Inspiraatiota boho-morsiamelle

Me yhdessä Adorn Invitationsin kanssa esittelemme teille tämän kauniin laventelintuoksuisen ja boheemin kuvasarjan. Kuvasarjan taustalla oli ajatus luoda jotain rohkeaa ja erilaista sekä samanaikaisesti romanttista.

Kuvauksen morsian saa tanssahdella vapaasti laventelipellolla Maggie Sotteron ja Nicole Sposen kauniisiin mekkoihin puettuna. Laventelien väri korosti puuterinroosan, kerman, kimalteiden ja kullan eri sävyjä tasapainottaen kuvaa ja antaen siihen vivahteen luksusta.

Kattaus yhdistää vihreitä kasveja ja vaaleaa laventelia. Kullan väriset geometriset kynttilänpidikkeet, maljakot ja aterimet antavat modernin ja tyylipuhtaan vaikutelman.

Kuvasarjan mekoissa on pitsiyksityiskohtia, upeita selkämyksiä ja herkullisia koristuksia.

Kukkakuvio, aaltoileva sifonki ja naruolkaimet ovat osa boheemia trendiä, joka edelleen jatkaa suosiotaan.

Vintage-pöydän ympärille on asetettu pehmeitä turkishuopia ja metallista valmistettuja koristeellisia ottomaani-raheja sekä tyynyjä luomaan rennon mutta superelegantin vaikutelman. Kuvissa näkyvä kauniisti koristeltu lehmänkallo on tällä hetkellä suosittu sisustuselementti, jonka pystyt itsekin valmistamaan. Stailistit löysivät kallon kierrätyskaupasta, spreijasivat sen valkoisella ja kullalla sekä koristivat sen pitsillä, helmillä ja muilla koristeilla.

Me toivomme Adornin kanssa, että inspiroidut tästä kauniista kuvasarjasta ja ehkä saat tästä vinkkejä oman tyylisi luomiseen suurta päiväänne varten!

Kuvasarjan on toteuttanut

Stailaus: Adorn Invitations

Kuvat: Sephory Photography

Ruoka: Mary Eats Cake

Kutsukortit: bweddinginvitations

Pääkoru ja muut korut: Loveonjewellery

Mekot: Raffaele Ciuca 

Kukat: Babylon Flowers

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top