9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Lähtölaskenta jouluun on alkanut. Juhlapyhiä odottaessa voit kääriytyä vilttiin ja katsoa nämä seuraavat yhdeksän jouluelokuvaa oikean tunnelman luomiseksi.

Teksti: Kristin Hassellind Kuvat: Pexels.com

Monille joulutunnelma syntyy romanttisten jouluelokuvien katselusta puolison tai nelijalkaisen ystävän seurassa. Ihanan ja tunnelmallisen joulunodotuksen resepti on pukeutua jouluiseen pyjamaan, tehdä kupillinen kermavaahdolla koristeltua kuumaa kaakaota, sytyttää kynttilöitä, kuunnella ulkona myrskyävää talvisäätä ja televisiossa pyörii romanttinen jouluelokuva, joka tarjoaa ihania tunteita ja iloa.

  1. Love Actually

Todellinen klassikko, joka sopii kaikille. Tässä elokuvassa seurataan useaa rakkaustarinaa hektisen joulukuukauden aikana Lontoossa. Kaikki päähenkilöt yrittävät selviytyä elämän haasteista ja rakkauspulmista jouluaattoa edeltävinä viikkoina. Tarinat punoutuvat yhteen taitavasti ja saat taatusti kokea sekä ilon että liikutuksen hetkiä. Lova Actuallyn näyttelijäkastiin kuuluu paljon tunnettuja brittiläisiä näyttelijöitä, kuten Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson, Keira Knightley ja Bill Nighty. 

  1. The Holiday

Tämä on yksi henkilökohtaisista suosikeista, jonka ihana tunnelma kantaa aivan alusta loppuun saakka. Pääosissa ovat Kate Winslet ja Cameron Diaz. Diaz esittää urakeskeistä bisnesnaista Los Angelesista ja Winsletin hahmo puolestaan on brittiläinen maalaismimmi Englannin Surreystä. Naiset tapaavat netissä ja päättävät vaihtaa koteja joulun ajaksi ja parannella särkyneitä sydämiään kokeilemalla jotain aivan uutta. Tämä on romanttisen komedian helmi, joka sopii täydellisesti jouluun!

  1. Bridget Jones – elämäni sinkkuna

Myös tämä elokuva on klassikko täynnä rakkautta ja huumoria. Renée Zellweger esittää Bridget Jonesia, joka haluaa parantaa tapojaan ja kehittää itseään uuden vuoden lähestyessä. Hän kirjoittaa edityksestään päiväkirjaa. Suunnitelmia kuitenkin sotkee romantiikka, kun hän huomaa elämäänsä astuneen kaksi suuria tunteita herättävää, keskenään hyvin erilaista miestä. Elokuva on täynnä hauskoja hetkiä, jonka keskiössä nolojen tilanteiden kuningatar Bridget seikkailee.

  1. Holiday Affair

Pidätkö vanhoista mustavalkoisista elokuvista? Tämä vuoden 1949 elokuva on pakko nähdä mikäli pidät vanhemmista romanttisista komedioista. Elokuva kertoo charmikkaasta veteraanista, joka työskentelee jouluapuna myyntiliikkeessä Manhattanilla sekä kilpailevassa yrityksessä työskentelevästä kauniista yksinhuoltajaäidistä. Mies saa naisen kiinni huijauksesta jouluostosten teossa, mutta kun hän saa kuulla tämän olevan yksinhuoltaja ja leski, päättää hän olla ilmoittamatta asiasta ja jopa palauttaa rahat takaisin tämän tekemistä ostoksista. Tämä maksaa miehelle tämän työn. Hän kutsuu naisen myöhemmin kanssaan lounaalle, mutta saa kuulla tämän suunnittelevan naimisiinmenoa kiltin, mutta pitkästyttävän miehen kanssa. Mikä naisen lopullinen valinta tulee olemaan?

  1. New Years Eve

Tämä elokuva etenee samoin kuin Love Actually. Useampi juoni punoutuu yhteen, mutta tämä elokuva sijoittuu New Yorkiin ja tapahtuma-ajankohtana on uuden vuoden aatto. New Yorkissa kaikki on mahdollista ja monenlaiset ihmiset voivat kohdata erilaisissa tilanteissa. Elokuva tarjoaa romanttisia kohtaamisia, tuoreita tuttavuuksia, uusia mahdollisuuksia, dilemmoja ja haasteita. Elokuva on kunnianosoitus rakkaudelle, toiveille, anteeksiannolle, uusille mahdollisuuksille ja uusille aluille. Aivan kuten Love Actuallyssä, on tässäkin elokuvassa paljon tunnettuja näyttelijöitä. Mukana on muun muassa Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker, Bon Jovi, Halle Berry, Hilary Swank, Ludacris, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Zac Efron.

  1. Jouluprinssi

Toimittaja lentää maahan nimeltä Aldovia saadakseen sisäpiiritietoa prinssistä, josta on pian tuleva maan uusi kuningas. Ajan kuluessa toimittaja huomaa saattaneensa löytää elämänsä rakkauden. Elokuva löytyy Netflixistä ja mikäli tämä pari kiinnostaa enemmänkin, voit katsoa elokuvan kaksi jatko-osaa ja viettää tunnelmallisen viikonlopun kotisohvalla.

  1. Christmas With You

Poptähti haluaa hidastaa tempoa ja vahvistaa suhdettaan faneihinsa. Hän päättää toteuttaa yhden faninsa pitkäaikaisen joulutoiveen ja tavata hänet. Poptähti päätyy kirjoittamaan kappaleen yhdessä fanitytön isän kanssa, joka toimii musiikkiopettajana. Ei ole mikään suuri yllätys, että nämä kaksi löytävät yhteisen sävelen. Elokuva julkaistiin pari viikkoa sitten ja se löytyy Netflixistä. 

  1. A California Christmas

Me ihastuimme kertaiskusta tähän elokuvaan sen tulessa Netflixiin vuonna 2020. Elokuva kertoo sanfransiskolaisesta rikkaan miehen pojasta, jonka asunnonvälittäjä äiti lähettää tämän ostamaan palan maata ja talon jouluaaton alla. Maanomistaja on nuori vahvatahtoinen nainen, joka kieltäytyy myymästä tilaa, vaikka hänen äitinsä sairastaa syöpää ja heillä on suuret velat. Rikasta poikaa luullaan tämän saapuessa uudeksi rengiksi, Mannyksi, ja poika käyttää tätä väärinymmärystä hyväkseen. Ajan kuluessa nämä kaksi päähenkilöä kuitenkin huomaavat rakastuneensa toisiinsa. Mitä myyntihommille nyt tapahtuu? 

  1. Kaunotar ja Hirviö – Lumottu joulu

Rakastatko Disney elokuvia? Kaunotar ja Hirviö – Lumottu joulu on jatko-osa vuoden 1991 Kaunotar ja Hirviö elokuvalle. On aika juhlia joulua linnassa ja koko kylä on osallistumassa juhlaan vuosi kirouksen murtumisen jälkeen. Prinssi ei pidä joulusta, sillä juuri noihin aikoihin hänet muutettiin hirviön muotoon. Urku ei koskaan halunnut olla ihminen ja päättää kirouksen purkamisen kostoksi tuhota rakkausparin välit saattaen prinssin raivon valtaan. Belle päättää järjestää joulujuhlat prinssin mielipiteistä välittämättä. Bellen järjestäessä kuusipuuta juhlaan, saa urku prinssin uskomaan, että Belle on jättämässä hänet ja karkaamassa tiehensä. Prinssi raivostuu, tuhoaa koristeet ja lopulta Belle heitetään vankityrmään. Löytävätkö rakastavaiset enää toistensa luo?

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Valitse yksi tai useampi elokuva näistä yhdeksästä ja nauti joulun ajasta rakkaimpiesi kanssa. Nauttikaa ja pitäkää toisistanne huolta.

Lue lisää

Uusi hääpukuliike avattu Raumalla

Hääpukuliike Mariée on upea kivijalkaliike idyllisen Vanhan Rauman sydämessä Satakunnassa.

ZAZABELLA HELSINKI Hääsalonki

Helsingin hääsalongissamme jokainen tuntee olonsa prinsessaksi!

Hääpukuliike Vieno – Häämuodin erikoisliike

Vieno on perustettu vuonna 2016 rakkaudesta häämuotiin ja palosta tarjota alan parasta palvelua.

Niinatar

Runebergin kadulta Helsingistä löydät Suomen suurimman ja palkituimman hääpukuliikkeen, Niinattaren.

Jos morsian saa itse valita

Kysyimme joukolta kauniita naisia, mitä asusteita he tahtoisivat käyttää mikäli olisivat menossa aimisiin.

Inspiraatiota morsiamen valintoihin

Klassinen valkoinen morsiuspuku on ihanan kaunis…

Tutustu Global Bridal Houseen

Global Bridal House kattaa seuraavat tavaramerkit: Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: Randy Fenoli Bridal.

Evie Young esittelee ‘VISIONS OF HER’

Haluamme esitellä teille Evie Youngin vuoden 2023 kevätmalliston: ”Visions of Her”. Tämä designmallisto juhlistaa uniikkia, monipuolista ja upeaa morsianta hienossa…

Madi Lane esittelee ‘NOSTALGIA’

Esittelemme Madi Lanen kevään 2023 malliston ”Nostalgia”, jonka inspiraationa toimii menneiden aikojen muistelu ja sentimentaalisuus, mutta myös tulevaisuuden nälkä ja…

Top 5 trendiä Enzoanin häämekoissa

Valitsimme mielestämme 5 parasta ja seuraamisen arvoista trendiä vuodelle 2023.

Inspiraatiota morsiamen valintoihin

Tässä annamme vinkkejä kauniista vaihtoehdoista morsiamelle joka haluaa pukeutua eri tavalla!

Morsiuskampaus: Hiukset kiinni

Tässä artikkelissa keskitymme kampauksiin, jotka sopivat parhaiten käsillä olevaan sesonkiin.

Ole upeimmillasi hääpäivänä!

Hääpäivänäsi tahdot todellakin sisäisen säteilysi näkyvän myös ulkopuolelle. Tahdot morsiuspuvun istuvan kauniista, ihosi olevan persikansileä ja silmiesi loistavan onnesta ja…

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Näin olet upeimmillasi hääpäivänä!

Vahvista kauniita piirteitäsi ja persoonallista tyyliäsi hääpäivän meikkivalinnoilla. Annamme muutamia tyylivarmoja vinkkejä ja neuvoja.

Vuoden 2022 trendit

Mitä trendejä kannattaa pitää silmällä vuotta 2022 ajatellen? Tässä artikkelissa opastamme sinut uusimpien häämekkotrendien pariin.

Häämeikki – Tee & Älä tee

Annamme muutamia listaamme tärkeimmät Tee & Älä tee -vinkit.

Hääkampausten peruskurssi

Mitkä ovat viimeisimmät trendit hääkampauksissa? Ja mitä tulisi miettiä konsultaatiotapaamiseen sekä kampauksen tekoon liittyen?

Haastattelu yksinoikeudella: Alessandra Rinaudo

Intohimona historia ja taustalla loistava renessanssituntemus – Pronoviaksen pääsuunnittelija Alessandra Rinaudo kertoo tuotemerkin uusimmasta mallistosta, joka esiteltiin Barcelona Bridal Fashion…

European Bridal Week – trendiraportti!

Matkustimme Saksan Essenissä järjestettävään European Bridal Week -tapahtumaan ja täytimme inspiraatiosäiliömme täyteen vuoden 2023 trendejä ja muotisuuntauksia.

Ukrainalainen häämerkki ompelee taisteluliivejä

Keskustelimme Uluyana Kyrychukin kanssa, joka toimii Milla Nova -häämerkin toimitusjohtajana.

Barcelona Bridal Fashion Week

Matkasimme Barcelonaan katsastaaksemme tulevan sesongin uusimmat trendit!

LILLY Morsiuspuvut – Rakkautta ilmassa

Aistikkaat morsiuspuvut modernille morsiamelle. Uudessa mallistossa kohtaavat romantiikka ja katumuoti kauniin hääpukuvalikoiman muodossa.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Haluatko mennä naimisiin kanssani?

Kaipaatko inspiraatiota eri kosintatapoihin?

Lue Lisää

20 romanttista talvitreffi-ideaa sinulle ja puolisollesi

Etkö vielä tiedä mitä tekisit rakkaasi kanssa jouluvapaiden aikana?

Lue Lisää

9 romanttista jouluelokuvaa kahdelle

Lähtölaskenta jouluun on alkanut. Juhlapyhiä odottaessa voit kääriytyä vilttiin ja katsoa nämä seuraavat yhdeksän jouluelokuvaa oikean tunnelman luomiseksi.

Lue Lisää

9 vinkkiä kuinka pitää huolta rakkaudestanne

Riippumatta siitä, oletteko olleet kumppanisi kanssa yhdessä vuoden vai kymmenen, pitää rakkautta ylläpitää ja huoltaa. Lue vinkkimme kuinka pidätte rakkautta…

Lue Lisää

Tavallisimmat häihin liittyvät tilaisuudet

Itse vihkimisen, seurustelun ja hääjuhlan sisältävän päivän lisäksi on olemassa useita häihin liittyviä järjestelyjä joista tässä käymme läpi tavallisimmat.

Lue Lisää

Näin pandemia on muuttanut hääperinteitä

Vaikka toivommekin ettei pandemiaa olisi koskaan tullut, sillä on myös ollut joitain myönteisiä vaikutuksia.

Lue Lisää

Tahdon, tahdon ja vielä kerran tahdon

Amerikasta Suomeen kantautunut seremonia on meille vielä kovin tuntematon, mutta mitä mainioin tapa juhlia asioista ihaninta, eli rakkautta.

Lue Lisää

Häiden vuosipäivät

Häiden vuosipäiviä juhlistetaan muistellaksemme miksi menimme naimisiin. Tämä on erityinen päivä, jonka voimme omistaa toisillemme ja hieno tilaisuus osoittaa rakkauttamme.

Lue Lisää

Vankkoja neuvoja pitkään avioliittoon

Olet vihdoinkin löytänyt kumppanin, jollaisesta olet aina haaveillut. Pian on hääpäiväsi ollut ja mennyt, mutta mietit sitä, miten saat tämän…

Lue Lisää

Pidä rakkaus yllä

Kirkossa sanomme toisillemme TAHDON ja lupaamme olla yhdessä kunnes kuolema meidät erottaa. Mutta kuinka me käytännössä pidämme rakkautta yllä? Tässä…

Lue Lisää