Minkälainen morsian olet?

Häämuodin sisällä on useita trendejä, mutta loppujen lopuksi jokaisen morsiamen oma persoonallisuus loistaa trendejäkin kirkkaammin. Kerromme tässä muutamista vuoden 2019 suurimmista trendeistä ja kysymys kuuluu; minkälainen morsian sinä olet?

Teksti: Anna Storm 

Glamorous Bride

Glamour-tyyli kasvattaa suosiotaan Pohjoismaissa. Nykyajan morsiamet ovat aikaisempaa uskaliaampia ja haluavat kantaa yllään joukosta erottuvia luomuksia. Kimaltavia kiviä, suurikuvioista pitsiä ja eksklusiivisia kankaita sisältävä glamour-tyyli sopii morsiamelle, joka haluaa olla huomion keskipisteenä hääpäivänään.

Espanjalainen Pronovias esittelee vartalonmyötäisiä satiini- ja pitsiluomuksia, jotka sensuellisti syleilevät vartaloa. Tässä mallistossa on kiinnitetty huomioita erityisesti mekkojen laskeutuvuuteen ja pääntien leikkauksiin. Myös Sophia Tollin mekot korostavat naisellisia muotoja. Heidän pitsein ja kimaltavin paljetein koristellut luomukset toimivat ihastuttavina katseenvangitsijoina.

Morsian, joka valitsee glamour-tyylisen mekon, menee usein naimisiin juhlallisesti kirkossa ja järjestää hääjuhlan linnassa tai hienossa kartanossa. Koko tilaisuus huokuu eksklusiivisuutta – aivan kuten hänen mekkonsakin. Glamour-henkisiä mekkoja nähdään useissa eri värisävyissä, muun muassa Demetrios tarjoaa useita uusia luomuksia trendikkäässä blush-värissä.

Sophia Tolli

Pronovias

Allure Bridal

By Malina

Lillian West

Nature Bride

Toinen jo pitkään suosiossa ollut ja uuden muodon vuonna 2018 saava trendi on luonnollinen ja boheemi tyyli. Tämä trendisuunta sisältää väljästi istuvia pitkähihaisia mekkoja sekä hieman hiotumpia luomuksia, joiden yksityiskohtiin ja istuvuuteen on kiinnitetty enemmän huomiota.

Amerikkalainen Allure Bridal -merkki esitteli vastikään uuden luontoinspiroituneen mallistonsa. Upeissa Grand Canyonin maisemissa otetut kuvat kielivät maanläheisestä tyylistä sekä rennosta ja vapaasta tunnelmasta. Tämän malliston mekot sisältävät paljon pitsiyksityiskohtia, leveitä hihoja ja kauniita laahuksia. Pohjoismainen By Malina -merkki on myös ammentanut tätä tyyliä ja heidän uusimmassa mallistossaan näemmekin sekoituksen pitsejä, volankeja sekä suosittua off-shoulder-mallia. Erilaisten pitsien hyödyntäminen näyttää olevan keskiössä tämän tyylisten mekkojen valmistuksessa, ainakin mitä tulee isoimpiin merkkeihin. Näemme muun muassa Ladybirdin ja Lillian Westin mallistoissa paljon upeita pitsiyksityiskohtia ja huomaamme, että varsinkin mekkojen selkäosiin on kiinnitetty erityisen paljon huomiota.

Tämän tyyliset mekot sopivat rennolle ja luonnolliselle morsiamelle, joka käyttää arjessa mieluiten väljästi istuvia vaatteita sekä värikkäitä asusteita.

 

20’s Bride

Luulitko Great Gatsby -aikakauden olevan jo ohi? Väärin! Suurin osa isoista merkeistä lanseeraa tulevalle sesongille 1920-luvun eksklusiivisen aikakauden inspiroimia häämekkoja. Näitä mekkoja yhdistävät upeat koristelut, kuten kimaltavat kivet, helmet ja höyhenet. Tätä tyyliä toteuttavat morsiamet peittävät usein käsivartensa hääpäivänä, joko pitkähihaisella häämekolla tai ajanmukaisilla pitkillä käsineillä.

Eliza Jane Howell on tämän tyylin johtavia merkkejä ja heidän uusimmassa mallistossaan nähdään paljon vartalonmyötäisiä, raskaasti laskeutuvia sekä höyhenin koristeltuja mekkoja. Suurmyyjä Justin Alexander Signature on myös ottanut tyylistä kiinni ja tarjoaa mallistossaan useita mekkoja, joita koristavat kimaltavat kivirivit. Jos haluat olla viimeisen päälle tyylin mukainen, kannattaa sinun tehdä niin kuin Sottero&Midgley ja hankkia paljon helmikaulakoruja ja kauniita hiuskoruja kampaustasi varten.

Tämä tyyli sopii morsiamelle, joka haluaa teemahäät ja toivoo juhliinsa eksklusiivista ja mystistä tunnelmaa.

Justin Alexander

Eliza Jane Howell

Sottero & Midgley

Inbal Dror

Morilee

Justin Alexander Signature

Fashion Bride

Seuraatko orjallisesti uusimpia muotialan trendejä ja haluat jatkuvasti kokeilla uusia asioita ja tapoja ilmaista itseäsi? Tässä tapauksessa sinun ei kannata myöskään himmailla hääpäivänäsi, vaan ilmaista itseäsi entistä voimakkaammin. Muotitietoiselle morsiamelle on tarjolla runsaasti eri vaihtoehtoja, joista valita.

Inbal Drorin viimeisimmässä muotinäytöksessä näimme paljon läpikuultavia kankaita, korkeita kauluksia ja pitkiä halkioita. Suurmyyjä MoriLee by Madeline Gardner -merkki lanseeraa myös useita kauniita korsetteja, joiden avulla luodaan upeita siluetteja ja jotka toimivat kauniina katseenvangitsijoina. Tämän tyylin omaavat morsiamet eivät pelkää yhdistellä erilaisia elementtejä ja luovat mielellään oman persoonallisen tyylin. Tässä esimerkki Justin Alexander Signaturelta, jossa runsas monikerroksellinen hameosa on yhdistetty vartalonmyötäiseen barokkipitsin koristeltuun yläosaan.

Tee hääpäivästäsi oma catwalkisi ja tarjoa vieraillesi näkymä tämän hetken häämuotiin.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top