Vaihtoehtoja häämekolle

Kaunis häämekko on upea luomus, mutta se ei välttämättä ole jokaisen makuun. Tässä muutamia vinkkejä sinulle, joka haluat pukeutua johonkin muuhun kuin perinteisen valkoiseen mekkoon hääpäivänäsi.

Teksti: Anna storm  Kuvat: Barcelona Bridal Fashion Week 

Naimisiin mennessä ei välttämättä tarvitse pukeutua valkoiseen mekkoon, vaikka se meillä onkin perinteenä. Nykyään useat hääalan suurimmista merkeistä tarjoavat vaihtoehtoja häämekolle. Yksi tällainen vaihtoehto on haalariasu, joista näimme paljon erilaisia versioita tulevan sesongin uutuuksia esittelevissä muotinäytöksissä. Ehkä viihdyt paremmin housuissa kuin hameessa? Tässä tapauksessa haalariasu on sinulle täydellinen vaihtoehto! Kannattaa valita klassisen valkoinen asu ja viimeistellä kokonaisuus asusteilla, jotka vahvistavat persoonallista tyyliäsi.

Vai haluaisitko kuitenkin pukeutua mekkoon, mutta et perinteiseen valkoiseen? Hääliikkeistä löydät morsiusmekkoja useissa eri värivaihtoehdoissa. Kaikkea vaaleanpunaisesta vaaleansiniseen ja kultaan. Haluatko jotain vielä uskaliaampaa? Valitse merkin juhlamallistosta jokin upea luomus, tanssi hääilta tässä värikkäässä luomuksessa ja anna persoonallisuutesi näkyä.

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top