9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Lähtölaskenta jouluun on alkanut. Juhlapyhiä odottaessa voit kääriytyä vilttiin ja katsoa nämä seuraavat yhdeksän jouluelokuvaa oikean tunnelman luomiseksi.

Teksti: Kristin Hassellind Kuvat: Pexels.com

Monille joulutunnelma syntyy romanttisten jouluelokuvien katselusta puolison tai nelijalkaisen ystävän seurassa. Ihanan ja tunnelmallisen joulunodotuksen resepti on pukeutua jouluiseen pyjamaan, tehdä kupillinen kermavaahdolla koristeltua kuumaa kaakaota, sytyttää kynttilöitä, kuunnella ulkona myrskyävää talvisäätä ja televisiossa pyörii romanttinen jouluelokuva, joka tarjoaa ihania tunteita ja iloa.

  1. Love Actually

Todellinen klassikko, joka sopii kaikille. Tässä elokuvassa seurataan useaa rakkaustarinaa hektisen joulukuukauden aikana Lontoossa. Kaikki päähenkilöt yrittävät selviytyä elämän haasteista ja rakkauspulmista jouluaattoa edeltävinä viikkoina. Tarinat punoutuvat yhteen taitavasti ja saat taatusti kokea sekä ilon että liikutuksen hetkiä. Lova Actuallyn näyttelijäkastiin kuuluu paljon tunnettuja brittiläisiä näyttelijöitä, kuten Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson, Keira Knightley ja Bill Nighty. 

  1. The Holiday

Tämä on yksi henkilökohtaisista suosikeista, jonka ihana tunnelma kantaa aivan alusta loppuun saakka. Pääosissa ovat Kate Winslet ja Cameron Diaz. Diaz esittää urakeskeistä bisnesnaista Los Angelesista ja Winsletin hahmo puolestaan on brittiläinen maalaismimmi Englannin Surreystä. Naiset tapaavat netissä ja päättävät vaihtaa koteja joulun ajaksi ja parannella särkyneitä sydämiään kokeilemalla jotain aivan uutta. Tämä on romanttisen komedian helmi, joka sopii täydellisesti jouluun!

  1. Bridget Jones – elämäni sinkkuna

Myös tämä elokuva on klassikko täynnä rakkautta ja huumoria. Renée Zellweger esittää Bridget Jonesia, joka haluaa parantaa tapojaan ja kehittää itseään uuden vuoden lähestyessä. Hän kirjoittaa edityksestään päiväkirjaa. Suunnitelmia kuitenkin sotkee romantiikka, kun hän huomaa elämäänsä astuneen kaksi suuria tunteita herättävää, keskenään hyvin erilaista miestä. Elokuva on täynnä hauskoja hetkiä, jonka keskiössä nolojen tilanteiden kuningatar Bridget seikkailee.

  1. Holiday Affair

Pidätkö vanhoista mustavalkoisista elokuvista? Tämä vuoden 1949 elokuva on pakko nähdä mikäli pidät vanhemmista romanttisista komedioista. Elokuva kertoo charmikkaasta veteraanista, joka työskentelee jouluapuna myyntiliikkeessä Manhattanilla sekä kilpailevassa yrityksessä työskentelevästä kauniista yksinhuoltajaäidistä. Mies saa naisen kiinni huijauksesta jouluostosten teossa, mutta kun hän saa kuulla tämän olevan yksinhuoltaja ja leski, päättää hän olla ilmoittamatta asiasta ja jopa palauttaa rahat takaisin tämän tekemistä ostoksista. Tämä maksaa miehelle tämän työn. Hän kutsuu naisen myöhemmin kanssaan lounaalle, mutta saa kuulla tämän suunnittelevan naimisiinmenoa kiltin, mutta pitkästyttävän miehen kanssa. Mikä naisen lopullinen valinta tulee olemaan?

  1. New Years Eve

Tämä elokuva etenee samoin kuin Love Actually. Useampi juoni punoutuu yhteen, mutta tämä elokuva sijoittuu New Yorkiin ja tapahtuma-ajankohtana on uuden vuoden aatto. New Yorkissa kaikki on mahdollista ja monenlaiset ihmiset voivat kohdata erilaisissa tilanteissa. Elokuva tarjoaa romanttisia kohtaamisia, tuoreita tuttavuuksia, uusia mahdollisuuksia, dilemmoja ja haasteita. Elokuva on kunnianosoitus rakkaudelle, toiveille, anteeksiannolle, uusille mahdollisuuksille ja uusille aluille. Aivan kuten Love Actuallyssä, on tässäkin elokuvassa paljon tunnettuja näyttelijöitä. Mukana on muun muassa Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker, Bon Jovi, Halle Berry, Hilary Swank, Ludacris, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Zac Efron.

  1. Jouluprinssi

Toimittaja lentää maahan nimeltä Aldovia saadakseen sisäpiiritietoa prinssistä, josta on pian tuleva maan uusi kuningas. Ajan kuluessa toimittaja huomaa saattaneensa löytää elämänsä rakkauden. Elokuva löytyy Netflixistä ja mikäli tämä pari kiinnostaa enemmänkin, voit katsoa elokuvan kaksi jatko-osaa ja viettää tunnelmallisen viikonlopun kotisohvalla.

  1. Christmas With You

Poptähti haluaa hidastaa tempoa ja vahvistaa suhdettaan faneihinsa. Hän päättää toteuttaa yhden faninsa pitkäaikaisen joulutoiveen ja tavata hänet. Poptähti päätyy kirjoittamaan kappaleen yhdessä fanitytön isän kanssa, joka toimii musiikkiopettajana. Ei ole mikään suuri yllätys, että nämä kaksi löytävät yhteisen sävelen. Elokuva julkaistiin pari viikkoa sitten ja se löytyy Netflixistä. 

  1. A California Christmas

Me ihastuimme kertaiskusta tähän elokuvaan sen tulessa Netflixiin vuonna 2020. Elokuva kertoo sanfransiskolaisesta rikkaan miehen pojasta, jonka asunnonvälittäjä äiti lähettää tämän ostamaan palan maata ja talon jouluaaton alla. Maanomistaja on nuori vahvatahtoinen nainen, joka kieltäytyy myymästä tilaa, vaikka hänen äitinsä sairastaa syöpää ja heillä on suuret velat. Rikasta poikaa luullaan tämän saapuessa uudeksi rengiksi, Mannyksi, ja poika käyttää tätä väärinymmärystä hyväkseen. Ajan kuluessa nämä kaksi päähenkilöä kuitenkin huomaavat rakastuneensa toisiinsa. Mitä myyntihommille nyt tapahtuu? 

  1. Kaunotar ja Hirviö – Lumottu joulu

Rakastatko Disney elokuvia? Kaunotar ja Hirviö – Lumottu joulu on jatko-osa vuoden 1991 Kaunotar ja Hirviö elokuvalle. On aika juhlia joulua linnassa ja koko kylä on osallistumassa juhlaan vuosi kirouksen murtumisen jälkeen. Prinssi ei pidä joulusta, sillä juuri noihin aikoihin hänet muutettiin hirviön muotoon. Urku ei koskaan halunnut olla ihminen ja päättää kirouksen purkamisen kostoksi tuhota rakkausparin välit saattaen prinssin raivon valtaan. Belle päättää järjestää joulujuhlat prinssin mielipiteistä välittämättä. Bellen järjestäessä kuusipuuta juhlaan, saa urku prinssin uskomaan, että Belle on jättämässä hänet ja karkaamassa tiehensä. Prinssi raivostuu, tuhoaa koristeet ja lopulta Belle heitetään vankityrmään. Löytävätkö rakastavaiset enää toistensa luo?

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Valitse yksi tai useampi elokuva näistä yhdeksästä ja nauti joulun ajasta rakkaimpiesi kanssa. Nauttikaa ja pitäkää toisistanne huolta.

Lue lisää

Bridgertonin morsiuspuvut

Bridgerton-sarjan romanttiset häät ovat inspiroineet todellisen morsiuskokoelman.

Vuoden 2025 häämuoti

Miltä näyttää tulevaisuuden häämuoti? Osallistuimme European Bridal Week -messuille ja saimme tutustua uusiin mallistoihin, joita esittelivät häämerkit kautta maailman.

Trendejä catwalkilta

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä trendeistä, joista Bridal Week -tapahtumaan osallistuneet saivat esimakua ja joita tulemme taatusti näkemään lisää vuoden…

80-luku on tullut takaisin!

Tässä listaamme 80-luvun 8 suurta trendiä, jotka nyt tulevat takaisin nykypäivän hääpuvuissa.

Mitä sinulla on morsiuslaukussasi?

Useimmat valitsevat hääpäiväkseen pienen morsiuslaukun, jossa on joitain päivän aikana tarvittavia esineitä. Mutta mitä asioita morsiuslaukussa pitäisi olla?

Tapaa uusi bloggaajamme!

Tervetuloa uusi bloggaajamme: Melissa! Pääset tästedes seuraamaan hänen blogiaan kotisivuillamme ja some-kanavillamme!

Haluatko morsiushunnun?

Morsiushuntu voi olla kaunis ja ainutlaatuinen yksityiskohta hääpuvussasi. Se voi olla joko pitkä tai lyhyt, koristeilla tai ilman.

Vaihtoehtoinen ”twist” hääpuvussa

Tämän päivän modernissa maailmassa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit valita hääpäiväsi asuksi.

LILLYn häämuoti vuodelle 2024

Tutustu LILLYn uuteen vuoden 2024 häämallistoon. Sano ’tahdon’ rakkaudelle ja romanttisten hääjuhlien morsiustyyleille!

10 vinkkiä kivuttomaan hääpuvun ostoprosessiin

Jotta välttyisit kaikilta ostosmokilta, esittelemme tässä Zazabella-hääpukujen myyntiammattilaisten 10 vinkkiä kivuttomaan hääpuvun ostoprosessiin.

Kauniit kynnet hääpäivään

Ranskalainen manikyyri, liukuvärjäys vai lempivärillä lakatut kynnet? Huolitellut ja kauniit kädet ovat hyvinvoivat ja näyttävät upealta hääkuvissa. Muista huoltaa kyntesi…

Unelmoi hääpuvusta kreivittären aikaan

Me Valkoisessa Kreivittäressä palvelemme sinua lämpimällä ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella.

Klassiset kellot miehille ja naisille

Ajaton, klassinen kello on täydellinen lahja sekä naisille että miehille. Tässä meidän suosikkeja!

Millainen pääntie sopii sinulle parhaiten?

Aivan, kuten hääpuvunkin muoto, voi valitsemasi pääntie vaikuttaa siihen, miltä vartalosi puvussa näyttää.

Mikä Spice Girls –morsian sinä olet?

90-luvun inspiroima muoti spagettiolkaimineen, olkatoppauksineen ja neliönmallisine kaula-aukkoineen antoi meille hullun idean. Kokosimme viisi tyyliä ikonisen 90-luvun pop-yhtyeen, Spice Girlsin…

Trash the dress

Toimittajamme nousi wakeboardin päälle ja testasi ”trash the dress” -trendiä.

Kukoistava kokoelma Ronald Joycelta

Ronald Joycen uusi Botanical -mallisto sisältää elementtejä luonnonympäristöstä ja värikkäistä kukista.

Kaasot

Kaasot ovat tärkeä osa hääseuruetta ja hääpäivää. Tässä esittelemme teille muutaman sivullisen inspiraatiota suosituista hääteemoista, joita voitte hyödyntää hääseurueessanne.

Upeita häähetkiä ÉLYSÉEn kanssa

Etsitkö täydellistä mekkoa? Enää ei tarvitse etsiä! ÉLYSÉEn vuoden 2023 mallisto on tehty sinua varten!

Trendit – morsiuspuvut

Tässä ovat trendit, jotka tulet näkemään vuonna 2023.

Näe trendikatsaus European Bridal Week -messuilta!

Olemme saaneet nauttia uusista trendeistä, upeasta muodista ja ihanasta juhlatunnelmasta yhdessä vuoden hienoimmista hääalan tapahtumista.

Morsiuspuvun historia

Olemme tarkastelleet morsiuspuvun historiaa yli sadan vuoden ajalta ja löytäneet ajankohtaisia tulkintoja menneistä trendeistä!

Kimalletta ja korkeita halkioita

Enzoanin vuoden 2023 mallisto sisältää 3 katseenvangitsevaa helmikoristeista mekkoa – modernin morsiamen unelma.

Täyden palvelun hääpukuliike

Zazabellan päämyymälässä Kaarinassa löydämme ratkaisut kaikille, olivat hääsi sitten kuukauden tai vuoden päästä, tai vaikka jo ensi viikonloppuna.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Hauskoja juttuja juhlaan

Tähän artikkeliin olemme koonneet muutamia hienoja juttuja, jotka ovat sekä koristeellisia, että viihdyttäviä elementtejä hääjuhlassa!

Lue Lisää

Haluatko mennä naimisiin kanssani?

Kaipaatko inspiraatiota eri kosintatapoihin?

Lue Lisää

20 romanttista talvitreffi-ideaa sinulle ja puolisollesi

Etkö vielä tiedä mitä tekisit rakkaasi kanssa jouluvapaiden aikana?

Lue Lisää

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Lähtölaskenta jouluun on alkanut. Juhlapyhiä odottaessa voit kääriytyä vilttiin ja katsoa nämä seuraavat yhdeksän jouluelokuvaa oikean tunnelman luomiseksi.

Lue Lisää

9 vinkkiä kuinka pitää huolta rakkaudestanne

Riippumatta siitä, oletteko olleet kumppanisi kanssa yhdessä vuoden vai kymmenen, pitää rakkautta ylläpitää ja huoltaa. Lue vinkkimme kuinka pidätte rakkautta…

Lue Lisää

Tavallisimmat häihin liittyvät tilaisuudet

Itse vihkimisen, seurustelun ja hääjuhlan sisältävän päivän lisäksi on olemassa useita häihin liittyviä järjestelyjä joista tässä käymme läpi tavallisimmat.

Lue Lisää

Näin pandemia on muuttanut hääperinteitä

Vaikka toivommekin ettei pandemiaa olisi koskaan tullut, sillä on myös ollut joitain myönteisiä vaikutuksia.

Lue Lisää

Tahdon, tahdon ja vielä kerran tahdon

Amerikasta Suomeen kantautunut seremonia on meille vielä kovin tuntematon, mutta mitä mainioin tapa juhlia asioista ihaninta, eli rakkautta.

Lue Lisää

Häiden vuosipäivät

Häiden vuosipäiviä juhlistetaan muistellaksemme miksi menimme naimisiin. Tämä on erityinen päivä, jonka voimme omistaa toisillemme ja hieno tilaisuus osoittaa rakkauttamme.

Lue Lisää

Vankkoja neuvoja pitkään avioliittoon

Olet vihdoinkin löytänyt kumppanin, jollaisesta olet aina haaveillut. Pian on hääpäiväsi ollut ja mennyt, mutta mietit sitä, miten saat tämän…

Lue Lisää