Hääkenraalista vastaukset kysymyksiinne

Ensimmäinen Hääkenraali -tapahtuma järjestettiin vuonna 2010.
Vastaavaa häätapahtumaa Janne-Caro Pykälä Parone Designista on toteuttanut mm. Astoria Salissa ja G18 Juhlasalissa jo 90-luvun alussa. Tuolloin hääjuhlat alkoivat kehittyä edelleen ja hääparit halusivat jotakin uutta perinteisen merenrantahuvilan ja seurakuntasalien rinnalle. Siirryttiin enemmän juhlasaleihin, ravintoloihin ja hotellien tiloihin.

Teksti: Janne-Caro Pykälä  Kuvat: Parone Design

Hääjuhlaan liittyy paljon kysymyksiä ja hääkenraalissa saat heti vastauksen niihin. Näin säästyt monilta edestakaisilta sähköposteilta. Hääkenraali on hyvä tapa nähdä tilat juhlatunnelmassa ja kysyä paikalla olevilta ammattilaisilta ideoita omin häihin. Samalla pääset tutustumaan Klaus K Hotellin, juhlatiloihin ja hotellihuoneisiin. Paikalla voit maistella Klaus K:n keittiön herkkuja ja hääjuomia. Tänä vuonna esittelemme myös cocktailtilaisuuteen uuden alueen ja sen yhteydessä innovatiiviset drinkit ja koristeet.

Monella hääparilla on hermoja raastavia avoimia asioita, jotka voivat ratketa Hääkenraalissa kuin taikaiskusta, sillä hääalan ammattilaiset ovat siellä auttamassa jokaista kävijää. Paitsi ideoita ja uusia tuulia, on tapahtumassa myös hyviä tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Häät ovat kallis juhla ja jokainen säästetty euro on tärkeä. Tilaisuudessa näet ja kuulet livenä kattaus- ja koristeluideoita 2017/2018 häätrendeihin liittyen. Stailauksen tapahtumaan hoitaa perinteisesti Parone Designista Janne-Caro, joka on valittu vuoden 2015 hääsuunnittelijaksi.

Seitsemän vuoden ajan on Klaus K yhdessä Parone Designin kanssa kehittänyt Hääkenraalia kävijöiden toiveiden mukaiseksi. Päivää valmistellaan useita kuukausia. Eniten tapahtuma on saanut kävijöiltään kiitosta juuri siitä, että tilaisuudessa saa heti ratkaisun tai vastauksen itseään askarruttaviin asioihin, näkee juhlapaikan mahdollisuudet myös koristeltuna ja saa uusia ideoita. Tilaisuuden päätteeksi järjestettävä arvonta paikallaolijoiden kesken saa myös paljon kiitosta.

Hääkenraalissa on paikalla Klaus K:n ammattitaitoinen hääväki sekä floristi / hääsuunnittelija Parone Designin Janne-Caro. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen tarjoiluiden takia. Näe, fiilistele ja nauti mukavasta sunnuntai tapahtumasta!  Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.klauskhotel.com/haat/haakenraali

Klaus K & Parone Design – Hääkenraali 2017
Sunnuntaina 9.4.2017 klo 14:00 – 15:30
Paikka: Hotelli Klaus K, Rake-sali, Erottajankatu 4 c, 5. kerros, Helsinki

LUE LISÄÄ


Seuraa meitä
Back to top