Farm to Table -inspiraatiokuvat

Inspiroidu kauniista kuvista, sävyistä ja ideoista kesähäihin.

Koko idea kuvauksiin lähti kauniilta hevostilalta Kangasalta, jossa saimme kunnian vierailla. Tila oli erittäin hyvin hoidettu ja kauniit vanhat tammet ympäröivät tilan pihapiiriä. Läheinen järvi kimmelteli auringossa ja viereisten peltojen viljat heiluivat tuulessa. Kaikki oli niin idyllistä.  Täältä siis saimme idean kuvauksiin, jossa hevostilalla kasvanut morsian on järjestämässä pientä hääseremoniaa läheisilleen, tällä samalla tilalla  jossa hän on kasvanutkin. Hän järjestää pienen vastaanoton kutsuen vain lähimmät ihmiset ja tarjoillen omien peltojen ja läheisten tilojen tuotteita. Kukat hän noutaa pyörällä naapurin puutarhasta ja leivät on leivottu oman pellon viljasta.

Kun idea kuvauksiin oli valmis, keräsimme taitavan ja innokkaan tiimin toteuttamaan kuvaukset kanssamme. Nuori ja lahjakas kuvaaja Minttu Saarni oli nappivalinta teemaan! Olimme ihailleet Mintun työtä jo aiemmin ja oli mukava päästä vihdoin tekemään yhteistyötä.

Kuvauspäivä itsessään oli kaunis, jopa osittain aurinkoinen, mutta aivan hurjan tuulinen! Aamun lehti varoitti kovasti tuulesta ja kehotti ihmisiä kantamaan sisälle kaiken mikä voi olla vaarassa lentää tuulen mukana - me olimme tekemässä juuri päinvastoin!

Menukortit siis liimattiin pöytään, kuvat puvusta roikkumassa puussa täytyi ottaa sekunneissa - muuten mekko olisi jo matkalla toisaalle ja kaitaliinakin teki omia temppujaan, mutta lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä!

Yhteistyössä mukana:

Kuvausten organisointi & stailaus: Blush, www.blush.fi @blush_suomi
Valokuvaaja: Minttu Saarni, www.minttusaarni.com, @saarniphotography
Paikka: Lauvala Horsefarm, Kangasala (private)
Malli: Varpu Vähätalo, @varpumarianne
Hiukset: Maarit Koistinen, Koreus, www.koreus.fi, @koreusdesignhair
Meikki: Ninja Von Rutenhjelm, @ninjavonartbeauty
Kukat: Erika, Helmivillakko, www.helmivillakko.com, @helmivillakko
Printit: Annika Välimäki Creative, www.annikavalimaki.com, @annikavalimaki_com
Kakku: Purppurahelmi, purppurahelmi.fi, @purppurahelmi
Astiat: Pentik, farm's own, www.pentik.com, @pentik_official
Huonekalut: Boknäs (tuolit), Mirantik, farm’s own, www.boknas.fi, @boknashuonekalut, www.mirantik.fi, @mirantikantiklifestyle