Promotion

Unelmien häämatka Euroopassa

Rantaloma Ranskan Rivieralla, kiertomatka Italiassa, luontoloma Portugalin Azoreilla… Eurooppa tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia uniikille häämatkalle! Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne häämatka. Tutustu vinkkeihimme lemmenlomalle ja inspiroidu!

Teksti & Kuvat: Helin Matkat

Valloittava Kreikka

Mikä muu kohde olisikaan hurmannut suomalaiset niin perin pohjin kuin aurinkoinen Kreikka?

Välimeren kestosuosikki sopii mainiosti myös häämatkakohteeksi. Suosikkihotellejamme Kreikan saarilla ovat Korfun ylellinen Angsana Resort & Spa, kuvankauniin Santorinin San Antonio , sekä massiivisen allasalueen omaava Stella Island Resort.

Tai miltä kuulostaisi useampi saari yhdellä matkalla? Saarihyppely on loistava tapa kokea Kreikan monipuolinen saaristo!

San-Antonio

Häämatkalle tyylillä: Ranskan & Portugalin Riviera

Ranskan Côte d’Azur on kohde, jossa boheemi ja ylellinen kohtaavat. Loistelias lomakohde on kuuluisa kauniista rannoista, Provencen ruokakulttuurista ja tasokkaista hotelleista.

Les Roches Rouges on rento ja tasokas boutique- tyylinen hotelli Ranskan Rivieran sydämessä. Päivät auringon alla kuluvat leppoisasti hotellin infinity-altaalla tai meressä polskien. Hotellin Michelin- tähdellä palkitussa ravintolassa häämatkan kruunaa kulinaarinen taide!

Portugalin Rivieraan kuuluva Cascais on kuin postikortti. Elegantti lomakylä on oiva valinta häämatkalle ja Grande Real Villa Itália Hotel & Spa- hotellissa majoitutte kuin kuninkaalliset – kirjaimellisesti! Italian viimeiselle kuninkaalle, Humberto II: lle kuulunut loma-asunto on kunnostettu hotelliksi ja lopputuloksena on ylellinen lomakeidas.

Les-Roches-Rouges

Historiaa ja makuelämyksiä: Ihana Italia

Historiallisista nähtävyyksistä ja herkullisesta ruokakulttuurista tunnettu Italia on mainio kohde vuokra-autolla toteutettavaan kiertomatkaan.

Etelä-Italian kiertomatkalla maisemat vaihtelevat Amalfin kuvauksellisesta rannikosta Materan historialliseen kaupunkiin, sekä Napolin kapeille kujille. Gardajärvellä hääparin hurmaa postikorttimaisemien lisäksi tasokkaat hotellit, kuten upea Villa Arcadio.

Kulinaristin valinta Italiassa on viinialueistaan tunnettu Toscana, jossa hotellisuosikkimme on upea Castello di Spaltenna. Aktiivista paria viehättää Italian Alppien tarjoamat mahdollisuudet; miltä kuulostaisi lasketteluloma Cerviniassa?  

Castello-di-Spaltenna

Lue Lisää

Unelmien häämatka Euroopassa

Helin Matkat: Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne häämatka. Tutustu vinkkeihimme lemmenlomalle ja inspiroidu!

Unelmoi hääpuvusta kreivittären aikaan

Me Valkoisessa Kreivittäressä palvelemme sinua lämpimällä ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella.

Täyden palvelun hääpukuliike

Zazabellan päämyymälässä Kaarinassa löydämme ratkaisut kaikille, olivat hääsi sitten kuukauden tai vuoden päästä, tai vaikka jo ensi viikonloppuna.

Pukuliike Veston

Pukuliike Veston: Kattava valikoma miesten pukuja arkeen ja juhlaan Helsingin ja Tampereen myymälöistämme.

Laboratoriotimantti – ekologinen ja edullisempi vaihtoehto

Sormusta etsiessään ja suunnitellessaan hääparin valittavaksi tulee useita tarjolla oleviamateriaalivaihtoehtoja, joista rakentaa unelmiensa sormus.

Asiantuntijan vastaukset

Lue lisää saadaksesi tietää, mitkä ovat suosituimpia sormusmalleja tällä hetkellä ja mitä koruja morsiamen ja sulhasen tulisi harkita suureen päiväänsä.

Viimeisimmät viestit

Viimeisimmät viestit

Määränpäänä Alpit

Matkustimme historialliseen Megèven hiihtokeskukseen Ranskaan kokeaksemme todelliset alppikohdehäät.

Lue Lisää

Unelmien häämatka Euroopassa

Helin Matkat: Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne häämatka. Tutustu vinkkeihimme lemmenlomalle ja inspiroidu!

Lue Lisää

Pakkaa fiksusti ja kevyesti!

Kuinka pakata matkalaukku häämatkalle vain käsimatkatavaroilla

Lue Lisää

Karnevaalit Venetsiassa

Jos olet menossa naimisiin talvella, mutta et halua pitkää lentoa, voi Venetsia tarjota kauniin häämatkakohteen.

Lue Lisää

Romantiikkaa Sisiliassa

Ne teistä, jotka ovat katsoneet elokuvan 365 Päivää Netflixistä, tietävät, että tunnelma voi todella kuumentua monin tavoin italialaisella saarella, josta…

Lue Lisää

Amalfin rannikko ja Positano

Amalfin rannikon tiedetään olevan erittäin kaunis, viehättävä ja romanttinen paikka Italiassa sekä suosikkikohde monille uusille aviopareille

Lue Lisää

Viininmaistelua Toscanassa

Kun Il Divo soi kaiuttimista, matka läpi kauniin italialaisen luonnonmaiseman ainutlaatuisen floran ja faunan kera, salpaa jokaisen vasta-avioituneen ja rakastuneen…

Lue Lisää

Romantiikkaa kahdelle Italiassa

Mikään maa maailmassa ei puhu rakkauden kieltä kuten Italia

Lue Lisää

Häämatka Arubaan

Aruba on fantastinen, pieni paratiisisaari Länsi-Intiassa ja jännittävä matkakohde romanttisille pareille, varsinkin häämatkalaisille!

Lue Lisää

Lemmenlaivan kutsu

Merellä aika pysähtyy, joten mikä olisikaan parempi paikka keskittyä omaan rakkaaseen ja juuri sinetöityyn avioliittoon, kuin aalloilla keinuen.

Lue Lisää