Jos morsian saa itse valita

Inspiraatiokorut

Asusteiden käyttö hääpäivänä on erittäin trendikästä. Mutta mitä ihmiset itse asiassa haluavat käyttää hääpäivänään? Kysyimme joukolta kauniita naisia, mitä asusteita he tahtoisivat käyttää mikäli olisivat menossa naimisiin. Hiuksia koristavat kukat vaikuttivat olevan suositumpia kuin koskaan.

Teksti: Anna Storm Kuvat: Adobestock.com

Jos olisin mennyt tänään naimisiin, olisin halunnut vintagetyyliset häät. Minulla olisi ollut kukkia letitettynä hiusten yläosaan, sekä yksittäisiä kukkia koristeena aina latvoihin saakka. Samoja kukkia olisi myös morsiuskimpussani. Sijoittaisin yksinkertaisiin koruihin ja keskittyisin luonnolliseen tyyliin. Todennäköisesti tyylikkäämmät timanttikorvakorut ja niihin sopiva kaulakoru yhdellä korukivellä. Jotta voisin tanssia koko illan, valitsisin kengikseni korottomat ja kauniit balleriinakengät!

/Frida, 25 vuotta

 

Minä haluaisin erittäin yksinkertaisen hiuskoristeen nutturaan, joka olisi sotkuisen ja pitkulaisen mallinen asetelma niskassa. Korussa tulisi olla joko strasseja tai helmiä. Toivoisin, että kengät sopivat hyvin yhteen mekon kanssa, että ne ovat mukavat jalassa ja niissä on pieni korko. Tähän kokonaisuuteen lisäisin valkoiset helmikorvakorut sekä briljantein tai timantein koristellut hopeiset ranne- ja kaulakorut.

/Sarah, 26 vuotta

 

 

Valitsisin yhteensopivan helmistä valmistetun kaula- ja rannekorusetin. Helmien tulee olla kermanvärisiä ja sävy sävyyn mekon kanssa. Korut saavat olla vaatimattomia ja siksi tahdon pienempikokoisia helmiä. Tahdon sekä käsi- että kaulakoruun hopeasta tai valkokullasta valmistetut korulukot, jotka ovat sydämenmuotoisia – symbolisoimaan rakkautta. Lisäksi tahdon yhteensopivat ja yksinkertaiset helmikorvakorut. Myös kengissä saa olla jokin yksityiskohta, joka yhdistää ne kokonaisuuteen.

/Elisabeth, 52 vuotta

Haluaisin koristaa hiukseni muutamalla kauniilla morsiusharso-oksalla. Joko diadeemimaisesti edessä tai esimerkiksi yhdessä varjomuratin kanssa koristamaan sotkuista nutturaa.

/Nicole, 26 vuotta

 

Minä haluaisin hopeiset, kimaltelevat korvakorut, jotka roikkuvat pitkänä. Lisäksi haluaisin isomman kaulakorun kimaltelevilla strasseilla. Yksinkertaista, mutta tyylikästä, eikä liian paljon asusteita. Hiukset laitettaisiin sotkuiseen nutturaan, jossa olisi muutamia pieniä kiharoita, jotka roikkuvat kasvoja kehystäen. Hiuksissa saa mielellään olla koristeena pieniä kukkia, kuten morsiusharsoa.

/Sandra, 21 vuotta

 

Häissäni hiukseni olisivat sotkuisella nutturalla. Mielellään löysä letti otsalla, joka jatkuu pään sivua pitkin alas ja joka on koristeltu pienin kukin. Korujen tulee olla pieniä, koristeellisia ja nättejä rannekoruja. Mielellään kahdesta kolmeen korua kummassakin käsivarressa. Henkilökohtaisesti en välitä kaulakorusta, mutta korvakorut voisivat puolestaan olla hieman isomman malliset ja kultaiset. Pitsiverhoillut kengät olisivat malliltaan pump -tyyliset korkokengät kapealla korolla. Kokonaisuuden viimeistelisin kirjekuorilaukulla, jonka muotoilu toimisi katseenvangitsijana. Tämä olisi väriltään mielellään kerman tai kiiltävän kullan sävyinen.

/Linn, 26 vuotta

Unelmamekkoni on olkaimeton malli, jossa on strassikoristeltu miehusta ja hame. Siihen liittäisin platoomalliset kengät, joissa olisi paljon hopeakimalletta. Asusteiksi valitsisin pienet timanttikorvakorut ja yksinkertaisen hopeisen rannekorun, joka sopii yhteen timanttisormuksen kanssa.

/Malin, 37 vuotta

 

Hääpäivänäni valitsisin hopea- tai helmikorvakorut ja yhdistäisin ne muutaman ohuen rannekorun kanssa. Hiukset olisivat pitkänä lettinä sivulla ja lettiä koristaisi muutama kaunis valkoinen ruusu. Kengät olisivat pyöristetyt pump -tyyliset kengät korkealla korolla, jotka vaihtaisin myöhemmin sandaaleihin, joiden remmit ovat vaaleat ja ohuet. Näillä kengillä voisin tanssia koko yön.

/Emilie, 29 vuotta

 

Koruiksi hääpäivääni olisin valinnut hopeiset, yksinkertaiset rannekorut sekä niihin sopivan kaulakorun. Korvissa minulla olisi hopeiset korvakorut, joita koristaisi pieni timantti tai briljantti. Hiukset olisivat puoliksi kiinni ja niitä koristaisi diadeemi tai vaihtoehtoisesti huntu, joka on kiinnitetty kauniilla pinnillä nutturaan. Jotta minulla voisi olla kaikki tarpeellinen mukanani hääpäivän aikana, olisi minulla valkoinen kirjekuorilaukku mukanani. Jalkojani kaunistaisivat upeat korkokengät.

/Jennifer, 24 vuotta

 

Jos menisin tänään naimisiin, olisin valinnut vihkipaikaksi rannan Thaimaassa. Ylläni olisi yksinkertainen valkoinen mekko ja hiukset olisivat sotkuisella letillä sivussa ja lettiä koristaisi valkoinen kukka. Kaulakoru olisi helmikoru, joka olisi valmistettu värjätyistä helmistä, joita serkuntyttäreni valmistaa. Olisin avoinjaloin. Kaiken kaikkiaan erittäin yksinkertaista – rakkaus suurimpana asusteena!

/Sandra, 28 vuotta

Lue lisää

Näin saat ihosi hehkumaan hääpäivääsi varten

Olemme haastatelleet kahta alan asiantuntijaa ja selvittäneet mitä tulee ajatella ihonhoitoon ja meikkiin liittyen hääpäivää silmällä pitäen.

Hääpäivän tuoksu

Harva asia herättää muistoja yhtä hyvin kuin tuoksut. Seuraavassa annamme vinkkejä joistain suosikeista ja ehkä jostain näistä hajuvesistä tulee teidän…

Täydelliset kädet hääpäivään

Hääpäivä lähestyy ja sinulla on valmiiksi suunniteltuna kampaus, meikki ja morsiusmekko – mutta älä unohda käsiä!

Upea hääpukuliike ihanassa Vanhassa Raumassa

Hääpukuliike Mariée on upea kivijalkaliike idyllisen Vanhan Rauman sydämessä Satakunnassa.

ZAZABELLA HELSINKI Hääsalonki

Helsingin hääsalongissamme jokainen tuntee olonsa prinsessaksi!

Hääpukuliike Vieno – Häämuodin erikoisliike

Vieno on perustettu vuonna 2016 rakkaudesta häämuotiin ja palosta tarjota alan parasta palvelua.

Niinatar

Runebergin kadulta Helsingistä löydät Suomen suurimman ja palkituimman hääpukuliikkeen, Niinattaren.

Jos morsian saa itse valita

Kysyimme joukolta kauniita naisia, mitä asusteita he tahtoisivat käyttää mikäli olisivat menossa aimisiin.

Inspiraatiota morsiamen valintoihin

Klassinen valkoinen morsiuspuku on ihanan kaunis…

Tutustu Global Bridal Houseen

Global Bridal House kattaa seuraavat tavaramerkit: Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: Randy Fenoli Bridal.

Evie Young esittelee ‘VISIONS OF HER’

Haluamme esitellä teille Evie Youngin vuoden 2023 kevätmalliston: ”Visions of Her”. Tämä designmallisto juhlistaa uniikkia, monipuolista ja upeaa morsianta hienossa…

‘NOSTALGIA’ by Madi Lane

Madi Lanen mekot on valmistettu kauniista kukkakuvioinneista, runsaasta pitsistä ja imartelevista leikkauksista.

Top 5 trendiä Enzoanin häämekoissa

Valitsimme mielestämme 5 parasta ja seuraamisen arvoista trendiä vuodelle 2023.

Inspiraatiota morsiamen valintoihin

Tässä annamme vinkkejä kauniista vaihtoehdoista morsiamelle joka haluaa pukeutua eri tavalla!

Morsiuskampaus: Hiukset kiinni

Tässä artikkelissa keskitymme kampauksiin, jotka sopivat parhaiten käsillä olevaan sesonkiin.

Ole upeimmillasi hääpäivänä!

Hääpäivänäsi tahdot todellakin sisäisen säteilysi näkyvän myös ulkopuolelle. Tahdot morsiuspuvun istuvan kauniista, ihosi olevan persikansileä ja silmiesi loistavan onnesta ja…

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Näin olet upeimmillasi hääpäivänä!

Vahvista kauniita piirteitäsi ja persoonallista tyyliäsi hääpäivän meikkivalinnoilla. Annamme muutamia tyylivarmoja vinkkejä ja neuvoja.

Vuoden 2022 trendit

Mitä trendejä kannattaa pitää silmällä vuotta 2022 ajatellen? Tässä artikkelissa opastamme sinut uusimpien häämekkotrendien pariin.

Häämeikki – Tee & Älä tee

Annamme muutamia listaamme tärkeimmät Tee & Älä tee -vinkit.

Hääkampausten peruskurssi

Mitkä ovat viimeisimmät trendit hääkampauksissa? Ja mitä tulisi miettiä konsultaatiotapaamiseen sekä kampauksen tekoon liittyen?

Haastattelu yksinoikeudella: Alessandra Rinaudo

Intohimona historia ja taustalla loistava renessanssituntemus – Pronoviaksen pääsuunnittelija Alessandra Rinaudo kertoo tuotemerkin uusimmasta mallistosta, joka esiteltiin Barcelona Bridal Fashion…

European Bridal Week – trendiraportti!

Matkustimme Saksan Essenissä järjestettävään European Bridal Week -tapahtumaan ja täytimme inspiraatiosäiliömme täyteen vuoden 2023 trendejä ja muotisuuntauksia.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Jos morsian saa itse valita

Kysyimme joukolta kauniita naisia, mitä asusteita he tahtoisivat käyttää mikäli olisivat menossa aimisiin.

Lue Lisää

Kimppu jota rakastat

Harvojen kukkakimppujen koetaan huokuvan niin paljon rakkautta kuin morsiuskimpun.

Lue Lisää

3 askelta joiden avulla valitset oikeat kengät hääpäivään

Tässä alla kolme askelta auttamaan sinua matkallasi täydellisten hääpäivän kenkien valintaan.

Lue Lisää

Morsiamen kengät ja tarvikkeet

Tässä esittelemme tärkeitä yksityiskohtia ja kerromme vuoden 2021 trendeistä.

Lue Lisää

Piste i:n päälle!

Carrie Bradshaw (Sinkkuelämää) sanoi näin kadulla kimppuunsa käyneelle varkaalle: Please Sir, you can take my Fendi bag, you can take…

Lue Lisää

Pinnan alla

Pitsiä, puuvillaa, röyhelöitä tai rokkia. Omaan tyyliin ja persoonaan täydellisesti istuvat alusvaatteet antavat kantajalleen voimaa tärkeisiin hetkiin.

Lue Lisää

Pysy ajan tasalla

Kello ei ole pelkästään kaunis asuste hääpäivänä, vaan sen avulla pysyt myös ajan tasalla ja voit seurata aikataulun pitävyyttä.

Lue Lisää

Mitä tapahtuu häämuotialalla?

Keskustelimme uusimmista trendeistä muutaman suurimman häämekkovalmistajan kanssa.

Lue Lisää

Hääpuvun alle

Sanotaan, että hyvä olo lähtee sisältäpäin, ja tämä pätee myös hääpukeutumiseen. Se, mitä puet hääpuvun alle, vaikuttaa todella paljon siihen,…

Lue Lisää

Löydä oikea korko

Olet valinnut hääpukusi, ja nyt on aika päättää kengistä. Kenkien valinnassa on paljon pohdittavaa, yksi tärkeimmistä päätöksistä liittyy korkojen mallin…

Lue Lisää