Mobiilisovellus, jolla pääset testaamaan sormuksia kotisohvallasi

Kultakeskus Oy on lanseerannut uuden mobiilisovelluksen, jonka avulla kuluttajat voivat tutustua Kohinoor-sormusvalikoimaan ja sovittaa timanttisormuksia virtuaalisesti.

Teksti ja Kuvat: Kultakeskus

Kohinoor-app nimellä kulkeva mobiilisovellus on aivan uudenlainen tapa tuoda timanttisormukset kuluttajien käsien ulottuville. Mobiilisovelluksen idea on tehdä sormuksiin tutustumisesta helppoa ja toimia kuluttajien apuna ainutlaatuisessa ja tunteita herättävässä hankinnassa. Mobiilisovelluksesta löytyvät suosituimpien Kohinoor-mallien kuvat, tuotetiedot ja suositushinnat. Sen oikean löydyttyä sormuksen kuvan ja tiedot voi helposti jakaa tai tallentaa puhelimeen inspiraatioksi tai kultasepänliikkeessä vierailua varten. Ilmainen Kohinoor-app on ladattavissa Anroid- ja iOS-laitteille sovelluskaupoista.


Mahdollisuus sovittaa sormuksia

Kohinoor-app toimii tuotekuvastona, mutta hyödyn lisäksi sovelluksessa on myös leikkisämpi elementti, sillä käyttäjä voi sovittaa timanttisormuksia itselleen. Sovellus ohjaa käyttäjäänsä ottamaan kuvan omasta kädestään, johon virtuaalisormusta on helppo sovittaa. Myös sovituskuvan voi jakaa ystävälle, rakkaalle tai sosiaaliseen mediaan sopivan saatetekstin kera.

Jälleenmyyjät löytyvät sovelluksesta

Kun kyse on timanttisormuksen kaltaisesta tärkeästä hankinnasta, tarve kohtaamiselle ammattitaitoisen myyjän kanssa ei ole kadonnut mihinkään. Kynnys vierailla kultasepänliikkeessä madaltuu, kun suosikkimallien tiedot ovat tallennettuna omaan puhelimeen ja jälleenmyyjien yhteystiedot ovat helposti saatavilla sovelluksesta. Sovellukseen on valittu jälleenmyyjät, jotka tarjoavat parhaan palvelun ja kattavimman Kohinoor-valikoiman.

Lue lisää: https://kohinoor.fi/kohinoor-app/

 

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top