Say I do

kosinta

Muutamia vinkkejä sinulle, joka aiot kosia rakkaallesi!

Teksti Anna Storm Kuvat AdobeStock.com

  • Kirjoita makuhuoneen kattoon pimeässä hohtavalla maalilla teksti: ”Menisitkö kanssani naimisiin?” Käperry sitten sänkyyn rakkaasi kanssa, sammuta valot ja odota reaktiota.
  • Vie rakkaasi ravintolaan ja kysy tarjoilijalta ”päivän erikoista”. Tarjoilijan tullessa takaisin tämä tuo rakkaallesi sinun ennalta toimittamasi ruokalistan, jonka yhdellä sivulla lukee tärkeä kysymyksesi.
  • Suunnittele kahdenkeskinen romanttinen viikonloppureissu. Kun olette lentokoneessa 10.000 metrin korkeudessa, tee kuulutus (lentokoneen henkilökunnan luvalla tietenkin) ja esitä kysymyksesi rakkaallesi.
  • Valitse nähtävyys tai kaunis paikka, kuten Eiffel -torni, kaunis puisto, Colosseum tai joku teille merkityksekäs paikka. Kun olette paikan päällä, pyydä jota kuta ottamaan teistä kuva. Sen sijaan, että poseeraisit kameralle, polvistukin rakkaasi eteen.
  • Nouse hissukseen aikaisin aamulla ja yllätä kumppanisi tuomalla sänkyyn samppanjaa, mansikoita ja ilmapalloja.
  • Pyydä paikallista kondiittoria leipomaan kakku, johon on kuorrutettu kysymys ”Menisitkö kanssani naimisiin?”. Pyydä kondiittoria asettamaan kakku näyteikkunaan ja lähde sen jälkeen rakkaasi kanssa ”ikkunashoppailemaan”. Voitte sitten onnistuneen kosinnan jälkeen ostaa kakun mukaanne ja juhlistaa tilaisuutta kotona.
  • Täytä piknik -kori rakkaasi rakastamilla herkuilla ja lähtekää ihanalle piknikille kauniiseen paikkaan. Korissa on tietenkin kaikkien herkkujen lisäksi piilotettuna rasia sormuksineen.
  • Vuokratkaa Vespat tai polkupyörät ja tutustukaa uuteen kaupunkiin rakkaasi kanssa ollessanne lomamatkalla. Kun olette lähdössä ajelemaan, aseta sormus rakkaasi kypärään ja ojenna se hänelle ja pyydä häntä laittamaan se päähänsä, sillä ”safety first”. Tämän jälkeen voitte lähteä romanttiselle seikkailuretkelle yhdessä.

Lue lisää

Häävieraiden Budjetti

Häävieraat ovat valmiita käyttämään häihin keskimäärin 266 euroa – tätä vieraat odottavat häiltä

Hääbingo

Hääbingo on hauska leikki tunnelman keventämiseen ja tutustumiseen.

Hääaterian grand finale: Hääkakku!

Kun hääateria on viimeistelty, on jäljellä aterian pääkohta: Hääkakku. Mutta miltä sen tulee näyttää? Mitä makuja siihen tulee, ja mitä…

Taianomaiset talvihäät

Seuraavassa muutama vinkki kuinka toteutat täydelliset talvihäät.

TESTI: Mikä hääteema sopii sinulle parhaiten?

Etkä tiedä, minkä hääteeman valitsisit? Tee tämä testi ja löydä persoonallisuuttasi parhaiten kuvaava teema.

Emma & Henri

Konsertti-ilta venyi yön pikkutunneille asti, ja tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme jo pitkään. Aloimme seurustella, ja keväällä 2020 menimme yhteisestä…

8 hauskaa leikkiä vieraille odotuksen ajaksi

Jotta vieraat eivät pitkästyisi tai joutuisi odottamaan liian kauaa, voi olla mukava ajatus valmistella heille muutamia hauskoja leikkejä.

Oona ja Kristan

Kolmen vuoden odotuksen jälkeen sanoimme vihdoin toisillemme tahdon.

Tanja & Jaakko

Koska Hirvihaaran Kartano on niin loistokas ja upea halusimme myös teemalta samaa. Juhliemme teemaksi valikoituikin ihana vintage.

Hauskoja juttuja juhlaan

Tähän artikkeliin olemme koonneet muutamia hienoja juttuja, jotka ovat sekä koristeellisia, että viihdyttäviä elementtejä hääjuhlassa!

Trash the dress

Toimittajamme nousi wakeboardin päälle ja testasi ”trash the dress” -trendiä.

Michelin-ravintolat Pohjoismaissa

Michelin-oppaan tarkastajat ovat matkustaneet jälleen kuluneen vuoden aikana kaikissa viidessä maassa, jotka ovat mukana Michelin-oppaan pohjoismaisessa versiossa: Tanska, Suomi, Islanti,…

Vieraslista: Kenet kutsut häihisi?

Onko pakko kutsua 70-vuotias Olga-täti vai riittääkö läheisimmät perheenjäsenet? Nyt on aika päättää vieraslistasta!

20 parasta kappaletta häävalssiksi

Ettekö ole vielä päättäneet häätanssinne musiikkia? Älä huoli, sillä olemme löytäneet suosikkikappaleemme kautta aikojen.

Häät Toscanassa!

Linda ja Björn sanoivat toisilleen ’tahdon’ Toscanan auringon alla ja tässä artikkelissa esittelemme hääpäivän kauniit kuvat!

Häät eri kulttuureissa – Hindulaisuus

Eri kulttuurien kohdatessa saavat hääperinteetkin uusia piirteitä ja muuntuvat. Oletko saanut kutsun häihin, jotka järjestää eri kulttuurin tai uskonnollisen taustan…

Vegaaninen häämenu

Vegaaninen menu on täynnä väriä ja mielikuvitusta. Tässä 12 vinkkiä inspiroivaan, vegaanikeittiön häätarjoiluun.

Tuletko puolisokseni? 23 eri tapaa kosia

Oletko yksi heistä, joka ei vielä ole esittänyt suurta kysymystä? Tässä tarjoamme sinulle muutamia ideoita kosintaa varten.

Sosiaalinen media ja kuvien jakaminen

Sosiaalisen median käyttö häiden yhteydessä voi olla haastavaa vieraille. Saako puhelinta käyttää juhlan aikana? Saako kuvia julkaista ennen hääparia tai…

Talvihäät – kaikki mitä haluat tietää

Haaveiletko valkoisista talvihäistä, joissa luonto on keskiössä? Tässä tulee kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

Viehättäviä ja ihania hääsäveliä

Monelle vastanaineelle hääjuhlan musiikki on erittäin tärkeää, mutta kannattaako sijoittaa elävään musiikkiin vai luoda soittolistat itse?

Ikuistakaa suuri päivänne liikkuvalla kuvalla

Hääpäivän ikuistamisesta liikkuvaksi kuvaksi tulee koko ajan suositumpaa ja se on loistava muisto suuresta päivästä.

Haluatko mennä naimisiin kanssani?

Kaipaatko inspiraatiota eri kosintatapoihin?

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Lähtölaskenta jouluun on alkanut. Juhlapyhiä odottaessa voit kääriytyä vilttiin ja katsoa nämä seuraavat yhdeksän jouluelokuvaa oikean tunnelman luomiseksi.