään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin?

Lue Lisää

Hääkampaukset – trendit

Ylhäällä, alhaalla, kiharoilla vai kukilla? Kasvojesi malli sekä se, miten sinulla on tapana pitää hiuksiasi arkena antavat osviittaa siihen, millainen…

Lue Lisää

Ole upeimmillasi hääpäivänä!

Hääpäivänäsi tahdot todellakin sisäisen säteilysi näkyvän myös ulkopuolelle. Tahdot morsiuspuvun istuvan kauniista, ihosi olevan persikansileä ja silmiesi loistavan onnesta ja…

Lue Lisää

Asiantuntijan ihonhoitovinkit

Haluatko ihosi säteilevän hääpäivänäsi? Vierailimme kauneusalan asiantuntijan luona kysymässä neuvoja ja vinkkejä ihonhoitoon hääpäivän alla.

Lue Lisää

Hääkampaus kasvojen muodon mukaan

Hääkampauksen valinta voi olla yhtä tärkeää kuin mekon, asusteiden ja meikin valintakin. Morsiusmekkosi tulee korostaa vartalosi muotoja ja kampauksesi tulee…

Lue Lisää