Promotion

Täyden palvelun hääpukuliike

Zazabella Kaarina

Monelle morsiamelle tulee yllätyksenä hääpukujen pitkät toimitusajat. Zazabellan päämyymälässä Kaarinassa löydämme ratkaisut kaikille, olivat hääsi sitten kuukauden tai vuoden päästä, tai vaikka jo ensi viikonloppuna.

Laajasta valikoimastamme löydät unelmiesi hääpuvun vaikka heti mukaan. Kaikki sovitettavissa olevat pukumme ovat myös myynnissä. Mikäli puvussa on korjaustarpeita, voimme katsoa niitä jo sovituksen yhteydessä yhdessä oman ompelijamme kanssa varmistaaksemme puvun täydellisen istuvuuden.

Oman Dazzling– mallistomme kanssa pystymme moneen, etenkin nopeaan uudistumiseen ja toimitukseen. Seuraamme trendejä, unohtamatta ajattomia klassisen kauniita satiini- ja pitsipukuja. Huomioimme morsianten toiveet ja palautteet, joiden pohjalta suunnittelemme uusia malleja ja etsimme jatkuvasti lisää toimivia ratkaisuja. Parhaillaan erityisen suuressa suosiossa ovat kevyet sifonkiset hääpuvut, sekä erilaiset hiharatkaisut. Dazzling- pukuja on saatavilla koosta 30 kokoon 60.

Oman mallistomme lisäksi meiltä on saatavilla seuraavia merkkejä: Allure Bridals, Ari Villoso, Blue by Enzoani, Love by Enzoani, Kenneth Winston, Ella Rosa, Gallery, Ladybird, Amélie Bridals ja Bianco Evento.

Muiden kuin Dazzling- pukujemme kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa merkkikohtaiset toimitusaikataulut ja varailla sovitusaikaa tarpeeksi ajoissa, jotta valinnanvaraa on mahdollisimman paljon.

Niukemman budjetin morsiamille meiltä löytyy aina vaihtuvia kaiken merkkisiä tuotannosta poistuneita hääpukuja huokeaan hintaan.

Meiltä löydät samalla reissulla myös kaasoillesi mekot haluamassasi värissä ja tyylissä, esimerkiksi yksinkertaisen kauniit sifonkiset puvut hienoisilla erottavilla tekijöillä ja jokaiselle vartalolle sopivina.

Varaa ilmainen sovitusaikasi verkkosivuiltamme osoitteesta https://www.zazabella.fi/ajanvaraus/ ja etsitään sinulle yhdessä unelmiesi hääpuku!

Lue Lisää

Unelmien häämatka Euroopassa

Helin Matkat: Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne häämatka. Tutustu vinkkeihimme lemmenlomalle ja inspiroidu!

Unelmoi hääpuvusta kreivittären aikaan

Me Valkoisessa Kreivittäressä palvelemme sinua lämpimällä ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella.

Täyden palvelun hääpukuliike

Zazabellan päämyymälässä Kaarinassa löydämme ratkaisut kaikille, olivat hääsi sitten kuukauden tai vuoden päästä, tai vaikka jo ensi viikonloppuna.

Pukuliike Veston

Pukuliike Veston: Kattava valikoma miesten pukuja arkeen ja juhlaan Helsingin ja Tampereen myymälöistämme.

Laboratoriotimantti – ekologinen ja edullisempi vaihtoehto

Sormusta etsiessään ja suunnitellessaan hääparin valittavaksi tulee useita tarjolla oleviamateriaalivaihtoehtoja, joista rakentaa unelmiensa sormus.

Asiantuntijan vastaukset

Lue lisää saadaksesi tietää, mitkä ovat suosituimpia sormusmalleja tällä hetkellä ja mitä koruja morsiamen ja sulhasen tulisi harkita suureen päiväänsä.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Mustat hääpuvut

Mustat hääpuvut ovat nousseet suosituksi trendiksi nykyaikaisessa häämuodissa.

Lue Lisää

Bridgertonin morsiuspuvut

Bridgerton-sarjan romanttiset häät ovat inspiroineet todellisen morsiuskokoelman.

Lue Lisää

Vuoden 2025 häämuoti

Miltä näyttää tulevaisuuden häämuoti? Osallistuimme European Bridal Week -messuille ja saimme tutustua uusiin mallistoihin, joita esittelivät häämerkit kautta maailman.

Lue Lisää

Trendejä catwalkilta

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia näistä trendeistä, joista Bridal Week -tapahtumaan osallistuneet saivat esimakua ja joita tulemme taatusti näkemään lisää vuoden…

Lue Lisää

80-luku on tullut takaisin!

Tässä listaamme 80-luvun 8 suurta trendiä, jotka nyt tulevat takaisin nykypäivän hääpuvuissa.

Lue Lisää

Mitä sinulla on morsiuslaukussasi?

Useimmat valitsevat hääpäiväkseen pienen morsiuslaukun, jossa on joitain päivän aikana tarvittavia esineitä. Mutta mitä asioita morsiuslaukussa pitäisi olla?

Lue Lisää

Tapaa uusi bloggaajamme!

Tervetuloa uusi bloggaajamme: Melissa! Pääset tästedes seuraamaan hänen blogiaan kotisivuillamme ja some-kanavillamme!

Lue Lisää

Haluatko morsiushunnun?

Morsiushuntu voi olla kaunis ja ainutlaatuinen yksityiskohta hääpuvussasi. Se voi olla joko pitkä tai lyhyt, koristeilla tai ilman.

Lue Lisää

Vaihtoehtoinen ”twist” hääpuvussa

Tämän päivän modernissa maailmassa vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit valita hääpäiväsi asuksi.

Lue Lisää

LILLYn häämuoti vuodelle 2024

Tutustu LILLYn uuteen vuoden 2024 häämallistoon. Sano ’tahdon’ rakkaudelle ja romanttisten hääjuhlien morsiustyyleille!

Lue Lisää